Sommerjakker til herrer

Her finder du sommerjakker og -frakker til mænd. De kan være mere eller mindre vindtætte og strækbare, og stilen spænder fra klassiske vindjakker til funktionelle softshells.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Sommerjakker og  -frakker til herrer: Klar til sommeren med en kvalitetsjakke til mænd

  Sommeren byder ofte på ferie, sol, dagsture, familiehygge og alt muligt andet rart. Skal du kunne nyde tiden uden at bekymre dig om temperaturer og vejrudsigter, kan det være en god idé med en let sommerjakke, der beskytter mod vinden og kan holde dig varm, for eksempel på en tidlig morgengåtur eller en sen aften rundt om bålet.

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af sommerjakker til mænd fra mærker som eksempelvis Fjällräven, The North Face, Arc’teryx, Lundhags og mange andre.

  Forbered dig på ustadigt sommervejr med en sommerjakke

  Du kender godt følelsen; du har fri fra arbejde, du har glædet dig til sol og sommer, og du har planlagt at skulle ud og nyde vejret og naturen. Men sommersæsonen byder ikke altid på høj sol og blå himmel, og du kan få en ubehagelig overraskelse i form af regnbyger og overskyede dage.

  Heldigvis kan du blandt vores udvalg af sommerjakker til mænd finde flere jakker, der er enten vandtætte eller vandafvisende, så du kan være godt forberedt på, hvis sommervejret skulle vise sig fra sin værste side. Husk dog, at det også kan være godt at have en rigtig regnjakke parat, hvis vejrudsigten siger kraftige regnskyl.

  Om sommeren kan der også opstå blæsevejr, og i dette tilfælde kan en sommerjakke, der også er vindtæt hjælpe til med at holde på varmen. Er blæsevejret mere som på en efterårsdag, har vi også let forede jakker, så du ikke kommer til at fryse.

  Vi har sommerjakker til alle typer af mænd

  Uanset om du er den stilbevidste mand, der bor i byen, den gennemgarvede outdoormand eller befinder dig et sted midt imellem, så har vi helt sikkert en jakke, der passer til dig. 

  I vores sortiment af sommerjakker finder du vindtætte og -afvisende anorakker til de mest blæsende sommerdage, men vi har også almindelige sommerjakker, der kan klare blæst. Du har altså også frihed til at vælge en sommerjakke, der passer til din personlige stil uden at gå på kompromis med de praktiske egenskaber.

  Vi har også ekstremt lette sommerjakker, der vejer ned til under 100g, og som kan foldes sammen, så de næsten ingenting fylder, så du nemt kan have den med i tasken, selvom du har pakket meget let.

  Vil du gerne have en stilet sommerjakke, har vi også flere skjortejakker, der både ser smarte ud, men også kan hjælpe dig til at holde varmen på for eksempel en kølig sommeraften. 

  Har du behov for at have mobiltelefon, pung, multitool eller andet lige ved hånden, så har mange af vores sommerjakker flere praktiske lommer, så du hurtigt kan komme til de vigtigste ting. 

  Fælles for alle jakkerne i vores sortiment er, at de alle kombinerer god kvalitet med smart design, og med vores brede udvalg af farver og modeller er der gode muligheder for at finde den helt rette sommerjakke eller -frakke her. 

  Vælg det rette materiale, når du vælger sommerjakke 

  Det er en god idé at tænke over, hvilket materiale din jakke skal være lavet af, afhængigt af om du skal bruge din sommerjakke som en almindelig let jakke, eller om den skal bruges til vandreture og andre outdooraktiviteter. 

  Skal du have en slidstærk jakke kan du med fordel kigge efter jakker i det ekstremt robuste G-1000®-materiale, der kan holde til langt det meste, men samtidig er det et materiale, der er enormt åndbart. Derudover er materialet tætvævet, så det er stort set vindtæt og kan holde myg og andre insekter ude.

  Du kan også kigge efter Gore-Tex®, der er en vandtæt membran, som dermed kan holde dig tør, når sommervejret er af den våde slags.

  Vil du gerne passe på naturen og tænker du meget på bæredygtighed, kan du slå filteret ”Careful Choice” til længere oppe på siden, så du kun kigger på sommerjakker, der er lavet med bæredygtighed for øje. På denne måde er du med til at værne om naturen, så du fortsat kan færdes i den og nyde af de gode oplevelser, som naturen har at byde på.

  Altid gode tilbud og gratis retur hos Eventyrsport

  Leder du efter et godt tilbud på en sommerjakke, så har vi selvfølgelig også det. Med filteret ”kun tilbud” kan du finde alle de sommerjakker til mænd, der lige nu er på tilbud hos os. På den måde får du hurtigt et overblik over de bedste priser netop nu. 

  Fortryder du valget af sommerjakke, passer jakken ikke helt som du ønskede, eller var farven ikke som forventet? Hos Eventyrsport har vi altid gratis retur, og der er hele 365 dages bytteservice, så du kan trygt handle din nye sommerjakke her hos os og blive klar til de lune dage.