Peak Performance

Her finder du vores udvalg af smart tøj fra Peak Performance. Vi har lækkert hverdagstøj til ham og hende, flot og funktionelt skitøj fra inderst til yderst samt accessories og udstyr af forskellig art.

  per side
  Sorter stigende

  Peak Performance: Smarte jakker og skitøj fra anerkendt mærke

  Mangler du funktionelt tøj, som kan holde vind og vejr ude, men samtidig ser godt ud? 

  Peak Performance kunne meget vel være svaret!

  Peak Performance kombinerer flot design med fremragende kvalitet, og hos Eventyrsport finder du bl.a. dunjakker, skitøj, trøjer og regntøj fra det svenske mærke.

  Vi har selvfølgelig både Peak Performance til mænd, kvinder og børn.

  Peak Performance er passion, kvalitet og flot design

  Peak Performance har eksisteret siden 1986, da mærket blev grundlagt i den svenske by Åre, som er hjemsted for et stort alpint skiområde. Det var da heller ikke hvem som helst, der grundlagde Peak Performance.

  Derimod var der tale om fire mænd med stor passion for lige netop skisport:

  Stefan Engstrøm, tidligere freestyle-skiløber og vinder af flere World Cups; Peter Blom, forhenværende chefredaktør på et stort svensk skimagasin; Christer Mårtensson, tidligere designer, og Jonas Ottosson, tidligere alpin skiløber og skisælger.

  De fire svenskere vidste i den grad noget om ski, men de undrede sig over, at der ikke var nogen, der lavede den slags skitøj, de gerne selv ville have: funktionelt tøj med et enkelt og smart design.

  Peak Performance fødtes ud af denne undren.

  I begyndelsen forventede de kun at sælge tøj til eget brug og til vennerne, men det hele blev hurtigt større. Resten er som bekendt historie.

  I dag laver Peak Performance stadig skitøj i topklasse, men du behøver ikke være skientusiast for at nyde godt af det stilfulde kvalitetstøj fra Peak Performance.

  De står nemlig også bag meget andet fremragende tøj. Her hos Eventyrsport finder du bl.a. lækre jakker, regntøj, skjorter og shorts til varme sommerdage og bløde, varme strik- og fleecetrøjer perfekte til koldere tider.

  Bæredygtighed

  Hos Peak Performance er naturen stedet for alle de gode eventyr – både på og uden for skibakkerne.

  Derfor arbejder de for at passe på de bjerge, skove, stier og veje, der er udgangspunktet for så mange fantastiske oplevelser.

  Peak Performance er medlem af Kemikaligruppen, som er en del af Swerea – et institut for forskning i industrielle fornyelser.

  Kemikaligruppens formål er at informere deres medlemmer, herunder Peak Performance, om gældende love og krav, bl.a. til brugen af kemi i produkter.

  Peak Performance arbejder desuden sammen med Sustainable Fashion Academy (SFA).

  SFA skal være med til at sikre, at Peak Performance løbende bliver mere bæredygtige ved at give dem den rette viden og værktøjerne til at sætte gang i og fortsætte denne udvikling.

  Blandt Peak Performances produkter finder du ingen dun eller fjer plukket fra levende fugle, og al merinould i deres uldprodukter skal komme fra får, der er blevet behandlet etisk forsvarligt.

  Tilbud på Peak Performance

  Leder du efter et godt tilbud på tøj fra Peak Performance?

  Vær blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på Peak Performance og andre gode mærker ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

  Du kan også finde gode tilbud på Peak Performance ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

   

  Se også:

  Øvrigt skitøj

  Skiudstyr

  Alle jakker

  Regntøj

  Strik og trøjer