Peak Performance

68 Varer
Her finder du vores udvalg af tøj fra Peak Performance til damer og herrer – lækkert hverdagstøj, funktionelt skitøj fra inderst til yderst samt godt udstyr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte jakker og godt skitøj fra anerkendt mærke

Mangler du funktionelt tøj, som kan holde vind og vejr ude, og som samtidig ser godt ud? Peak Performance kunne meget vel være svaret! Det svenske brand er mestre i stilrent design og høj funktionalitet i uanset hvad, de kaster sig over. 

Peak Performance kombinerer flot design med høj kvalitet, og her på webshoppen finder du blandt andet dunjakker, skitøj, trøjer og regntøj fra det populære mærke. 

Hos Eventyrsport finder du selvfølgelig et stort udvalg af Peak Performance til hele familien – både til børn, herrer og damer. Og der er helt sikkert også en god jakke eller en lækker T-shirt fra det svenske brand, som kunne være det helt rigtige valg for dig. 

Størrelsesguide til Peak Performance.

Peak Performance: Passion, kvalitet og flot design

Peak Performance har eksisteret siden 1986, hvor mærket blev grundlagt i den svenske by Åre, som er hjemsted for et stort alpint skiområde. Og det var da heller ikke hvem som helst, der grundlagde Peak Performance.

Faktisk var der tale om fire mænd med stor passion for lige netop skisport:

Stefan Engstrøm, tidligere freestyle-skiløber og vinder af flere World Cups; Peter Blom, forhenværende chefredaktør på et stort svensk skimagasin; Christer Mårtensson, tidligere designer; og Jonas Ottosson, tidligere alpin skiløber og skisælger.

De fire svenskere vidste i den grad noget om ski, men de undrede sig over, at der ikke var nogen, der lavede den slags skitøj, de gerne selv ville have; funktionelt tøj med et enkelt og smart design.

Og ud af den undren fødtes så brandet Peak Performance. I begyndelsen forventede de kun at sælge tøj til eget brug og til vennerne, men det hele blev hurtigt større. Resten er som bekendt historie.

I dag laver Peak Performance stadig skitøj i topklasse, men du behøver ikke være skientusiast for at nyde godt af det stilfulde kvalitetstøj fra Peak Performance. De står nemlig også bag meget andet fremragende tøj. 

Her hos Eventyrsport finder du vores store udvalg af brandets forskellige jakker, regntøj, skjorter og shorts til varme sommerdage og bløde, varme strik- og fleecetrøjer, som er perfekte til koldere tider. Der er noget til enhver smag, garderobe og årstid – og det er bare at gå på opdagelse her på webshoppen. 

 

Bæredygtighed – en mærkesag for det svenske brand

Hos Peak Performance er naturen stedet for alle de gode eventyr – både på og uden for skibakkerne. Derfor arbejder brandet aktivt for at passe på de bjerge, skove, stier og veje, der er udgangspunktet for så mange fantastiske oplevelser.

Det svenske kvalitetsmærke er blandt andet medlem af Kemikaligruppen, som er en del af Swerea – et institut for forskning i industrielle fornyelser. Kemikaligruppens formål er at informere deres medlemmer om gældende love og krav – blandt andet til brugen af kemi i produkter.

Peak Performance arbejder desuden sammen med Sustainable Fashion Academy (SFA), som skal være med til at sikre, at brandet løbende bliver mere bæredygtige. Det gør de ved at videregive den rette viden og de rigtige værktøjer til at sætte gang i og fortsætte denne udvikling.

Blandt Peak Performances produkter finder du heller ingen dun eller fjer plukket fra levende fugle, da det alt sammen er RDS-certificeret og bæredygtigt, og al merinould i deres uldprodukter skal komme fra får, der er blevet behandlet etisk forsvarligt.

 

Peak performance jakke – ikonisk og alsidig

Jakker fra Peak Performance er et tidsløst og stilsikkert valg. Enhver detalje på deres funktionelle jakker til damer og herrer er gennemtænkt, så din nye jakke ikke har smarte detaljer bare for at have dem – de har en funktion hver og en. 

Peak Performance sætter en dyd i godt håndværk, og brandet har over 30 års erfaring med at lave jakker og andet outdoorbeklædning, som kan tages med på eventyr igen og igen, og som nemt kan bruges sæson efter sæson.

Og man forstår godt mærkets popularitet, når man først har prøvet en jakke fra Peak Performance på. Der er kræset for detaljerne, og pasform og komfort er i højsædet – og det gælder både de smarte modejakker og de topfunktionelle skaljakker og skijakker.

Brandets jakker, uanset om de er til sommer- eller vinterbrug, er produceret til at blive brugt og til at bevæge sig i. Og uanset om du er på udkig efter en ny strækbar softshellblød fleeceslidstærk skijakkealsidig hybridjakkevarm vest eller lun dunjakke, så har Peak Performance et solidt udvalg af jakker i høj kvalitet. 

  

Varme vinterjakker til kolde dage

Peak Performance har stadig en stor kærlighed til skisport og sneklædte eventyr. Selvom brandet i dag også producerer modejakker og andet hverdagsbeklædning, så er de også stadig mestre i at lave overtøj til kølige eventyr, hvor isolering og funktionalitet er alfa og omega. 

I vores sortiment af veste og jakker fra Peak Performance finder du især mange modeller med dunfyld, som er helt perfekte at have med ud på en kølig vandretur i efteråret eller under din gode regnjakke, når tøsneen falder tæt i vintermånederne. Du går nemlig sjældent galt i byen med en dunjakke, der er perfekt til det meste friluftsliv.  

Dunjakkerne fra Peak Performance er vind- og vandafvisende, men de er ikke vandtætte – dog er de enormt åndbare og lette at have med på selv krævende ture. Desuden er dunene i jakkerne og vestene RDS-certificerede, hvilket betyder, at dunene er forsvarligt og gennemsigtigt produceret. 

Hvis du er nysgerrig på duns isolerende evner, kan du læse mere i vores store dunjakkeguide på bloggen. 

 

Peak Performance skijakker – høj kvalitet og smarte detaljer 

I vores udvalg af varme jakker fra Peak Performance finder du, udover de bløde dunjakker og lette softshells, også de varme jakker med fiberfor, som er både vandtætte, vindtætte og åndbare – og helt geniale til skiferien. 

Peak Performance har nemlig fuldstændig styr på funktionelt skitøj, og deres lækre skijakker er ingen undtagelse. 

Når du skal suse ned ad pisterne, er det vigtigt med en solid og holdbar jakke, som ikke begrænser dine bevægelser – men det er også vigtigt, at den kan holde dig varm og tør, så du kan fokusere på at nyde sporten. 

Alle brandets funktionelle skijakker har et vandsøjletryk på minimum 10.000 mm, sneskørt, brugbare lommer og justerbare hætter, som kan passe over en skihjelm. De forskellige modeller har et væld af gode detaljer, som gør det nemt at tage en jakke fra Peak Performance med på skiferie 

Det isolerende for i fiber i de gode vinterjakker holder dig ikke kun varm, mens du suser ned af løjperne eller gør dit gode skiudstyr klar til dagens strabadser, men materialet lader dig også ånde, så du ikke drukner i sved undervejs. 

Og uanset om du er til langrend eller snowboard, så er en Peak Performance skijakke altid et rigtig godt valg. På vores store blog kan du læse meget mere om, hvad dit nye skitøj skal kunne, for at du får den bedst mulige oplevelse.  

  

Gode tilbud på Peak Performance

Leder du efter et godt tilbud på tøj fra Peak Performance? 

Vær blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på Peak Performance og andre gode mærker ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

Du kan også finde gode tilbud på Peak Performance ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at besøge vores store outlet, hvor der altid er godt grej til skarpe priser.