Veste

Veste er fantastiske i mange situationer, enten som eneste overtøj eller som isolering under en jakke. Vi har veste til herrer, damer og børn, og der er både dunveste og fiberveste.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Bløde, lune veste til mænd og kvinder

  Skal du bruge en vest i garderoben derhjemme? Tjek vores udvalg her på siden, hvor vi har mange dame- og herreveste, men også veste til børn. Vi har både dunveste og fiberveste.

  Vores veste kommer bl.a. fra Haglöfs, Fjällräven, Meru og Peak Performance.

  God varme og stor bevægelsesfrihed

  Hold varmen og bevæg dig frit på hverdagens gåture, når du klatrer, ror, løber, eller hvad du nu har gang i. En vest holder vind og vejr væk fra kroppen og er et godt alternativ i situationer, hvor en jakke bliver for varm. For eksempel kan løb i frost og cykling i tidligt forår være lidt af en udfordring, når det gælder påklædning. En vest er dog også suveræn, hvis det bare er lidt småkoldt på kontoret i hverdagen.

  Her på siden har vi særligt veste til damer og herrer, men der er også modeller til børn. I udvalget finder du tynde veste, men vi har også mange varmere dunveste og fiberveste.  

  Langt de fleste af vestene er vind- og vandafvisende, men vær dog opmærksom på, at dunprodukter generelt ikke tåler større mængder vand. Hvis du ved, at din vest ofte skal bruges i fugtigt vejr, kan det være værd at gå efter en fibervest.

  Flere af vores dunveste til damer og herrer har en fyldkraft på 700 eller derover. Fyldkraft er et begreb for, hvor gode dun er til at varme i forhold til, hvor meget de fylder og vejer. Jo højere fyldkraft, des bedre. En fyldkraft på alt over 600 går for at være virkelig godt.

  Du kan læse mere om fyldkraft her.

  Vores veste med dun kommer fra leverandører, som sørger for, at dunene er plukket på en etisk forsvarlig måde.

  Tilbud på veste

  Vil du finde dig en god og lun vest til en ekstra skarp pris? Vi har løbende tilbud på vores veste til mænd, kvinder og børn, og de kan se de aktuelle tilbud samlet under ét ved at klikke her.

  Som medlem af vores kundeklub kan du også blive blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på bl.a. veste og andet overtøj. Det er ganske gratis at blive medlem, og du kan læse mere om kundeklubben lige her.

   

  Se også:

  Jakker

  Overgangsjakker

  Dunjakker 

  Fleece

  Strik og trøjer