Veste

Veste er fantastiske i mange situationer, enten som eneste overtøj eller som isolering under en jakke. Vi har tynde, tykke, vindtætte, strækbare, uldne eller forede - ja lidt for enhver smag.

  per side
  Sorter stigende

  VESTE TIL DAMER OG HERRER

  Hold varmen og bevæg dig frit, når du klatrer, ror, løber, eller hvad du nu har gang i. En vest holder vind og vejr væk fra kroppen og er et godt alternativ i situationer, hvor en fleecejakke bliver for varm. For eksempel kan løb i frost og cykling i tidligt forår være lidt af en udfordring, når det gælder påklædning - men vesten er også suveræn, hvis det bare er lidt småkoldt på kontoret i hverdagen. Men pas på, du bliver nemt afhængig! Vi elsker veste - det kan ses på sortimentet, hvor du finder både dunveste, fleeceveste, uldveste og vindtætte veste med Windstopper®.

   

  Suveræn bevægelsesfrihed

  Det er svært at finde en type beklædning, som giver dig bedre bevægelsesfrihed end vesten. På grund af de fraværende ærmer får du masser af plads til rotation og bevægelse - uanset om du cykler eller klatrer. Samtidig får du masser af isolering på selve kroppen, hvor varmetabet er størst.

   

  Se også:

   

  Trøjer
  Fleece damer
  Fleece herrer