Veste

71 Varer

Veste er fantastiske i mange situationer, enten som eneste overtøj eller som isolering under en jakke. Vi har veste til herrer, damer og børn, og der er både dunveste og fiberveste.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bløde, lune veste til mænd og kvinder

En overtøjsvest er nem lige at tage på over en sweater, hvis du for eksempel skal en tur i haven, ud og hente brænde, på gåtur med hunden eller lignende dagligdagsgøremål. En vest er dog også praktisk som et ekstra yderlag på en vandretur, hvis det er lidt køligt, eller hvis du bare har behov for mere isolering på overkroppen end på armene.

Skal du bruge en vest i garderoben derhjemme? Tjek vores udvalg her på siden, hvor vi har mange dame- og herreveste, men også veste til børn. Vi har både dunveste og fiberveste, der alle kan bruges som overtøjsveste.

Vores veste kommer blandt andet fra Haglöfs, Fjällräven, Meru og Peak Performance.

God varme og stor bevægelsesfrihed

Hold varmen og bevæg dig frit på hverdagens gåture, når du klatrer, ror, løber, eller hvad du nu har gang i. En vest holder vind og vejr væk fra kroppen og er et godt alternativ i situationer, hvor en jakke bliver for varm. For eksempel kan løb i frost og cykling i tidligt forår være lidt af en udfordring, når det gælder påklædning. En vest er dog også suveræn, hvis det bare er lidt småkoldt på kontoret i hverdagen.

Her på siden har vi særligt veste til damer og herrer, men der er også modeller til børn. I udvalget finder du tynde veste, men vi har også mange varmere dunveste og fiberveste.

Langt de fleste af vestene er vind- og vandafvisende, men vær dog opmærksom på, at dunprodukter generelt ikke tåler større mængder vand. Hvis du ved, at din vest ofte skal bruges i fugtigt vejr, kan det være værd at gå efter en fibervest.

Flere af vores dunveste til damer og herrer har en fyldkraft på 700 eller derover. Fyldkraft er et begreb for, hvor gode dun er til at varme i forhold til, hvor meget de fylder og vejer. Jo højere fyldkraft, des bedre. En fyldkraft på alt over 600 går for at være virkelig godt.

Vores veste med dun kommer fra leverandører, som sørger for, at dunene er plukket på en etisk forsvarlig måde.

Du kan læse mere om fyldkraft i blogindlægget ”Det betyder duns fyldkraft”. På vores blog finder du i øvrigt også masser af andre gode artikler til inspiration - det kan være, at du også kan finde inspiration til, hvilke eventyr du skal bruge din overtøjsvest på næste gang.

Find den type vest, der passer til dig

Når du kigger på veste, vil du helt sikkert støde på, at der findes rigtig mange forskellige typer af veste. Der findes nemlig både korte og lange veste, vester med og uden hætte og veste med høj hals eller uden. Men hvordan finder du så den vest, der passer bedst til dig?

Det gør du ved at tænke over, hvad du skal bruge vesten til. Skal du for eksempel på vandretur et sted, hvor det ofte blæser en del, så kan det være en god idé at have en vest med hætte. En vest med hætte vil nemlig kunne beskytte dig mod det værste blæst i hovedet.

Er du lidt mere kuldskær, men vil du stadig ikke gå på kompromis med bevægelsesfriheden til armene, kan du vælge en lang vest med hætte, som din følgesvend på vandreturen. En lang vest med hætte kan nemlig varme dig lidt ekstra om det øverste af benene, så du ikke kommer til at fryse.

Tilbud på veste

Vil du finde dig en god og lun vest til en ekstra skarp pris? Måske du mangler en vest med hætte? Vi har løbende tilbud på vores veste til mænd, kvinder og børn, og du kan se de aktuelle tilbud samlet under ét ved at bruge vores filter ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Som medlem af vores kundeklub kan du også blive blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på blandt andet overtøjsveste og andet overtøj. Det er ganske gratis at blive medlem, og der er masser af gode fordele at hente ved at melde dig ind.

Se også: