Dunjakker

Her ser du vores udvalg af lette, varme dunjakker i høj kvalitet. Vi har både tykke og tynde modeller, og du finder såvel korte dunjakker som lange dunfrakker. 

  per side
  Sorter stigende

  Flotte, lette dunjakker og dunfrakker

  Skal garderoben opdateres med en smart og let dunjakke eller -frakke? Tag et kig i udvalget her på siden, hvor vi har både tynde og tykke dunjakker i høj kvalitet og både med og uden hætte.

  Vores dunjakker kommer fra mærker som Yeti, Peak Performance, Fjällräven og Arc’teryx.

  Let at holde dig varm

  Når der skal vælges jakke, hvorfor så ikke tage et kig på en varm og flot dunjakke eller dunfrakke? Dun er et utrolig effektivt isoleringsmateriale set i forhold til dets vægt, og du kan derfor få virkelig meget varme i din jakke, uden at den af den grund føles tung.

  Hvor gode dunene i jakken er til at isolere mod kulde, set i forhold til hvor meget dunene vejer og fylder, gøres op med begrebet ’fyldkraft’. Man siger, at en fyldkraft på 500-600 er god, mens 600 og opefter er fremragende.

  I vores sortiment af dunjakker og -frakker finder du flere modeller, som har en fyldkraft på 700 og derover. Det vil sige, at jakkerne isolerer rigtig godt uden at veje meget. Mange af vores modeller kan ligefrem kaldes letvægtsdunjakker.

  På med dunene både sommer og vinter

  I udvalget her på siden finder du både tynde og tykke, lange og korte dunjakker. Der er således både dunjakker til vinter og sommer, ligesom du også nemt finder modeller, som kan fungere som en overgangsdunjakke, f.eks. hvis du tager en fleece under.

  Vi har desuden både dunfrakker med og uden hætte, og du kan både finde en klassisk dunjakke i sort eller vælge en mere farverig model. Der er med andre ord noget for enhver smag.

  Kvalitet er også forsvarlig dunproduktion

  Der er ikke meget ved at have en dunjakke, hvis dunene kommer fra dyr, der ikke er blevet behandlet ordentligt.

  Derfor fører vi hos Eventyrsport mange dunprodukter med certifikat og sporing. Det betyder, at det er muligt at tjekke, om dunene er blevet produceret på forsvarlig måde.

  Vi har bl.a. dunjakker med Crystal Down™, som er miljømærkede og sporbare og kommer fra slagtegæs, så gæssene ikke bare plukkes for deres dun.

  Køb dunjakker på tilbud

  Er du på udkig efter en let, flot og varm dunjakke eller -frakke, så er det ofte muligt at gøre en ekstra god handel. Køb en dunjakke på tilbud og få kvalitet for færre penge.

  Vi har løbende gode tilbud og udsalg, og ved at klikke her kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på de lækre jakker med dunfyld.

   

  Se også:

  Vinterjakker

  Fleece

  Blogindlæg: Sådan vasker og imprægnerer du din friluftsbeklædning

  Blogindlæg: Vælg den rigtige pausejakke til turen