Herrebukser

385 Varer

Her finder du vores kæmpe udvalg i outdoorbukser, rejsebukser, vandrebukser samt kneepants og shorts til herrer. Med eller uden zip-off, tynde og lette eller kraftige og slidstærke - vi har det hele.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bukser og shorts til mænd

Der findes et utal af forskellige slags bukser og shorts til herrer. Det er der flere gode grunde til. Først og fremmest kan der vist ikke være tvivl om, at nogle typer af bukser egner sig bedre til det ene, mens nogle bukser egner sig bedre til det andet. Derfor er der selvfølgelig også flere forskellige slags bukser.

Hvilken type af bukser, som du bør vælge, afhænger i meget høj grad af, hvilken aktivitet du skal lave med dem på, og selvfølgelig hvad du selv føler dig bedst tilpas i.

Skal du på vandretur i det danske forårsvejr, kan det eksempelvis være rigtig godt med et par outdoor bukser eller zip-off bukser, så du hurtigt kan skifte mellem shorts og lange bukser, i det ofte meget omskiftelige forårsvejr. Skal du ud i koldere og vådere vejr, eksempelvis på skiferie med hele familien, så er det en selvfølge, at du bør vælge nogle skibukser, som kan holde dig tør og varm.

Når solen brager på himlen, så er det i stedet et par gode herreshorts, som du skal have fat i, så du ikke brænder helt af i varmen. Men kort sagt, så er der bukser og shorts til enhver sæson og vejrudsigt, samt enhver aktivitet, som du tiltænker at bruge dem til. Hverdag eller outdoor liv - hos Eventyrsport har vi det hele.

I vores sortiment finder du følgende typer af bukser til mænd:

Så der er helt sikkert også en model, der passer perfekt til dig og dit behov.

Vi har et meget stort udvalg af bukser til herrer fra anerkendte outdoor mærker som Fjällräven og Haglöfs, og du finder også mange gode kvalitetsmodeller fra mærker som Helly Hansen, Vaude og Lundhags.

Herrebukser i gode materialer

Der findes et væld af forskellige slags bukser og shorts til mænd. De forskellige typer af modeller er fremstillet i materialer og designet i sådanne former, at de kan klare de bestemte aktiviteter, som de er tiltænkt.

I vores store udvalg kan du finde alt fra lette, hurtigttørrende modeller til rejsebrug og til de rigtig kraftige fjeldbukser og vandrebukser beregnet til lange vandreture eller udendørs arbejde, hvor der ikke bliver sparet på slitagen.

Du kan selvfølgelig også finde gode vandtætte regnbukser med højt vandsøjletryk, så du er sikret mod gennemblødte bukser - selv hvis du skal ud i en voldsom byge. Alt efter hvor meget nedbør, du regner med at skulle ud i, så er det lidt forskelligt, hvor højt et vandsøjletryk du behøver i dine regnbukser.

Når du skal have nye skibukser, så er det helt essentielt, at de er fremstillet i gode materialer. For der er ikke meget ved et par skibukser, som ikke kan holde dig varm og tør på løjperne. Vores udvalg af skibukser findes både med og uden for, og nogle af dem har Gore-Tex®.

Vores modeller findes også med eller uden seler, snefang og andet godt. Med andre er alle muligheder åbne, når du skal købe bukser til mænd.

De anvendte materialer til bukser til mænd er nøje udvalgt af producenterne, så de passer til forskellige formål. De er uden undtagelse slidstærke, og mange af dem er hurtigttørrende.

Bukser med sidelommer til mænd

Nogle bukser til herre er i lette, hurtigttørrende kunststoffer, der gør dem velegnet til ferie og rejse i f.eks. Afrika og Østen. Skal du til disse egne, er det også værd at overveje en model, hvor benene kan lynes af, så du både får shorts og lange bukser med på en gang - altså zip-off bukser.

Vandrebukser er i den anden ende af skalaen, idet de typisk er i kraftige og utroligt slidstærke materialer. De er som regel forsynet med en større eller mindre mængde funktionelle detaljer og lommer.

For shorts og kneepants - eller knæbukser, knickers eller piratbukser, kært barn har mange navne - gælder det samme med hensyn til materialer og udstyr. Disse kortere bukser laves i sagens natur ikke lige så hardcore som de vildeste fjeldbukser. Til gengæld findes der rigtig mange modeller i de lette, hurtigttørrende materialer.

Hverdags- og fritidsbukserne i vores udvalg er mere eller mindre i outdoorstilen, men de er knap så voldsomme i materialevalget og udstyrsniveauet. Visse modeller er helt enkle og med vægt på, at de skal kunne bruges på en almindelig arbejdsplads, hvor de lidt rå fjeldbukser ikke er velsete. Her kan du stadig få en buks fra dit yndlingsmærke og i de samme gode materialer, men uden det tekniske look.

Vores sortiment af herrebukser indebærer foruden korte og lange bukser også løst og tætsiddende bukser samt bukser med mange lommer til diverse udstyr, som kan være praktisk at have ved hånden på vandreturen, på arbejde eller spejderturen.

Uanset, hvad du tiltænker at bruge dine nye bukser til, så vil der altid være en god og passende model i vores store udvalg af bukser til mænd - det er bare om at gå på jagt og finde det helt rette par.

Gode tilbud på shorts og bukser til mænd

Det er en kendt sag, at kvalitet og pris ofte hænge uløseligt sammen. Men her hos Eventyrsport, behøver du dog langt fra at tømme kontoen, bare fordi at du gerne vil have nogle herrebukser i god kvalitet.

Vi har løbende gode tilbud på bukser, shorts, vandrebukser osv., så der er god chance for, at du kan finde en model i god kvalitet til en rigtig god pris. Til venstre øverst på siden her, kan du vælge tilbudsfiltret og dermed se de mange gode tilbud på herrebukser.

Samtidig kan du i vores store outlet også finde et par bukser i gode kvalitetsmaterialer og til skarpe priser. Her kan du også finde meget andet grej til spændende ture eller hverdagen til gode priser, der ikke bryder budgettet. Så er du helt klar til spændende eventyr!

Hvis du vil være blandt de allerførste, der får besked, når vi har forskellige herrebukser til skarpe priser, så kan du med fordel melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub – det er ganske gratis. 

Køb dine nye bukser og shorts til herrer

Kort sagt: her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af gode, forskellige typer af kvalitetsbukser og shorts til herrer - og der er helt sikkert også et par til dig.

På siden her kan du udelukkende finde herrebukser. Men hvis du tager et kig rundt i vores webshop, kan du også finde gode kvalitets produkter til damer eller børn.

Finder du ikke de bukser, du skal bruge online, eller har du spørgsmål til størrelse og pasformer, så er du mere end velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.