Shorts til herrer

110 Varer

Tynde og hurtigttørrende, kraftige og slidstærke, enkle til hverdag og med masser af detaljer til tur og rejse - vi har et godt udvalg af shorts til mænd, og du kan se det lige her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte og praktiske herreshorts med og uden lommer

Når solen bager og temperaturen sniger sig opad på termometeret, er det tid til at finde de helt korte bukser frem fra gemmerne. Mangler du de helt rette shorts til de varme dage? Lad os hjælpe!

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af lange og korte shorts til mænd, og der er noget for enhver smag og til ethvert formål. Mange af vores shorts har en høj funktionalitet og komfort.

Vi har både Fjällräven og Haglöfs shorts til mænd, men vi har også andre mærker som for eksempel Peak Performance og The North Face.

Nyd solen og luft stængerne i shorts

Foråret og sommeren kan noget helt særligt med alle de smukke farver på træer og blomster, blå himmel, varme dage og lune aftener. Ikke mindst er det dejligt at kunne lægge vintertøjet på hylden og kaste sig over sommergarderoben. Uanset om du er til lange shorts, shorts med elastik i taljen eller shorts med lommer, så finder du det hele her i udvalget hos os.

Er du på udkig efter nyt til garderoben, så er et par korte bukser en oplagt idé. Her på siden finder du vores forskellige herreshorts, som er både praktiske og smarte i sommervejret.  

Vi har herreshorts med lommer, så du kan have alle de vigtigste ting på dig, uanset om du er på tur eller slentrer rundt derhjemme i varmen, men vi har også helt enkle shorts uden mange dikkedarer. Dermed kan du altså finde et par shorts til mænd hos os, uanset hvad dine præferencer er.

I vores udvalg af shorts til mænd finder du flere forskellige snit og designs, blandt andet er der både lange og korte shorts, og vi har både små og store størrelser.

Forkæl dine ben med de rette outdoor shorts

Det er meget individuelt, hvad forskellige mennesker synes er rart at have på, og ligeledes er det også forskelligt, hvilke egenskaber det kan være smart at have i et par shorts, afhængigt af hvad du skal bruge dem til. Der findes mange slags outdoor shorts til mænd, og det gør det nemmere for dig at vælge et par, der passer til lige netop dig og dine behov.

Har du det bedst med så meget bevægelsesfrihed som muligt, så er et par løse shorts nok det rette valg for dig. Eller vil du gerne have et par shorts, der kan give sig lidt i livet, så findes der herreshorts med elastik i taljen for maksimal komfort. Skal du på vandretur, og vil du gerne have multitool, mobiltelefon, tændstikker eller andre småting lige ved hånden, kan du gå målrettet efter shorts med lommer. Nogle af vores shorts er også lavet specifikt til cykling, hvor du får ekstra ventilation samt en pasform, der er designet til lige netop denne aktivitet, så du får et par shorts, der både er funktionelle og behagelige.

Udover at tage stilling til hvilken model af shorts du foretrækker, kan det også være en god idé at tænke over materialet, de er lavet af. Skal de for eksempel være meget lette i materialet, så der er god ventilation, eller skal du bruge et par outdoor shorts, der er lavet i et hurtigttørrende materiale? Det kan også være, at du er på udkig efter et par behagelige og bløde løse shorts? Hos os finder du shorts til mænd i mange forskellige materialer, og du kan læse meget mere om dette, når du læser om det enkelte par korte bukser længere oppe på siden.

Personlig stil spiller også ind, når du køber shorts. Der findes et væld af typer, så du helt selv kan vælge, om du vil gå efter lange eller korte shorts, eller om der er noget andet, der spiller ind, når du skal vælge dit næste par korte bukser. Hvis du foretrækker et bestemt mærke, kan du kigge specifikt efter Fjällräven shorts eller Haglöfs shorts. Du kan sortere blandt alle vores outdoor shorts til mænd længere oppe på siden ved at klikke på de enkelte mærker ude i venstre side. 

Flere af vores shorts er lavet i det stærke G-1000®-materiale, som er både åndbart, vandafvisende og i høj grad formår at holde både vind og myg ude. Desuden tørrer det hurtigt, og der er dermed tale om shorts, som snildt kan fungere som vandreshorts. De kan dog også sagtens bare bruges som helt almindelige sommershorts. 

Du vil også kunne finde flere herreshorts, som er syet i bluesign®-godkendt materiale. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet. Samtidig er bluesign® også din garanti for, at arbejdsmiljøet er i orden undervejs i produktionen. 

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge, kan du læse mere om, hvad de forskellige shorts til mænd er lavet af, når du klikker ind på hvert enkelt produkt.

Køb lange og korte shorts til mænd online 

Hvis garderoben skal suppleres med et par sommershorts eller vandreshorts til herrer, så er der penge at spare ved at benytte filteret ”Kun tilbud” længere oppe på denne side, hvor du nemt får en oversigt over, hvilke gode tilbud der er på shorts til mænd netop nu. 

Du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker og se vores gode udvalg af og tilbud på shorts til herrer. Vores dedikerede personale står klar til at hjælpe og svarer gerne på spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. De kan også hjælpe dig med at finde det helt rigtige par shorts til vandreturen eller lignende. 

Er du på udkig efter lidt længere bukser har vi knickers og kneepants til mænd, og mangler du lange bukser til vandreturen har vi også bukser og zip-off bukser til herrer. Vi kan også hjælpe dig med T-shirts til mænd, herreskjorter og -trøjer samt sandaler til mænd, så du kan blive klædt godt på til vandreturen eller bare en god og varm sommerdag.