Shorts til herrer

Tynde og hurtigttørrende, kraftige og slidstærke, enkle til hverdag og med masser af detaljer til tur og rejse - vi har et godt udvalg af shorts til mænd, og du kan se det lige her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Smarte og praktiske herreshorts med og uden lommer

  Mangler du de helt rette shorts til de varme dage? Lad os hjælpe!

  Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af lange og korte shorts til mænd, og der er lidt for enhver smag og til ethvert formål.

  Vores shorts til herrer kommer fra mærker som Fjällräven, Haglöfs, Lundhags og The North Face.

  Frem med stængerne

  Foråret og sommeren kan noget helt særligt med alle de smukke farver på træer og blomster, blå himmel, varme dage og lune aftener. Ikke mindst er det dejligt at kunne lægge vintertøjet på hylden og kaste sig over sommergarderoben.

  Er du på udkig efter nyt til garderoben, så er et par korte bukser til mænd en oplagt idé. Her på siden finder du vores forskellige herreshorts, som er både praktiske og smarte i sommervejret.

  Vi har herreshorts med lommer, så du kan have alle de vigtigste ting på dig, uanset om du er på tur eller slentrer rundt derhjemme i varmen, men vi har også helt enkle shorts uden mange dikkedarer.

  I vores udvalg af shorts til mænd finder du flere forskellige snit og designs, bl.a. er der både lange og korte shorts, og vi har såvel små som store størrelser.

  Flere af vores shorts er lavet i det stærke G-1000®-materiale, som er både åndbart, vandafvisende og i høj grad formår at holde både vind og myg ude. Desuden tørrer det hurtigt. Der er dermed tale om shorts, som snildt kan fungere som vandreshorts til herrer. De kan dog også sagtens bare bruges som helt almindelige sommershorts.

  Du kan læse mere om G-1000® lige her.

  Du vil også kunne finde flere herreshorts, som er syet i bluesign®-godkendt materiale. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet. Du kan læse mere om den her.

  Køb lange og korte shorts til mænd online

  Hvis garderoben skal suppleres med et par sommershorts eller vandreshorts til herrer, så er der penge at spare ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

  Du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker og se vores gode udvalg af og tilbud på shorts til herrer. Vores dedikerede personale står klar til at hjælpe og svarer gerne på spørgsmål.

   

  Se også:

  Knickers og kneepants til mænd

  Bukser og zip-off bukser til herrer

  T-shirts til mænd

  Herreskjorter og -trøjer

  Sandaler til mænd