Zip-off bukser til herrer

26 Varer

Her finder du zip-off bukser til mænd. Lyn buksebenene af og vær passende klædt uanset aktivitetsniveau og temperatur. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte og praktiske zip-off bukser til mænd

Mangler du både et par bukser og et par shorts, og skal de to beklædningsdele helst finde sammen i én praktisk type bukser? Hvorfor så ikke købe et par zip-off bukser – så får du nemlig det bedste af to verdener samlet i én buks. Nogle zip-off bukser kan også bruges som 3/4 bukser, hvis vejret hverken er til helt lange eller helt korte bukser.

Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af zip-off bukser til herrer i høj kvalitet, og vi har blandt andet Fjällräven zip-off bukser samt zip-off bukser fra The North Face og Haglöfs.

Zip on, zip off: Perfekte til outdoor

Uanset hvor i verden du befinder dig, er vejret noget, der kan være svært at forudse. Holder du meget af outdoor-aktiviteter, så er du ekstremt afhængig af vejret især i forhold til din beklædning. Hvad der ligner en gråvejrsdag kan hurtigt udvikle sig til bragende sol, ligesom et let skydække også kan udvikle sig til kraftige regnskyl. Derfor er det vigtigt at kunne tilpasse sin beklædning i løbet af dagen.

Et par zip-off bukser er, som navnet også fortæller, et par bukser, hvor det nederste af buksebenene kan lynes af. På den måde kan dine lange bukser hurtigt laves om til et par shorts. Det gør zip-off bukser til et oplagt valg til outdoor, for eksempel når du skal på vandretur, fordi benlængden kan justeres efter aktivitetsniveau og klima. De praktiske bukser kan dog også sagtens bruges til hverdag.

På en lang og hård vandretur i ujævnt terræn, kan det også være nødvendigt at beskytte huden mod andet end bare sol, vind og regn. Med en model af zip-off bukser, der kan laves om til shorts eller 3/4 bukser, kan du justere længden både i forhold til varme, men også i forhold til hvor meget beskyttelse du har behov for, at bukserne giver. 

Som om det ikke var nok, har zip-off bukser endnu en praktisk dimension; de er også pladsbesparende. Du slipper nemlig for at have et helt par ekstra shorts eller bukser med på turen. Har du for eksempel ikke særligt meget plads i rygsækken, eller skal du pakke let, kan et par zip-off bukser gøre det hele lettere for dig. Du sparer også tid på turen, da du ikke skal skifte helt mellem bukser og shorts - du lyner bare det nederste af buksebenet enten af eller på, og så er du klar til at fortsætte!

Find zip-off bukser til herrer, der passer til dine fremtidige eventyr

Skal du på vandretur en varm sommerdag? I sådan et tilfælde er for eksempel Fjällräven zip-off bukser eller bukser fra andre mærker i sig selv en rigtig praktisk løsning. Men blandt vores zip-off bukser til herrer finder du modeller med solbeskyttelsesfaktor (UPF), så bukserne er ekstra gode under varme himmelstrøg. På den måde er du ekstra beskyttet.

Forventer du at skulle være udendørs i regnvejr, eller skal du på en lang og krævende tur? Der kan det være en god idé at vælge et par zip-off bukser i et slidstærkt materiale. Flere af zip-off bukserne er lavet i det stærke og hurtigtørrende materiale G-1000®, så de kan holde til for eksempel udfordrende vandreture i hårdt og ujævnt terræn, samtidig med at de tørrer hurtigt, hvis du oplever et regnskyl eller skal igennem vådt græs eller andre fugtige områder.

I vores udvalg af zip-off bukser til herrer har vi både de klassiske modeller, der kan laves til shorts, men også zip-off bukser, der både fungerer som helt lange bukser, 3/4 bukser og korte bukser. Nogle modeller har også faconsyede knæ for øget komfort, og det kan du med fordel kigge efter, hvis du ved, at du skal have dine zip-off bukser på i lang tid eller bare synes, at komfort er vigtigt.

Mange af zip-off bukserne har flere lommer, så du kan have både mobil, multitool, kort og andre småting med dig lige ved hånden, uanset om du bruger bukser som 3/4 shorts eller almindelige lange bukser.

I udvalget af zip-off bukser til herrer her hos os finder du desuden zip-off bukser lavet i genanvendte materialer, ligesom flere af modellerne er bluesign®-mærkede. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet.

Når du vælger dine zip-off bukser, skal du også huske, at du skal have god bevægelsesfrihed. Bruger du bukserne til vandreture eller andet, hvor du skal være meget aktiv, er det selvfølgelig en af de vigtigste egenskaber, at dine zip-off bukser giver god mobilitet. Har du bestilt den forkerte størrelse zip-off bukser, får du hos Eventyrsport gratis retur og 365 dages bytteservice.

Tilbud på zip-off bukser til herrer

Uanset om du mangler et par zip-off bukser, der kan omdannes til 3/4 shorts, et par Fjällräven zip-off bukser, eller om du mangler et par, der kan give god beskyttelse mod vind og vejr, så har vi hos Eventyrsport masser af gode tilbud. Du finder en samlet oversigt over dem ved at benytte vores tilbudsfilter ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Udover zip-off bukser finder du også et stort udvalg af andet udstyr og beklædning til mænd til vandreturen her hos os. Vi har for eksempel herrebukser, herreshorts og knickers og kneepants. Derudover kan du også finde et par gode vandresko, vandrestøvler eller vandresandaler samt vandresokker til mænd og vandrestave, så du kan komme godt fra start.