Vaude

Vi fører et bredt udvalg af Vaudes mange kvalitetsprodukter inden for tøj til børn og voksne, rygsække, telte, cykeltøj og cykeltasker. Glæd dig til tysk grundighed og topkvalitet

per side
Sorter stigende

VAUDE - ELSKER NATUREN OG VÆRNER OM DEN

 

Vaude blev startet tilbage i 1974 af Albrecht von Dewitz, der havde en stor forkærlighed for bjergene og ønskede at gøre sin hobby og store passion til sin levevej, og dermed blev grundstenen til firmaet lagt. Virksomheden voksede hurtigt i de første år, og i starten af 90’erne opstartede virksomheden selv produktion i Kina.

Vaude er fortsat en familieejet virksomhed og holder til i den allersydligste del af Tyskland med udsigt til Alperne. De har et gigantisk sortiment, der bl.a. indeholder en stribe højteknologiske og superfede telte samt masser af miljøvenlige produkter inden for stort set alle kategorier.

 

Grønne ambitioner

Vaude arbejder på at gøre vores verden til et bedre sted at være. Ja, det lyder stort og flot, men det er det faktisk også: Vaude arbejder systematisk og i alle detaljer for allerede i 2015 at blive Europas mest miljøvenlige outdoorproducent.

Det såkaldte "Vaude Ecosystem" er baseret på en filosofi om bæredygtighed, som omfatter hele produktets livscyklus såvel som firmaets beslutninger i alle henseender samt et et socialt ansvar i forhold til alle, der er tilknyttet virksomheden. Hele systemet bliver årligt bedømt af en uafhængig instans for EMAS og ISO14001-certificering og omfatter et væld af initiativer, bl.a. Green Shape-serien, Fair Wear, WWF Tyskland m.m. Du kan læse meget mere om disse ting på Vaude.com.

 

Se også:

Vaude til børn

Vaude beklædning

Vaude bagage

Vaude til cyklister

Vaude telte

https://www.eventyrsport.dk