Skibukser til herrer

22 Varer

Her finder du skibukser til herrer. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Seler, snefang og andet godt er rigt repræsenteret.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Find herreskibukser, der passer til dine præferencer

Skal du på skiferie for første gang, eller er du en garvet skiløber på de snebeklædte pister, der mangler et par nye herreskibukser, så kan du finde dit næste par hos Eventyrsport. Vi har skibukser til mænd fra kendte mærker såsom Peak PerformanceHelly HansenHaglöfs og mange flere.

Vi har skibukser til alle formål, uanset om du blot skal på skiferie i en enkelt uge, eller om du planlægger flere skiture på et år. Det kan også være, at du skal afsted som skiguide og skal bruge nogle skibukser, der passer til en hel sæson på pisterne. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe med.

Der findes forskellige former for skibukser til mænd

Når du kigger på, hvilke herreskibukser du skal bruge, skal du være opmærksom på, at der findes forskellige typer af skibukser. De forskellige typer har forskellige egenskaber, og derfor kan det være, at nogle modeller ikke nødvendigvis passer til dine behov. Kender du ikke til de forskellige typer af skibukser, kan du blive klogere i guiden herunder:

Isolerede skibukser

Isolerede skibukser kan man også kalde for klassiske skibukser, for det er nemlig den mest almindelige type, og den bruges til rigtig meget forskelligt. Det er bukser, der består af to lag, nemlig et isolerende lag, der kan holde på varmen, og så har de et ydre lag, der skal holde vand ude. Isolerede herreskibukser kan bruges til langt de fleste ture på ski, og er derfor en slags ”all-round” skiudstyr.

Skalbukser

Som du næsten kan læse på navnet, består skalbukser udelukkende af et ydre lag, der fungerer som en skal. Det betyder, at de ofte er bedre end andre skibukser til mænd i forhold til at holde vand ude. Mange skalbukser kan modstå et vandsøjletryk fra 10.000-20.000 mm og opad, og de kan derfor holde dig tør i længere tid. Til gengæld er der intet isolerende lag til at holde på varmen, og derfor kan det være nødvendigt at have noget tykkere skiundertøj på, så du ikke bliver kold.

Softshell skibukser

Softshell skibukser er lavet i et meget let materiale, og de giver masser af mobilitet og åndbarhed. Dog er de ikke nær så gode til at holde vand ude som andre former for skibukser til mænd. Softshell skibukser er bedst til dage på pisterne, hvor vejrudsigten lover lunt og tørt vejr.

Fælles for alle typer skibukser til herrer gælder det, at du kan finde skibukser med seler eller uden. Det er helt sikkert også vigtigt at overveje, om du er til skibukser med seler eller uden seler, da det har en betydning for, hvilke herreskibukser, du skal kigge efter.

Gode råd til at vælge de bedste herreskibukser til dig 

Når du skal vælge de skibukser, der passer bedst til dig, så er det vigtigt at tænke over, hvad dine behov er. Det kan være, at du ved, at du har brug for et par skibukser, der skal kunne gå til det meste, og at du kun er på skiferie en enkelt uge om året. I det tilfælde kan det være en god idé med et par skibukser, der passer til mange former for skiture, og det får du, hvis du vælger et par isolerede skibukser.

Det kan også være, at du er glad for at tage på off-pist-ture, når du står på ski, og du derfor har behov for et par skibukser til mænd, der kan holde dig tør i længere tid, også selvom du er ude hele dagen. Her kan et par skalbukser være den bedste løsning. Har du behov for at vide mere om, hvor meget de enkelte skibukser kan modstå af vand, kan du læse meget mere om dette, når du klikker ind på hvert enkelt produkt.

Valg af materialer kan også spille ind, når du skal vælge de rette skibukser til mænd. Der er forskel på, hvilke materialer skibukser laves af, og der kan også være forskel på kvaliteten af materialer. Hos os finder du skibukser til mænd i mange forskellige materialer, hvilket du også kan læse mere om under hvert enkelt produkt. For eksempel er der flere modeller med Gore-Tex®-membran eller lignende.

Nogle modeller af skibukser har også formsyede knæ, så komforten bliver bedre, og hvis det er en af de ting, der er vigtigst for dig, er det en god idé at kigge efter lige netop disse modeller.

Et par skibukser med seler til herrer kan også øge komforten i den forstand, at de bliver siddende, hvor de skal. Skibukser med seler kan især være gode til nybegyndere, fordi de også bliver siddende, hvis du vælter, men du behøver bestemt ikke være nybegynder for at have et par skibukser med seler, da de sagtens kan gå til garvede skiløbere også.

Prøv skibukserne derhjemme i ro mag

Det er meget vigtigt, at dine herreskibukser har den rette pasform. Når du står på ski, har du typisk skibukserne på i mange timer i streg, og derfor skal de ikke sidde for stramt eller på anden måde være ubehagelige for dig. Benlængden skal også være helt i orden. Det er derfor vigtigt, at du får prøvet dine skibukser på og mærker ordentligt efter, inden du tager dem i brug. Mange skibukser til mænd har aftagelige seler, så du bedst muligt kan tilpasse bukserne til dine behov, og selerne kan justeres, så bukserne sidder så behageligt som muligt på dig, men du skal selvfølgelig også sørge for, at de har den rigtige størrelse.

Hos Eventyrsport har du mulighed for at prøve skibukserne derhjemme i god ro og mag, og der er gratis fragt. Oplever du, at de skibukser, du har bestilt, ikke sidder som de skal, er en forkert størrelse eller ikke passer til dine behov, har vi gratis retur, og der er hele 365 dages bytteservice.

Find et godt tilbud på skibukser til mænd

Er du på udkig efter tilbud på skibukser, finder du mange gode tilbud her hos os. Du kan bruge filteret "kun tilbud" længere oppe på siden, der giver dig en oversigt over, hvilke skibukser til mænd, du kan købe på tilbud netop nu. 

Find alt udstyr til skiferien hos os i Eventyrsport

Mangler du andet end skibukser skibukser til mænd, kan du hos os også finde alt andet udstyr, som du eventuelt kunne mangle. For eksempel kan du finde en skijakke, der passer til dine skibukser, eller du kan finde lækkert skiundertøjskisokkerskihandsker og -luffer samt meget andet. Der er selvfølgelig også skitøj til damer og skitøj til børn, hvis resten af familien også skal klædes ordentligt på til en skiferie sammen.