Regnbukser

Her finder du vandtætte og åndbare regnbukser til herrer. Der er modeller med masser af funktionalitet og åndbare membraner, f.eks. Gore-Tex®, samt bukser til det lille behov.

  per side
  Sorter stigende

  Valg af regnbukser

  Når du skal finde dine nye regnbukser er det en god idé kortlægge behovet først. Der er stor forskel på kravene til bukserne, om du skal lufte hunden hver morgen, eller du skal på en længere vandre- eller cykeltur.

   

  Vandtæthed

  Det første krav til et par regnbukser er selvfølgelig, at de er vandtætte. Vandtætheden kan man måle sig frem til, og resultatet angives i mm. Tallet refererer til højden på den vandsøjle, som man forestiller sig står oven på stoffet. Regntøjet til det lille behov kan klare sig med 5-8.000 mm, men skal du ud i længere tid, vil et tal højere end 20 ikke være dårligt. Til eksempel ligger Gore-Tex® på 28.000.

   

  Åndbarhed

  At et materiale er åndbart betyder, at det er i stand til at slippe vanddamp igennem, selv om det er vandtæt fra den anden side. Det indebærer, at man ikke bliver sejlende våd af sved, som man vil gøre, hvis materialet er helt tæt som f.eks. plastic. Åndbarheden måles på forskellige måder og er lidt vanskelig at sammenligne, men man går ikke helt galt i byen, hvis man tænker, at man nogenlunde får, hvad man betaler for. Husk, at jakken skal være godt imprægneret på ydersiden for, at processen fungerer.

  Tryk på linket, hvis du vil vide mere om membraner som f.eks. Gore-Tex®.

   

  Udvalg

  Eventyrsport fører et bredt sortiment af regnbukser fra anerkendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons, The North Face og Vaude.

   

  Se også

  Regnjakker

  Regnovertræk