Tights til mænd

17 Varer

Tights til vandring, løb og andre former for træning finder du her ligesom tætsiddende fleecebukser, der kan bruges til samme formål eller som ekstra varme lange underbukser. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tights til mænd med god komfort og funktionalitet til alle behov

Har du lige fundet ud af at snøre løbeskoene, har du meget erfaring med at løbe eller skal du ud på en vandretur, så kan tights være en rigtig god ting at have på. Tights er lange, tætsiddende bukser, der er lavet i et meget bevægeligt materiale, så du har en høj grad af bevægelsesfrihed og dermed kan bruge dine tights til mange forskellige ting. For eksempel kan træningstights faktisk også bruges som et par ekstravarme lange underbukser, hvis du skal vandre eller lignende et sted, hvor der er koldt.

Hos os finder du et stort udvalg af tights til mænd, så du kan finde dem, der passer dig og dine behov bedst. Vi har mærker som for eksempel Craft, Adidas, Haglöfs og mange flere.

Find både lange og korte træningstights hos Eventyrsport 

Uanset om du skal ud at vandre, løbe eller træne, kan du bruge tights til det hele, og hos os finder du tights der passer til alting. For eksempel har vi lange træningstights, der passer til vintersæsonen, hvor du har behov for at hele benet er dækket for at holde varmen. Men vi har også korte tights til sommersæsonen, hvor lange bukser bliver for varme, når du vandrer en hel dag i solen, skal styrketræne eller noget helt tredje. Er det et bestemt mærke, du leder efter, kan du sortere efter det under filteret ”mærke” længere oppe på siden, så du kan finde lige det par tights, du leder efter. 

Tænk over dine behov, når du vælger herretights

Til træning er det vigtigt, at du har god mobilitet, og der kan tights være gode, da de er lavet i materialer, der giver dig god bevægelighed. Til vandreture er bevægelighed ligeledes vigtigt, og tights til mænd har en høj komfort, så du ikke bliver træt af at have dem på i løbet af en lang vandretur. Derudover kan denne type bukser også bruges som et isolerende inderste lag, der kan holde dig varm på en kold vinterdag.

Uanset hvad dine behov er, skal du tænke over funktionalitet og komfort, når du vælger en model. Der kan nemlig være forskellige præferencer og behov alt efter, hvad du skal bruge dine træningstights til. 

Et par tights med lomme til mobil er rigtig gode, hvis du skal gå langt, eller hvis du ikke har taske med. Hos Eventyrsport finder du flere tights med lomme til mobil, så du altid har muligheden for at have telefonen med. På den måde kan du altid komme i kontakt med omverdenen, have GPS’en lige ved hånden eller tage billeder, også selvom du ikke har en større oppakning med. Ofte har denne type tights en lomme på siden af det ene lår, så du nemt kan komme til din telefon.

Uanset om du har behov for tights med eller uden lomme til mobil, er det også vigtigt at tænke på komforten. Nogle tights er ekstra tykke, så du kan bruge dem om vinteren uden at blive kold, mens andre er tyndere i materialet, så der er god ventilation. Du kan læse meget mere om materialer under hvert produkt i kategorien tights til herrer. Du kan også læse mere på bloggen om, hvordan du for eksempel finder de helt rigtige tights til løb 

Det er trygt at handle her hos Eventyrsport

Fortryder du, at du ikke købte tights med lomme til mobil, har du valgt et par tights, der er for varme, eller passede de ikke som du forventede? Hos Eventyrsport får du altid gratis fragt og retur, og vi tilbyder 365 dages bytteservice. På den måde har du god tid til at prøve dine nye tights på derhjemme og finde ud af, om de matcher dine behov - hvad enten du er til løb, træning, vandring eller andet.