Knickers til herrer

7 Varer

På denne side finder du knæbukser, kneepants eller knickers til herrer. Længden varierer noget ligesom tykkelsen på stoffet og mængden af lommer og tekniske detaljer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Knickers til herrer: Praktiske og funktionelle 3/4 bukser

Står du og leder efter et par knickers? Find dit næste par her hos Eventyrsport!

På nogle dage er det lidt for koldt til shorts, men alligevel er det varmt nok til, at man kan savne lidt luft til benene, og her er knickers det oplagte valg. Knickers er 3/4 bukser, der tillader anklerne at blive luftet, mens de holder resten af benene tildækkede, så de får lidt beskyttelse mod vind og vejr. Desuden har knickers også god bevægelighed, så du kan bruge dem til lige de aktiviteter, du har lyst til, uden at føle at bukserne strammer eller på anden måde hæmmer dig i dine bevægelser.

Uanset hvilken slags knickers du leder efter, og til hvilket formål, kan du hos os finde et stort udvalg. Vi har 3/4 bukser til herrer fra mærker som Vaude, Trespass og Pinewood.

Med knickers i garderoben har du altid et væld af muligheder

Da knickers hverken er helt lange eller helt korte, giver de dig muligheden for at bruge dem til mange aktiviteter. De kan bruges som almindelige bukser i overgangsperioderne omkring forår og efterår, hvor temperaturen er for lav til shorts, men for høj til helt lange bukser. Men knickers kan også bruges til for eksempel vandreture eller andre outdooraktiviteter, hvor det er rart at få lidt luft til anklerne, eller du gerne vil slippe for at have lange bukseben.

De fleste af disse 3/4 bukser til herrer er lavet i slidstærke materialer, så de kan holde til lidt af hvert på for eksempel en vandretur. Flere af modellerne hos os er også lavet i et hurtigttørrende materiale, så du lettere bliver tør igen, hvis du bliver overrasket af regn, eller du har bevæget dig gennem vand eller andre våde områder.

Flere af modellerne er også tætvævede eller indeholder et stof, der skræmmer myg og andre insekter væk, så du roligt kan færdes i naturen uden at bekymre dig om irriterende myggestik og gener derfra. På den måde kan du også bedre nyde den aktivitet, du er i gang med, hvis du ikke konstant skal tænke over, at det klør.

Derudover har flere af disse knickers også indbygget SPF, så du får ekstra beskyttelse mod solens stråler.

Går du ind imellem på jagt, er knickers en yderst praktisk beklædningsgenstand. Med jagtknickers kan du nemlig slippe for at have bukserne nede i støvlerne, når du bevæger dig gennem skovbunden eller holder udkig. Du kan bruge jagtknickers sammen med uldsokker og høje gummistøvler, så du ikke enten fryser om anklerne eller er udsat for flåtbid eller lignende.

Vælg bæredygtige knickers til herrer og værn om naturen

Det er vigtigt, at vi passer på naturen, og holder du af en god vandretur, en hyggelig jagt eller på anden måde at færdes i naturen, så ved du også, hvor fantastisk det er at opholde sig i skoven, på engen, på stranden eller alle mulige andre steder, hvor natur får lov at være natur. Vil du være med til at værne om naturen, kan du se efter 3/4 bukser i bæredygtige materialer. Brug filteret ”Careful choice” længere oppe på siden for at se de bæredygtige valg, og læs mere om bæredygtighed under de enkelte knickers til mænd.

Har du bestilt den forkerte størrelse, er farven forkert, eller sidder modellen af knickers ikke helt som du havde forventet? Hos os får du både gratis fragt og gratis retur samt 365 dages bytteservice så du altid har mulighed for at prøve dine nye knickers derhjemme i fred og ro, og du har god tid til at sende dine nye knickers tilbage, hvis de ikke passer alligevel.