Striktrøjer til børn

29 Varer

Herunder kan du finde sweatshirts, hoodies og striktrøjer til børn. Du finder mange forskellige farver og modeller til både drenge og piger - så der er helt sikkert noget til enhver smag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Sweatshirts, hoodies og striktrøjer til børn i høj kvalitet

Der er ikke noget som en god varm trøje. For en lun striktrøje, en behagelig hoodie eller en smart sweatshirt er alt sammen noget, som man altid kan få brug for - og som man ofte har brug for.

En sweatshirt, hoodie eller striktrøje er en helt essentiel del af garderoben. De kan bruges, som et godt mellemlag under en skaljakke eller regnjakke, de kan bruges til udendørs sportsgrene i de mere kølige måneder, og de kan bruges alene som et blødt stykke beklædning.

Med andre ord, der er næsten ikke det, du ikke kan bruge en god hoodie, sweatshirt eller striktrøje til.

Dette gælder i høj grad også for børn, som ofte har fart på og suser rundt fra den ene aktivitet til den anden. Det kræver godt tøj og udstyr, hvilket du kan finde her hos Eventyrsport.

Hos Eventyrsport finder du nemlig et stort udvalg af sweatshirts, striktrøjer og hoodies til børn. Vi har mange forskellige modeller til både piger og drenge, som egner sig til et væld af forskellige aktiviteter - både sport og hverdag.

Samtidig finder du hoodies, striktrøjer og sweatshirts til børn i mange forskellige farver og designs fra kendte brands såsom Adidas, Didriksons, Peak Performance, The North Face, samt mange flere gode mærker. Vi har altså striktrøjer, sweatshirts og hoodies til børn med enhver smag.

Du kan tage et kig på vores mange forskellige sweatshirts, hoodies og striktrøjer til børn her på siden, hvor du også kan læse mere om de forskellige modeller og deres fordele, både i teksten her og på hver enkel produktside.

Til enhver smag og ethvert behov

Smag og behag er forskellig, og det er meget forskelligt, hvad man bedst kan lide. Det gælder i høj grad også for børn. Her kan favoritterne være vidt forskellige og skifte fra øst til vest.

Samtidig kan børn godt have det med at være ret kræsne, når det kommer til, hvad de skal have på. Men det er jo egentlig meget forståeligt, for hvem kan ikke bedst lide at trække i noget tøj, som man synes, er pænt?

Men det er intet problem her hos Eventyrsport. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af hættetrøjer til børn og unge. Og selvfølgelig også striktrøjer og sweatshirts.

Der er trøjer i et væld af forskellige designs og farver, så derfor kan du også næsten vide dig helt sikker på, at der er noget, som falder i dit barns smag!

Du kan eksempelvis finde hoodies til børn med eller uden lynlås. Du kan finde sweatshirts til drenge og piger i helt skarpe farver, eksempelvis rød, orange eller lyserød, eller i de mere afdæmpede farver, såsom sort eller mørkeblå. Du kan finde fleecetrøjer og sweatre, som kan bruges hele året rundt, som yderste lag eller et lunt mellemlag.

Både når det kommer til design og funktioner, har vi butikken fyldt med gode forslag på hoodies, striktrøjer og sweatshirts til piger og drenge. For det er jo selvfølgeligt forskelligt, om man skal bruge en lækker sweatshirt til at trække i, når man skal i skole, eller om det i stedet er en god hoodie til fodboldtræningen, som man er på udkig efter.

Kort sagt, vi har et stort udvalg af sweatshirts, hoodies og striktrøjer til børn, så der er helt sikkert en model, der passer helt perfekt til dit barn - både deres smag og deres behov.

Trøjer til det aktive barn

Børn er ofte meget aktive og farer afsted fra den ene aktivitet, træning eller legeaftale til den anden. Det kræver godt udstyr og tøj. Og det kræver også nogle rigtig gode børnetrøjer!

Det er lidt af et vidt begreb at skrive trøje. Der findes jo et væld af forskellige typer af trøjer, også til det aktive barn.

Hoodies, striktrøjer og sweatshirts til børn kan bruges som et helt perfekt stykke beklædning til en masse forskellige aktiviteter. Der er faktisk næsten ikke et eneste outfit, som ikke bliver bedre af at have en god trøje som en del af det. Uanset hvilken tid på året vi skriver.

Sweatshirts og hoodies er en alletiders type beklædning, hvis dit barn går til en eller anden type sport. De kan både bruges, når der er gang i selve træningen, men også på vej til og fra træning.

Går dit barn eksempelvis til en udendørs sport, såsom fodbold eller ridning, så er det altid godt, at have en god og lun hoodie eller sweatshirt med, som både kan bruges gennem hele træningen, men også smides i løbet af træningen, hvis det bliver for varmt undervejs.

Foregår træningen stadig udendørs i de koldere måneder, så er der forsat ikke noget i vejen for at gøre brug af en rigtig god børnehoodie eller -sweatshirt. Her kan den blot fungere som et glimrende lag under en børnejakke, der er velegnet til sport. Hvis du samtidig sørger for en god hue eller halsedisse og nogle rare vanter, så kan træningen forsætte, også når temperaturerne daler.

Måske er dit barn mere til indendørs sport og træning. Håndbold, gymnastik eller noget helt andet. Uanset, hvilken type indendørs træning, dit barn går til, så kan man altid bruge en god børnetrøje. Det er blot om at sætte den dejlige børnetrøje sammen med et par gode træningsbukser, et par træningssko og så ellers bare komme i gang med træningen!

Selvfølgelig bør dit barn også have sig en smart træningstaske, så der er styr på både træningstøj, træningssko, eventuelt udstyr og drikkedunken. Så er dit barn helt klar til at slå sig løs!

Der er naturligvis også gode og lune hoodies, sweatshirts og striktrøjer til de børn, der virkelig holder af at være udenfor. Hvis dit barn eksempelvis går til spejder, eller I som familie elsker at tage på vandreture og eventyr i naturen, så er der også et stort udvalg af trøjer til dette.

Her gør en trøje med uld sig især godt. Uld har nemlig et væld af gode egenskaber, som du kan læse mere om lidt længere nede på siden her! Så det er blot om at trække i børne striktrøjen, vandrebukserne og vandrestøvlerne til børn, og så ellers drage ud i det blå på eventyr!

Striktrøjer, sweatshirts og hoodies til hverdagens strabadser

Sweatre, hoodies og striktrøjer til børn er selvfølgelig ikke kun anvendelige til sport og træning. Faktisk er sådan nogle trøjer helt perfekte til de mange forskellige situationer og ting, som man kan komme ud for i løbet af sine dage.

De fleste holder af, at kunne trække i en rar, lun og blød trøje. Det gælder i høj grad også for børn! Sådan en blød trøje hører ofte til blandt favoritterne i skabet. Vi har selvfølgelig vores webshop og butikker fyldt med netop sådanne børnetrøjer, som kan blive de nye favoritter!

Vi har børnetrøjer til enhver stil og til både de mindre og de større børn. Der er noget for enhver. Samtidig har vi både sweatshirts, striktrøjer og hoodies til børn, som kan bruges både indendørs og udendørs.

Noget af det, som gør sådan en børnetrøje ekstra smart, er netop, at den kan bruges til lidt af det hele. Den kan hurtig trækkes over hovedet, hvis man skal en tur ud med hunden. Den kan bruges hele dagen i skolen og SFO'en. Den kan bindes rundt om livet, hvis solen pludselig bryder frem.

Med en god børnehoodie, -sweatshirt eller -striktøje er mulighederne mange. Hvis den samtidig passer perfekt til dit barns stil og smag, så er der intet, der står i vejen for, at du kan finde en trøje her, som bliver dit barns nye favorit!

Tag et kig på de mange farver, designs, modeller og materialer, og find frem til den striktrøje, hoodie, sweatshirt eller hættetrøje, der er den helt rette for dit barn.

Striktrøjer med uld

Er dit barn helt vild med at være på eventyr ude i naturen? Så er der selvfølgelig brug for en masse godt tøj, sko og udstyr. Og er der er noget, der er godt for dit barn, så er det tøj med uld!

Uld er nemlig lidt af et vidunder-materiale, og der er rigtig mange gode grunde til at bruge uld i tøj. Alle slags uld er nemlig temperaturregulerende, det isolerer, selv om det bliver vådt, og så er det naturligt lugthæmmende. Det betyder, at dit barn kan udsætte sin trøje med uld for næsten hvad som helst, og den ville kun stå igennem det. Ret smart til et barn der har fart på!

Yderligere, så er uld også naturligt antibakteriel, hvilket betyder, at man ikke behøver at vaske sine uldtrøjer særlig tit. De kan som regel friskes lidt op ved at blive hængt i badeværelset, mens nogen bader, eller under et halvtag i fugtigt vejr. Det sparer slitage på tøjet og vand, sæbe og strøm til vaskemaskinen, og det betyder samtidig, at dit barn kan have striktrøjen eller sweateren i flere år. Og måske lade den gå i arv til lillebror eller lillesøster.

I artiklen 'Uldbeklædning - 5 fortrinlige egenskaber' kan du læse mere om ulds mange gode egenskaber.

Bagefter kan du gå på jagt efter gode sweatre og striktrøjer til børn med uld. Og måske også et par gode varme uldsokker og uldundertøj til børn, hvis du vil være helt sikker på, at dit barn kan holde sig varm og tilpas på alle deres eventyr.

Gode tilbud på hoodies, striktrøjer og sweatshirts til børn

Har du fået lyst til at finde en rigtig god, blød og rar striktrøje, hoodie eller sweatshirt til dit barn? Det kan vi sagtens forstå - vi er selv ret vilde med den slags trøjer!

Kan du samtidig også godt lide at gøre et godt kup? Det forstår vi også godt! Heldigvis kan du sagtens finde en rigtig god børnetrøje her hos Eventyrsport, uden at du er nødt til at tømme kontoen.

Vi har nemlig ofte tilbud på rigtig gode sweatshirt, hoodies og striktrøjer til børn. Du kan finde tilbuddene ved at klikke på tilbuds-filtret til venstre øverst på siden her, eller ved at trykke her. Her er der rigtig gode chancer for, at du kan finde en billig og god børnetrøje, som passer perfekt til dit barn!

Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Her får du blandt andet besked om udsalg og gode tilbud på trøjer til børn og en masse andet godt tøj og grej til hele familien! Det er nemt og ganske gratis at blive medlem.

Er du på jagt efter et godt tilbud på trøjer til børn, kan du også tage et kig i vores store outlet, hvor du finder trøjer, fodtøj, beklædning og lækkert friluftsgrej til skarpe priser til hele familien. 

Find den nye børnetrøje hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af trøjer til drenge og piger, som du kan finde her på siden. Der er, som allerede nævnt, noget til enhver smag og ethvert behov.

Her på siden kan du udelukkende gå på jagt i udvalget af børnetrøjer, men vi har selvfølgelig også trøjer til damer og herrer. Hele familien kan blive klædt på i gode kvalitets trøjer her hos os!

Hvis du og dit barn ikke finder lige det, I søger efter her på webshoppen, så er I selvfølgelig altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her kan dit barn prøve de forskellige sweatshirts, hoodies og striktrøjer på, og I kan få råd til, hvilken børnetrøje der er den helt rette for dit barn.

I butikkerne står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til størrelser, modeller, materialer eller noget helt andet. Målet er selvfølgelig, at du får den helt rette børnetrøje med hjem! Du finder butikken nærmest dig her.