Børnehandsker og -luffer

Våde og kolde hænder er træls, også for børn, så find et par gode, varme børnehandsker eller børneluffer her. Vi har flere forskellige modeller til drenge og piger, bl.a. vandtætte luffer og handsker, samt vanter der kan sættes fast på tøjet, så de ikke bliver væk. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Til kolde dage: Handsker og luffer til drenge og piger

  Skal børnene hen på legepladsen, på tur med børnehaven eller måske tumle i sneen?

  Når efteråret og vinteren lægger sig over landet, er der brug for et par gode handsker eller luffer til børnene, når de skal udenfor.

  Her hos os finder du handsker og luffer til drenge og piger, og i vores udvalg har vi bl.a. mærker som Hestra, Kombi og Didriksons.

  Slut med de kolde fingre!

  ”Så kold den lille hånd er” lyder det i en opera, men familiens yngste skulle helst ikke fryse om fingrene. Derfor er det vigtigt med et par ordentlige børnevanter.

  I vores sortiment finder du børnehandsker og børneluffer, som egner sig til såvel hverdagsbrug som til skiture.

  Ofte vil det være en fordel med et par børneluffer, da de som regel varmer mere end et par handsker, simpelthen fordi fingrene ligger op ad hinanden og derved luner hinanden. Til gengæld er der lidt mindre bevægelsesfrihed end i en handske. Overvej derfor, om dit barn nemt fryser om fingrene og derfor vil have størst glæde af et par luffer til børn, eller om det er vigtigere, at fingrene kan bevæges som normalt.

  Blandt vores vanter til piger og drenge har vi modeller lavet i kunstmaterialer, men der er også strikkede vanter. Vi har desuden mange vandtætte luffer og handsker til børn, så børnene kan lege frit i både regn og sne uden at skulle tænke på, om de får våde fingre. Flere af vanterne har refleksdetaljer for ekstra sikkerhed.

  Når du køber børnehandsker og børneluffer, er det værd at holde øje med detaljer, der lige gør vanterne ekstra gode. Det er f.eks. en rigtig god idé at gå efter et par børnevanter med udtageligt for, så vanten nemmere kan tørres.

  For at sikre at handskerne eller lufferne bliver, hvor de skal, kan du også kigge efter, om de har såkaldte handcuffs. Disse fungerer som en slags armbånd, som sættes om håndleddet, så vanterne ikke ryger nogle steder. Vi har flere modeller med indbyggede handcuffs, men ellers kan disse også tilkøbes.

  I vores sortiment finder du modeller i forskellige fine farver, så der helt sikkert både er en vante til piger og drenge.

  Handsker og luffer til børn: Tilbud og udsalg

  Spar penge, når du køber vanter til børn ved at klikke her, hvor du nemt kan se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på børnehandsker og -luffer.

  Ønsker du at være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på børnetøj, kan du også blive medlem af vores kundeklub. Det er ganske gratis, og du kan læse om alle fordelene her.

   

  Se også:

  Huer og halsedisser til børn

  Vinterjakker til børn

  Termotøj til børn

  Flyverdragter¨

  Blogindlæg: Hvilke handsker skal du vælge?