Drikkedunke og vandflasker

134 Varer

Her finder du vores udvalg af vandflasker og vandblærer til hverdag og outdoor. Her er også tilbehør, f.eks. vandfiltre og rensetabletter. Fra bl.a. Camelbak, Nalgene og Primus.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kom tørsten i forkøbet med en god drikkedunk

Slip for det dyre flaskevand og hav i stedet dit eget kolde vand med på farten - både til dagligt og i fritiden.

Væske er vigtigt. Det gælder i hverdagen men specielt også, når du er aktiv. Derfor er det smart altid at have en drikkedunk lige ved hånden.

Om det er en drikkedunk, vandblærer eller et vandsystem, som du er på udkig efter, så kan du finde det her på siden. Alle vores vandflasker og vandsystemer er af højeste kvalitet, og du kan bl.a. finde drikkedunke i stål og BPA-fri plastik.

Vi har et bredt udvalg af drikkedunke, vandsystemer og vandblærer til rygsæk fra fremragende mærker, såsom Camelbak, Nalgene, Primus og Stanley

Drikkedunke til ethvert formål og enhver begivenhed

På vandreturen, efter cykelturen til arbejde, i frokostpausen på studiet – tørsten må slukkes mange gange i løbet af dagen. Derfor er det altid rart at have noget koldt vand lige ved hånden i en drikkedunk, vandflaske eller lignende.

Vi har et stort udvalg af drikkedunke, som vil være din perfekte makker, hvad end du skal bruge den til sport eller hverdag.

Med en termodunk i stål kan din drikkelse holde sig kold i flere timer, hvilket både er smart når man er på tur, men også til en varm dag på studiet.

Vi har også et stort udvalg af drikkedunke i plastik, som er uden kemi såsom BPA. Er du på farten, så kan en 'On The Fly' drikkedunk fra Nalgene være det helt rette valg. Flasken har en smart lukning, som holder helt tæt, og den kan også gå i opvaskemaskinen. Den er dermed helt ideel til at smide i fitness- eller skoletasken - dag efter dag.

Tag vandet med på vandreturen

Hvis du holder af vandreture, så kan det være rigtig rart at kunne drikke vand samtidig med at have hænderne fri. Det kan klares med et drikkesystem, f.eks. en vandblære.

Her i vores sortiment finder du vandblærer til rygsæk, som giver dig mulighed for blot at tage vandblærens drikkeslange i munden og slukke tørsten. Smart og nemt.

Mangler du rygsækken, som kan indeholde en vandblære, så kan du tage et kig på vores sortiment af rygsække og finde den, der passer til de vandreture, du skal på i fremtiden.

Udover vandblæren så er en almindelig drikkedunk også altid et must på vandreturen. Her er det især vigtigt, at drikkedunken passer ned i din rygsæks lommer og er nemt tilgængelig for dig.

Planlægger du en vandretur med overnatning, så kan det være rart at have en større mængde vand inden for rækkevidde. Her er en drikkedunk med hane et oplagt valg - den er nem at fylde og kan foldes sammen, når den ikke bruges. Medbring også en trangia og noget spisegrej, og så er aftensmaden lige ved hånden.

Tag ud på vandreeventyr

Er du vild med at befinde dig i naturen og være på vandretur? Holder du af at opleve nye steder og drage ud på eventyr? Så har vi her hos Eventyrsport en masse gode ideer og guides til dig på vores store blog. Og selvfølgelig bør du have en vandflaske eller anden vandforsyning med på alle eventyrene.

Har du allerede været ude og gå adskillige vandreruter tynde og slidt flere vandrestøvler op, så kan det være, at du har brug for lidt ny inspiration til, hvor næste tur skal gå hen.

Heldigvis har både Danmark og udlandet et væld af flotte ruter, som du kan drage ud på. Er du på udkig efter en mere nærtliggende rute, så kan du eksempelvis tage et kig på vores artikel '6 historiske endagsvandreture, du skal prøve i Danmark' eller '5 flotte vandreture i Danmark'. Begge artikler byder på forslag til skønne ruter rundt i Danmark, som både passer til nybegynderen og den erfarne vandrer.

Drømmer du om et af de helt store eventyr, så skal turen måske gå udenfor Danmarks grænser. Caminoen er helt oplagt for enhver, der holder af vandreture med overnatninger. Her kan du finde vores pakkeliste til Caminoen, så du er sikker på at få det rigtige med.

Er du klar på en af de rigtig udfordrende vandreture, så kan du tage et kig på artiklen '3 europæiske vandreture til de hårdføre'. Her er både Frankrig, Korsika og Schweiz på listen.

Uanset hvilken slags eventyr du gerne vil ud på, så er der ingen tvivl om, at du skal have den rette vandforsyning med. For uden vand og drikke, duer helten som bekendt ikke. Skal du på en endagstur, kan du tage et kig på de forskellige vandflasker. En termoflaske kan eksempelvis være et rigtig godt valg, da den kan holde vandet koldt på en varm tur, eller kaffen varm på en kold tur.

Det kan også være rigtig smart at have et drikkesystem, som du kan montere på din rygsæk. Så kan du have væsken jævnt fordelt i oppakningen og have nem adgang til vandet.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vandflasker og vandsystemer, så du kan være helt sikker på, at du kan finde en model, der passer perfekt til de ture, som du skal ud på.

Vandflasker til hverdag og til sport

Vand og væske er helt essentiel ting for mennesker. Det er noget, som vi har brug for, for at overleve. Derfor er det også en god ide, altid at have noget vand ved hånden. Det er jo aldrig helt til at vide, hvornår tørsten rammer.

Når du er aktiv, så er det især vigtigt med væske. Det gælder uanset hvilken form for aktivitet eller motion, der er tale om. En vandflaske til sport må gerne være nem at drikke af uden at vandet vælter ud over det hele. Derfor kan en drikkedunk med en mindre munding være et rigtigt smart valg.

Vi har flere modeller, som netop er designet med en lille munding, som gør dem perfekt til sport. Du kan eksempelvis vælge en vandflaske fra Camelbak. En model der er helt ideel til sport, som blandt andet cykling, er deres Podium 0,7 liter vandflaske. Denne model er designet med en selvlukkende ventil, som kan låse ved at dreje den, så flasken ikke lækker under transport.

Det kan være svært for mange at holde overblik over, hvor meget væske man får drukket i løbet af dagen. Det kan en god vandflaske hjælpe dig med at holde styr på. Med en drikkedunk har du nemlig muligheden for at vide, hvor mange flasker du har fået drukket i løbet af en dag.

Du kan eksempelvis også vælge en model, hvor der er afmærket med mål. Så har du helt styr på mængderne af væske.

Her kan du blandt andet vælge en af flaskerne fra Nalgene. De har flere drikkedunke med påtryk skala i ml og oz. Samtidig kommer de i flere farver og størrelser.

Vandflasker til alle - fra gode kvalitetsmærker

Her hos Eventyrsport går vi højt op i, at du kan få grej i god kvalitet. For med udstyr der holder og fungerer, så bliver det hele altså bare lidt sjovere.

Det samme gælder selvfølgelig for vores drikkedunke, vandsystemer og vandblærer. Derfor kan du også finde modeller fra en masse forskellige fremragende mærker. Og der er flasker at finde til både børn og voksne og til den der dyrker sport og den, der vil sørger for at få nok væske i hverdagen.

De fleste vandflasker kan bruges til det meste - det vigtigste af alt, er jo trods alt, at du får væske nok. Men du kommer heller ikke udenom, at nogle flasker egner sig bedst til det ene og nogen andre modeller til det andet.

Som allerede nævnt ovenfor har Camelbak eksempelvis flasker, som er gode til at holde styr på væskeindtaget i løbet af dagen og Nalgene har drikkedunke, som er helt perfekte til sport.

Men vi har selvfølgelig også et væld af andre gode kvalitetsmærker med en masse forskellige slags drikkedunke og vandsystemer.

Stanley har eksempelvis et stort udvalg af både flasker og krus i termo. Deres produkter egner sig eksempelvis rigtig godt til vandring, hvis du vil have varme drikkevarer, såsom kaffe, te eller kakao, med på turen, så du kan nyde en hyggelig pause på en kølig vandretur med en lun tår.

Samtidig kan termoflaskerne også holde din væske kold i lang tid, hvilket både er rart, når man er ude på vandretur, men også generelt i hverdagen. Der er ikke noget bedre end en kølig tår vand, når man er tørstig.

De fleste af Stanleys produkter, kan holde væsken kold eller varm i flere timer. De er lavet i rustfrit stål og BPA-frit plast. Samtidig tåler flere modeller opvaskemaskine.

Du kan finde de mange gode vandflasker, termokrus og også lommelærker fra Stanley.

Dette er selvfølgelig blot et meget lille udvalg af de mange kvalitetsmærker, som vi har drikkedunke, vandflasker, drikkesystemer osv. fra her hos Eventyrsport. På siden her kan du tjekke alle de fremragende produkter igennem - og mon ikke der er en model, der passer helt perfekt til dig?

Vandsystemer og drikkedunke i flere former, farver og størrelser

I vores udvalg af drikkedunke og vandsystemer finder du modeller i flere størrelser og farver. Vi har drikkedunke på alt fra 0,4 til 1 liter, så du kan vælge den størrelse, der passer dig.

Vi har også et stort sortiment af børne-drikkedunke i med flotte farver og mønstre. Flere modeller er med sugerør, hvilket gør dem nemme at drikke af. Modellerne med sugerør er desuden velegnede i forbindelse med sport.

Vores drikkesystemer kommer i 2 og 3 liters modeller, og hvis du vil have den helt store vandforsyning med, så kan du overveje en af vores vandbeholdere, som fås i størrelser op til 6 liter.

Vi har ikke Eva Solo, men vi har et væld af andre kvalitetsmærker, som med garanti kan leve op til dine forventninger. Vi har vandflasker, som kan holde til en aktiv livsstil og til at blive brugt.

Tag et kig på de mange drikkedunke, drikkesystemer og vandblærer her på siden og find den model, der passer perfekt til dit behov.

Tilbud på drikkesystemer og vandflasker uden kemi

Skal du have en ny drikkedunk eller et drikkesystem - som vel at mærke er uden kemi?

Vi har ofte gode tilbud her hos Eventyrsport, også på vores drikkedunke i BPA-fri plast og på vores vandblærer. Du kan se en samlet oversigt over de aktuelle tilbud på siden.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og se vores udvalg af vandflasker, drikkesystemer og drikkedunke her. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med det udstyr, der passer allerbedst til det, du skal bruge det til.

Om det er en vandflaske til hverdag, en vandblære til vandring, en af de helt store vandbeholdere til de lange vandreture eller bare en drikkedunk, der kan bruges til lidt af det hele - så kan du finde det her hos Eventyrsport.