Bukser til børn

51 Varer

Her finder du et bredt udvalg af børnebukser, både bløde sweatpants, fleecebukser, hverdagsbukser og kraftige, tekniske vandrebukser, som kan holde til næsten hvad som helst.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bukser til piger og drenge i høj kvalitet

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af bukser til drenge og piger. Du kan finde bukser, der egner sig helt perfekt til flere timer i naturen, til spejderlejre og bålhygge. Du kan finde bukser, der er ideelle til idrætstimerne i skolen og diverse fritidssportsgrene. Du kan finde varme termobukser, til når temperaturerne daler, og leg udenfor stadig er et hit.

Kort sagt - der er bukser til ethvert barn, der holder af at være udenfor, lege og være i bevægelse!

Det er vigtigt, at have nogle gode børnebukser, som kan holde til et højt aktivitetsniveau og spændende eventyr. Det kan du heldigvis finde i vores udvalg her hos Eventyrsport, hvor vi blandt andet har vandrebukser, termobukser, vinterbukser, fleecebukser og sweatpants.

Du finder modeller til både piger og drenge, alle fra gode kvalitetsmærker såsom Fjällräven, Mikk-Line, Reima, Isbjörn, samt mange flere. Så det er blot om at gå på jagt i udvalget og finde det par, der passer allerbedst til dit barn.

Børnebukser til friluftsliv og vandring

Det er ikke kun voksne, som holder af friluftsliv - det gør rigtig mange børn også. Og udendørsliv kræver godt udstyr og gode børnebukser. Det gælder, hvad end det er slidstærke bukser til spejderlejre, smarte zip-off bukser til vandreture i skiftende vejrforhold, bukser til lange dage i skoven eller nogle bukser, der kan klare lidt af det hele.

Her hos Eventyrsport finder du børnebukser til friluftsliv og vandring, selvfølgelig i samme høje kvalitet som dem du finder til damer og herrer.

Der er en hel del ting, som er smarte at have med i ens overvejelser, når man skal finde de helt rette par bukser til friluftsliv til ens barn. Heldigvis har vi et par gode råd og tips, som du kan starte ud fra.

Noget der er smart, at overveje er, hvilket slags vejr børnebukserne formodentligt skal ud i. Skal dit barn på eventyr på steder, hvor vejret godt kan blive lidt barskt, eksempelvis en telttur eller spejderlejr i en rå november-weekend, så bør du kigge efter et par vindtætte og robuste bukser til børn.

Går eventyret i stedet til lidt varmere himmelstrøg, så er det langt mere praktisk med et par lette bukser, der hurtigt kan tørre, hvis de skulle blive våde efter en soppetur eller lille vandleg. Her kan et rigtig godt bud også være et par zip-off bukser.

Det kan også være, at I alle sammen samlet i familien holder af at drage afsted på outdoor-eventyr og vandreture sammen? Så er et par helt klassiske vandrebukser lige sagen. Vi har vandrebukser til drenge og piger i god kvalitet, som kan holde til alt den slags vejr og vind, som jeres vandretur nu ellers måtte byde på.

Her hos Eventyrsport kan I finde alt det, I kunne få brug for, når familien drager på afsted på eventyr i naturen. Lige fra tøj og sko til telt og trangia. Vi har naturligvis også udstyr, som er designet specifikt til børn - så er der ingen tvivl om, at det passer. Tag eksempelvis et kig på vores børnesoveposer og vandrerygsække til børn.

Hvis I er på udkig efter nye steder, at drage afsted på eventyr, så kan I tage et kig ind på vores store blog. Her kan I både finde ideer til nye steder, som I kan besøge, fx 5 børnevenlige vandreture, gode guides til udstyr og forslag til pakkelister. Derudover kan I læse vores 5 bud på friluftsbukser til børn.

Zip-off bukser til det hele

Zip-off bukser er en super smart type bukser - især også til børn. Børn vokser og i visse perioder, kan de vokse fra en størrelse til en anden over en enkelt sæson. Her er zip-off bukser et rigtig godt valg, da det er en to-i-en løsning, som altså kan bruges i flere sæsoner og i flere forskellige vejr-situationer. Du behøver derfor ikke, at skulle købe en masse forskellige par børnebukser.

Skal dit barn eksempelvis med på vandretur eller på anden måde være på farten udenfor, så er det rart, at kunne tilpasse tøj efter vejr og aktiviteter, uden at der skal pakkes alt for mange tunge ting ned i rygsækken.

Med et par zip-off bukser til børn får man shorts og lange bukser samlet i én børnebuks. Som navnet fortæller, kan man lyne buksebenene af og på, og så kan dit barn nemt skifte fra lange til korte bukser.

Dermed er børnebukserne gode til de koldere dage, hvor man kan beholde alle delene af buksebenet på og sætte bukserne sammen med en tyk lun jakke, samt en blød og varm hue og handsker. Men zip-off bukserne til børn er også perfekte til de varme dage, hvor alt man behøver er et par shorts og en t-shirt.

I vores udvalg af zip-off bukser til børn kan du finde modeller med solbeskyttelsesfaktor (UPF), hvilket, sammen med solcremen, gør dem til et oplagt valg på dage under en bagende sol.

Med andre ord er et par zip-off bukser altså en helt ideel type af bukser til børn, som godt kan lide at være aktiv og udenfor - hele året rundt.

Behagelige sweatpants og fleecebukser

Når det hele bare skal være ekstra komfortabelt og behageligt, så er der ingen tvivl om, at et par sweatpants eller fleecebukser er et rigtig godt valg.

Fleecebukser og sweatpants er nemlig meget behagelige bukser, og de kan bruges til et væld af forskellige aktiviteter og situationer. Det er dermed et alletiders valg af tøj til børn, som ofte har fart på og suser afsted fra den ene aktivitet til den anden.

Er dit barn eksempelvis vild med sport, så er et par sweatpants eller fleecebukser både helt ideelle til træningen, men også til turen til og fra træningen. Og selvfølgelig så er bukserne også en klar vinder til en hyggelig hjemmedag - hvad end den byder på leg eller tv-tid.

Vores joggingbukser til børn kommer fra flere kendte og gode mærker som LEGO WearThe North Face, Adidas og Helly Hansen, og der er selvfølge flere flotte farver og modeller at vælge imellem. Der er helt sikkert også noget, som dit barn vil synes om.

Vinterbukser til udendørs leg på kolde dage

Der er nogle børn, som altid vil udenfor, selv på de kolde og våde dage. Det kræver noget rigtig godt udstyr og tøj at holde sig varm, når man er ude i den slags vejr. Men det har vi heldigvis her hos Eventyrsport.

Eksempelvis har Fjällräven lavet nogle gode børnebukser, som er det helt rette valg til de børn, der ikke lader sig stoppe af, hvad andre måske ville kalde dårligt vejr.

Modellen hedder Kids Vidda Padded Trousers vinterbukser, og det der gør dem ekstra egnet til udendørsliv i vintertider, er, at de selvom de ligner et helt almindelige par seje bukser, så gemmer de på et isolerende for og vandtæt og åndbar Hydratic i hele buksen.

Med et par gode lange underbukser under de her vinterbukser, så er dit barn klar til en hel dag med sjov udenfor.

Smarte termobukser

Termotøj er en alletiders type tøj til børn, og det gælder jo selvfølgelig også for termobukser, som både piger og drenge kan få rigtig meget glæde af.

Termobukser er lavet i lette materialer, hvilket er super rart for et barn. Det er jo trods alt bare lidt federe at løbe rundt og lege i tøj, som er nemt at bevæge sig i.

Termobukser er gode til de hyggelige legedage. Selvom termobukser ikke er vandtætte, kan de nemlig også sagtens bruges, hvis der skulle komme en lille byge. Termobukser tørrer hurtigt og er samtidig mere smidige og bløde end regntøj, såsom regnbukser. Så de er et rigtig godt valg til barnets legedage i tørt vejr, men kan altså også klare små regnfulde overraskelser.

Termobukserne er designet til børnene, og derfor er de nemme at få på. Børnebukserne er nemlig designet med relativt lige ben, hvorfor rigtig mange børn vil have nemt ved at tage dem på selv. Endnu nemmere er det i de modeller, som ovenikøbet er lidt strækbare. Her er der virkelig rykket på det tekniske niveau.

Sætter du alle disse gode funktioner og detaljer i kombination med en god termojakke, så har du en sikker vinder for dit barn. Det kan hurtigt ende med, at det er det tøj, de allerhelst vil have på.

Yderligere er der også tænkt over flere praktiske detaljer. Termbukserne til børn er designet, så barnet bliver dækket fornuftigt af og med eventuelle påsyede reflekser på både jakke og buks, der supplerer hinanden, så barnet bliver reflekterende og synligt fra alle vinkler.

Der er samtidig lavet gode forstærkninger på de mest udsatte steder. Det betyder, at termobukserne er klar til mange dages leg i sandkassen og på legepladsen.

Her på siden finder du udelukkende termobukser til børn. Men hvis du gerne vil se det samlede overblik over termotøj til børn, kan du finde det på siden her. Her er der både termojakker, termobukser og hele sæt. Og selvfølgelig både til drenge og piger.

Tilbud på bukser til børn

I Eventyrsports store udvalg af bukser til børn er der ofte rigtig gode chancer for at finde børnebukser til rigtig gode priser. Her hos os behøver du nemlig langt fra at tømme sparegrisen bare fordi, at du gerne vil have nogle bukser i god kvalitet.

Vi har løbende rigtig gode tilbud på bukser til børn, og du kan se de mange tilbud ved at vælge tilbudsfiltret til venstre øverst på siden her eller ved at trykke her.

Du kan også tage et kig på vores store outlet, hvor du kan finde gode bukser til drenge og piger til rigtig gode priser.

I outlettet kan du også finde en masse andet grej og tøj. Måske er du på jagt efter nogle nye vinterstøvler eller en børnejakke? Så kan du jo lige tage et kig i outlettet - måske er du heldig. Uanset hvad, så kan du finde udstyr til skarpe priser, der ikke bryder budgettet.

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi har forskellige tilbud på bukser til børn, så kan du med fordel melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub – det er ganske gratis. 

Find de nye børnebukser hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde bukser til børn fra en lang række af gode kvalitetsmærker. Der er bukser til enhver smag og til både hverdag, leg og outdoor-livet.

På siden her finder du kun bukser til børn, men vi har selvfølgelig også shoppen fyldt med bukser til damer og bukser til herrer. Kort sagt - hele familien kan blive klædt på i rigtig gode kvalitetsbukser!

Finder du ikke det, du er på jagt efter her på siden, eller vil du gerne være sikker på at bukserne passer dit barn, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her kan dit barn prøve bukserne på, så I kan finde frem til det helt rette par.

Samtidig står vores kompetente medarbejdere selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til modeller, størrelser, materialer eller noget helt andet. Du finder butikken nærmest dig her.