Huer og halsedisser

75 Varer

Det er vigtigt at holde hoved og hals varme i en kold tid, og derfor har vi et godt udvalg af strikkede huer og elefanthuer, samt halsedisser til børn. Vi har huer og halsedisser i uld og kunststoffer, med og uden for og naturligvis modeller til både piger og drenge.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte elefanthuer, huer og halsedisser til piger og drenge

Hold børnene varme i efterårs- og vinterkulden med en praktisk hue eller halsedisse til drenge og piger.

Vores huer, halsedisser og elefanthuer kommer fra mærker som Isbjörn, Lego Wear og Didriksons, og de findes i mange flotte farver til såvel piger som drenge.

Varme børnehuer sætter en stopper for små, kolde ører

Brr! Pludselig bliver det koldt derude, og så er det med at holde børnenes hoveder og halse varme, når de går på eventyr udenfor.

Her på siden finder du et godt udvalg af børnehuer og halsedisser til børn, og der er selvfølgelig noget for både piger og drenge.

Vores strikkede huer til børn findes i mange friske farver, og flere af dem har en lille fin kvast. Vi har mange forede modeller, så de små ører holdes godt varme. Du finder dog også tynde modeller uden for.

I vores sortiment er der uldhuer til børn, men også huer lavet i kunststoffer eller i en blanding af uld og syntetiske materialer.

Uld er et ret fantastisk materiale, da det bl.a. stadig varmer, selvom det bliver vådt, og så er det temperaturregulerende. En strikket uldhue kan derfor være et rigtig godt valg, uanset om dit barn skal opholde sig i koldt og tørt eller koldt og vådt vejr.

Leder du specifikt efter en elefanthue til børn, så finder du også nemt det her på siden. En elefanthue til børn kan være den perfekte løsning under en hætte eller en cykel- og skihjelm, når kold vind og/eller sne virkelig tager fat udenfor. Elefanthuer er særlig praktiske og varme, fordi de går ned over brystet og lidt ned ad ryggen.

Flere af vores huer har påsyede reflekser for ekstra sikkerhed på de mørke vinterdage.

I vores sortiment finder du også halsedisser til børn, bl.a. halsrør lavet i blød fleece, men også modeller i merinould, hvor røret er strikket i endeløs bane. Så er der ikke en syning midt på halsen, som generer og irriterer. Halsedisser i strik er også mere åndbart end fleece, og det kan også være en god grund til at vælge dem.

Tilbud på huer og halsedisser til børn

Er det tid til at opgradere børnenes efterårs- og vintergarderobe? Tag et kig i vores udvalg af børnehuer og -halsedisser.

Måske kan du endda gøre en ekstra god handel? Vi har nemlig løbende gode tilbud på lidt af alt det varme til ungerne. Tryk her eller benyt ”tilbudsfilteret” for at se en samlet liste over vores aktuelle tilbud.

 

Se også:

Handsker og luffer til børn

Vinterjakker til børn

Flyverdragter

Termotøj til børn