Strømper til børn

Skisokker, hverdagssokker, vandresokker, tykke og tynde sokker, uldsokker - vi har det hele. Husk gode sokker i vandrestøvlerne og uldsokker i gummistøvlerne, så bliver fødderne glade.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Strømper og sokker til børn i høj kvalitet

  Det er vigtigt at holde fødderne varme. For med kolde fødder så er det svært at holde mod og humør oppe - specielt hvis man er ude på eventyr i naturen.

  Det gælder i allerhøjeste grad også for børn, som ofte kan have godt med fart på og tonse fra den ene aktivitet til den næste - uanset vejr og vind. Og det er altså her, at et par gode børnesokker virkelig kommer til sin ret.

  Man kan selvfølgelig ikke bare sige sokker og strømper, for der findes jo et væld af forskellige modeller, som egner sig til forskellige formål og situationer.

  I vores store udvalg af strømper og sokker til børn kan du eksempelvis finde skisokker, uldsokker, vandresokker, løbesokker, hverdagssokker og tykke og tynde sokker. Kort sagt - vi har det hele!

  Vores børnesokker kommer fra gode kvalitetsmærker, såsom Smartwool, Ulvang, Döndal, Holebrook samt mange flere gode mærker.

  Det er blot om at gå på udkig i vores sortiment, og finde frem til de sokker eller strømper, som passer helt perfekt til dit barn, og det de laver.

  Børnesokker til enhver smag

  Smag og behag er forskellig. Det gælder også, når det kommer til sokker. Og det gælder i høj grad også, når det kommer til børn!

  Ud over at smag og behag er forskellig, så er behov også meget forskelligt. For der er jo trods alt forskel på, om du skal ud på travetur i skoven med spejdertroppen, ud med skiene på eller måske ud på en god løbetur.

  Her hos Eventyrsport har vi heldigvis børnesokker til det hele - både smag, behag og behov!

  Vi har sokker og strømper til børn i et væld af forskellige farver, designs, modeller og materialer.

  Vores børnesokker og -strømper er fremstillet i uld og/eller kunststoffer. Disse materialer har hver især deres fordele og egenskaber.

  Især uld har en lang række af gode egenskaber, men når det kommer til strømper og sokker til børn, så er noget af det mest relevante at nævne, at ulden bliver ved med at isolere, selv om den bliver våd, og at den samtidig er naturligt antibakteriel.

  Det betyder, at et par strømper i uld ikke kommer til at lugte rigtig dårligt, nær så hurtigt som strømper i kunststoffer, medmindre disse er behandlet med syntetiske, antibakterielle midler.

  Kunststofferne har også sine fordele: De er noget mere slidstærke end uld, og derfor indeholder uldsokker til børn også altid en vis del kunststoffer. Disse kan desuden være kraftigt svedtransporterende og gør dermed sokkerne velegnede til sport eller til vandring på varme dage.

  Der skal også er vis portion elastik i strømperne for at få dem til at sidde tæt og præcist om foden, så de ikke folder og gnaver - og dermed nemt fremkalder vabler.

  Uanset, hvad dit barn skal lave, og hvad der er deres smag, så har vi helt sikkert et par gode børnesokker eller -strømper, som passer helt perfekt til dem! Det er blot om at gå på jagt i det store udvalg og finde frem til det helt rette par!

  Bliv klar til kolde dage med tykke uldsokker

  Når kulden banker på, og det begynder at blive rigtig koldt, så er der næsten ikke noget bedre, end at kunne stikke fødderne ned i et par gode og lune uldsokker! Og dit barn vil helt sikkert tænke det samme.

  Uldsokker har som allerede nævnt en masse gode egenskaber, som dit barn helt sikkert kan få stor glæde af.

  En af ulds egenskaber er, at det er temperaturregulerende og isolerende. Det gælder selv, hvis uldsokkerne skulle blive våde. Det betyder, at uldstrømperne ikke vil føles kolde, selvom de måske er blevet våde eller fugtige på turen ud på legepladsen eller rundt i skoven med spejderne.

  Den temperaturregulerende egenskab betyder, at uld gør sig glimrende både om sommeren og vinteren. Det kan nemlig holde dine fødder varme, når det er koldt og på en svedig dag om sommeren, vil uldsokkerne ikke blive kolde og ubehagelige. Ulden isolerer nemlig stadig, selvom den bliver våd af sved og giver en dejlig naturlig varme.

  Yderligere så er uld også lugthæmmende. En egenskab der især er god, når det kommer til fødderne, som jo ofte er lukket inde i skoene i lang tid ad gangen.

  Alt i alt er uld altså et helt eminent materiale, og der er ingen tvivl om, at dit barn bør have minimum et par børneuldsokker i skabet, som både kan bruges til hyggelige stunder indenfor og til at blive stukket ned i et par gummistøvler eller vinterstøvler.

  Få de rette vandresokker i børnevandrestøvlerne

  Drager dit barn gerne afsted med børnevandrestøvlerne på? Måske sammen med venner, med en spejdergruppe, eller måske tager I gerne hele familien på eventyr med vandrestøvlerne på?

  Uanset hvad, så kræver det et par rigtig gode vandresokker til børn. I hvert fald, hvis du gerne vil sikre dig imod klager over ømme fødder og vabler - og hvem vil ikke gerne det?

  Når man er ude og gå langt, udsættes fødderne for en stor belastning. Den belastning er vandresokker designet til at afhjælpe. Det kan dreje sig om trykaflastning fra støvlernes snøresystem. Det handler også om at holde huden på fødderne rimeligt tør, ved at få fugten fra sved og indtrængende vand flyttet ud mod fodtøjets yderside, eller hen til skaftet, hvor det kan fordampes fra.

  Selvom det ikke altid er muligt at holde fødderne (og sokkerne) tørre, så kan vandresokker i gode materialer helt sikkert hjælpe til med at holde dem mindre våde. Derfor er det også helt essentielt, at dit barn bliver udstyret med et par rigtig gode vandresokker til børn.

  Sokker og strømper til de aktive børn

  Er dit barn vild med sport og med at være aktiv? Så er der helt sikkert brug for et par gode sportssokker!

  Sportssokker til børn egner sig eksempelvis helt perfekt til forskellige sportsgrene, hvor man løber, cykler og er udenfor. Håndbold, gymnastik, fodbold, mountain bike, eller måske noget helt andet?

  Uanset hvad dit barn holder af at lave, så er der et par gode børnesokker til sport, som de kan få glæde af.

  Børnesokkerne kan være i svedtransporterende kunststoffer eller med temperaturregulerende merinould. De fleste har korte skafter, men der er selvfølgelig en masse forskellige designs af sportsokker til børn i vores udvalg. Det er blot om at tage et kig!

  Mange af modellerne står betegnet som løbesokker, men kan som bekendt bruges til meget forskellig slags sport.

  Gode sokker og strømper til børn på tilbud

  Skal du have fat i et par gode strømper eller sokker til dit barn eller dine børn? Så har vi godt nyt! For det kan du finde her hos Eventyrsport. Og det bedste er, at du slet ikke behøver at tømme pengepungen, blot fordi at du gerne vil have nogle gode børnesokker.

  Her hos Eventyrsport har vi nemlig ofte rigtig gode tilbud på sokker til børn. Du finder tilbuddene ved at klikke på tilbudsfiltret til venstre øverst på siden her, eller ved at trykke her. Så er der super gode chancer for, at du kan finde nogle gode og billige strømper og sokker til børn!

  Du kan også tage et kig i vores store outlet. Her kan du både finde tilbud på gode sokker til børn, men også finde en masse andet godt tøj og udstyr til skarpe priser. Så kan hele familien blive klar til at drage afsted på eventyr!

  Hvis du gerne vil være blandt de første, som får besked om udsalg og gode tilbud på blandt andet sokker og strømper til børn, så kan du også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Du får selvfølgelig også besked om, når vi har alt vores andet gode grej på tilbud. Og det er nemt og ganske gratis at blive medlem!

  Find de nye børnestrømper og -sokker hos Eventyrsport

  Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af strømper og sokker til børn. Der er sokker i et hav af forskellige farver, typer, modeller og materialer. Der er kort sagt noget til enhver smag og ethvert behov.

  På siden her kan du udelukkende finde sokker til piger og drenge, men vi har selvfølgelig sokker og strømper til hele familien. Så hvad end du mangler vandresokker til sommerens eventyr, tykke uldsokker til vinterens kulde eller gode løbesokker, så har vi modeller til hele familien. Du kan finde alle vores sokker til damer her og vores sokker til herrer her.

  Finder du ikke det, du søger her på webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd og forslag, inden du vælger, hvilken model af børnestrømper du skal have med hjem, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker.

  Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig og dit barn, hvis I skulle have spørgsmål til materialer, størrelser, modeller eller noget helt andet. Uanset hvad, så ønsker vi blot, at I får de helt perfekte strømper eller sokker med hjem! Du finder butikken nærmest dig her.