Trøjer til herrer

Her finder du vores kæmpestore udvalg af fleece og trøjer af enhver slags. Tykke og tynde fleecejakker, sweatere, hættetrøjer, sweatshirts og tynde trøjer, der er gode til lag på lag. Vi har også stilfulde herretrøjer til hverdagsbrug.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Trøjer, fleece og strik til herrer i høj kvalitet

Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at der næsten ikke findes noget så skønt, som at trække en lun og rar trøje over hovedet, når du fryser.

Er du ude på vandretur, på vej til arbejde eller måske på en gåtur i skoven, så kan det tit være svært at være helt sikker på vejret og temperaturerne. Derfor er det godt at være beredt, og det er du, hvis du har en god trøje med dig!

En trøje er selvfølgelig et vidt begreb, for der findes jo mange forskellige slags trøjer. Der er striktrøjer, fleecetrøjer, hættetrøjer og sweatshirts, uldtrøjer, hybridtrøjer og tynde trøjer - du finder det hele her hos Eventyrsport.

For det er helt åbenlyst, at der er forskel på, hvilken slags trøje du har brug for, alt efter hvad du tiltænker at bruge den til. Skal den være tynd eller tyk, til udendørsliv eller hverdag, farverig eller neutral? Der er flere ting, man skal beslutte sig for i jagten på den perfekte overdel.

Hos Eventyrsport kan du heldigvis finde et stort udvalg af fleece, strik og trøjer til mænd. Du finder et væld af forskellige modeller i høj kvalitet fra kendte brands som Fjällräven, Haglöfs, Tentree, Peak Performance, Helly Hansen og mange flere.

Alt i overdele til herrer til outdoor og hverdag

Der findes gode sweatre og trøjer til herrer til alle formål. Hverdag og outdoor liv - og begge dele på en gang. Samtidig er der selvfølgelig også modeller, der passer til enhver smag.

Der er forskel på, om du skal på en lang vandretur, på gåtur i skoven, en tur rundt i byen eller på arbejde på kontoret. Men uanset hvad du skal, så er en trøje af en eller anden slags bare altid en god ide.

Der er selvfølgelig nogle typer af overdele, som egner sig bedst til det ene eller det andet - men umiddelbart kan du bruge din trøje til lige præcis det, du vil. Det er nemlig en af de rigtig gode ting ved en god kvalitets strik, fleece eller sweater - de kan bruges til det hele.

Smag og behag er jo som bekendt forskel, og derfor skal der selvfølgelig også være mulighed for at finde en overdel i det design, som falder perfekt i din smag! Hos os kan du finde et stort udvalg af forskellige trøjer til herrer i et væld af forskellige farver og designs.

Når du først har besluttet dig for hvilken type af overdel, som det er, at du er på jagt efter, så kan du begynde at kigge nærmere på udseendet. For vi kan vist godt blive enige om, at det bare lige er lidt mere rart at trække i en sweater, som man rent faktisk kan lide udseendet på.

Her er mulighederne heldigvis også mange. Hvis du er til de mere afdæmpede nuancer, kan du eksempelvis tage et kig på de sorte, mørkeblå eller måske grønlige modeller. Er du i stedet mere til nogle af de mere skrappe farver, så har vi selvfølgelig også shoppen og butikkerne fyldt med gode forslag. Du finder blandt andet modeller i flotte rødlige og orange nuancer, samt flere i de helt klare blå farver.

Der er altså nok at vælge imellem, så det er bare om, at finde frem til den type af herretrøje, samt det design, som passer perfekt til dig.

Bliv godt klædt på med den rette fleecetrøje

Er du på udkig efter en god varm fleecetrøje til herrer? Hvis du er, så forstår vi det godt. En fleecetrøjer er nemlig en god makker i mange situationer.

Fleecetrøjer og fleecejakker er eksempelvis oplagte til mange former for friluftsliv – både cykling, vandring, klatring, skisport, jagt, sejlads og meget, meget mere. Samtidig er der alle de hverdagssituationer, hvor en fleece virkelig også kommer til sin ret. Det er bare et allround praktisk stykke tøj. 

På lune dage er en blød fleece ofte nok til at holde varmen, hvis man ikke har lyst til at have en decideret jakke på, og den er nem at have med sig på aftenture om sommeren, hvor temperaturen kan falde lidt efter solnedgang. 

På de koldere dage er en fleece et ideelt valg som mellemlag, da den isolerer varmen fra kroppen, og samtidig sidder mange modeller tæt nok til, at man sagtens kan have den på under sin skaljakke eller regnjakke. Det er altså en ret smart type overdel!

Fleecetrøjer til mænd findes til mange forskellige formål, og pasform og detaljer er nøje tilpasset de strabadser, fleecen skal kunne holde til. Yderligere så er fleecetrøjer til herrer ofte designet i et sporty og stilrent look, der gør sig godt til både hverdag og fritid. 

Hold dig varm med en god striktrøje eller uldtrøje

Striktrøjer og uldtrøjer er nok, hvad man vil kalde helt klassisk vintertøj. Der er ikke noget, som at trække en lun striktrøje over hovedet på en kølig dag.

Vores striktøjer og sweatre til herrer kommer i et væld af forskellige materialer. Du kan finde en masse modeller i uld, men også i bomuld og diverse materialeblandinger.

Vi har uldtrøjer i helt eller delvist i uld. Der er eksempelvis tykke sweatere i lammeuld og helt tynde uldtrøjer til herrer i merino.

Uld er lidt af et vidunder-materiale, og der er rigtig mange gode grunde til at bruge uld i tøj. Alle slags uld er nemlig temperaturregulerende, naturligt lugthæmmende og isolerer, selv om det bliver vådt. Det betyder, at du kan udsætte din uldtrøje til herrer for næsten hvad som helst, og den ville kun stå igennem det.

Yderligere, så er uld også naturligt antibakteriel, hvilket betyder, at du ikke behøver at vaske din uldtrøje ret tit. Den kan som regel friskes lidt op ved at blive hængt i badeværelset, mens nogen bader, eller under et halvtag i fugtigt vejr. Det sparer slitage på tøjet og vand, sæbe og strøm til vaskemaskinen, og det betyder samtidig, at du kan have din gode uldtrøje i mange år.

Du kan læse mere om ulds, og mere specifikt merinoulds, mange gode egenskab i artiklen her.

Herretrøjer og sweatre til det hele

Der findes, som allerede nævnt, en masse forskellige typer af trøjer, strik, sweatre og fleece til herrer. Også her i vores udvalg. Udover de ovenstående uddybede fleece-, strik- og uldtrøjer, så kan du eksempelvis også finde forskellige tynde trøjer og hybridtrøjer/-jakker.

Tynde trøjer er meget egnede til brug ved lag-på-lag teknikken. Det er en smart teknik at gøre brug af, når du eksempelvis er på vandretur. Du kan læse mere om lag-på-lag teknikken her.

Tynde trøjer til herrer egner sig yderligere godt som en let trøje uden på en T-shirt eller skjorte, og en del af dem kan også bruges som ekstra varmt undertøj. Der er med andre ord mange muligheder og funktioner, som følger med en god tynd kvalitets trøje.

En anden slags herretrøje eller herrejakke, som du kan overveje, er en hybridjakke/-trøje. Det er ofte en fleece eller trøje med en tynd fiber- eller dunjakke på fronten. Disse herretrøjer er særdeles velegnede som isolerende lag eller eneste overtøj.

Det vi helt kort sagt, prøver at gøre klart, er, at der findes en herretrøje til ethvert formål. Hvad end du skal bruge den til, så er der helt sikkert en fleece, strik, sweater eller noget helt andet, som passer helt perfekt til situationen. Det er blot om at gå på jagt i udvalget.

Find din nye trøje, strik eller fleece hos Eventyrsport

Kvalitet har det med at koste, men her hos Eventyrsport behøver du ikke at tømme kontoen bare fordi ,at du gerne vil have kvalitet. Ved at vælge tilbudsfiltret øverst til venstre på siden her, eller trykke her, kan du se de mange gode tilbud, som vi har på herretrøjer lige nu.

Du kan kigge det store udvalg af trøjer, strik og fleece til herrer igennem på siden her, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker. Her står vores kompetente personale altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning.