The North Face

123 Varer

Velkommen i vores The North Face-shop. Her finder du vores store udvalg af produkter fra The North Face. Vi har både tøj til børn og voksne samt udstyr, bl.a. rygsække og de klassiske duffles.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

The North Face: Tasker, jakker og andet kvalitetstøj

Er du på udkig efter tøj, tasker og accessories fra The North Face?

På eventyrsport.dk finder du vores store udvalg af kvalitetsprodukter fra The North Face. Du finder: 

Fokus på kvalitet siden 1960'erne

Kom med til stranden i San Francisco. Selvom The North Face er opkaldt efter den koldeste og mest barske side af et bjerg, var det her på stranden, at Douglas Tompkins og hans daværende kone, Susie Tompkins, fik ideen til dét, der skulle blive til The North Face. 

Begge havde en stor passion for vandring og åbnede derfor en lille butik, som solgte vandre- og klatreudstyr.

I 1968 begyndte de at designe deres eget mærke af tøj og udstyr, og i dag er The North Face kendt i store dele af verden. The North Face laver gedigent tøj og udstyr til både hverdagsbrug og til alle dem, der hvert år vandrer mange kilometer, klatrer i de højeste bjerge eller suser ned ad skibakkerne.

The North Face har mottoet “Never Stop Exploring”, og det er både rammende for deres tilgang til (outdoor)livet og til produktionen af tøj og udstyr.

Hos The North Face tør man udforske og gå nye veje i jagten på nye og bedre produkter. Derfor er det heller ikke så underligt, at deres produkter gang på gang får nye fans – lige fra unge studerende, til pensionister med hang til udelivet og over til professionelle atleter.

Passion for bæredygtighed

Lysten og modet til at udvikle sig ses også tydeligt i The North Face arbejde for bæredygtighed. Der tages f.eks. konkrete initiativer på produktniveau for at sikre en mere miljøvenlig produktion af tøj. Bland andet arbejdes der henimod at skabe flere fleecetrøjer ud af genbrugte plastikflasker.

The North Face er del af The Conservation Funds GoZero®-program. Med GoZero® plantes og beskyttes skove rundt om i USA for på den måde at give tilbage til naturen og være med til at nedsætte CO2-udslippet.

I 2009 blev The North Face del af Ceres’ Business For Innovative Climate And Energy Policy (BICEP). BICEP, og deres medlemmer, arbejder for at påvirke klimapolitikken på både stats- og landsniveau i USA.

The North Face støtter desuden The European Outdoor Conservation Association (EOCA), som arbejder for bevarelsen af naturområder og økosystemer i Europa.

Køber du dunprodukter fra The North Face, kan du derudover være sikker på, at fuglene er blevet behandlet forsvarligt. The North Face har siden 2015 brugt certificerede dun i deres produkter. De har været med til at skabe Responsible Down Standard (RDS). RDS sikrer, at dunene ikke kommer fra dyr, der er blevet behandlet uforsvarligt.

Læs mere om The North Faces arbejde for bæredygtighed her.

The North Face jakker og fleece til hverdag og eventyr

The North Face har et bredt produktsortiment. Det betyder, at du kan finde alt det, du kan få brug for - både til hverdag og til eventyr. Og er der noget, der er vigtigt, når du bevæger dig udenfor - uanset hvad du skal - så er det dit overtøj.

The North Face har mange forskellige typer af jakker. Der er de tekniske jakker til dig, der stiller store krav til din påklædning og har brug for udstyr, der kan klare selv de hårdeste strabadser. I den anden ende af skalaen finder du simple jakker til dig, der ønsker en billigere kvalitets jakke, som du nemt kan trække på i hverdagen.

Udvalget af The North Face jakker spænder over funktionelle regnjakker, tekniske skaljakker, alsidige softshells, bløde dunjakker, varme vinterjakker, lette veste og lune fleecetrøjer.

The North Face fleecetrøjer kræver også lidt ord. For hvis du ligesom os er fan af lag-på-lag-teknikken, så er en fleecetrøje et must at have i garderoben. En fleecetrøje er oplagt som mellemlag, da åndbarheden er virkelig høj.

Hvis vejrudsigten melder solskin en skøn efterårsdag, så kan fleecetrøjen også sagtens agere jakke. Det er altså en trøje, der kan bruges store dele af året! Hvis du vælger en fleecetrøje fra The North Face, er du sikker på, at kvaliteten er i top.

Fleecetrøjerne er fremstillet af genanvendt polyester fra Polartec®, hvilket betyder, at du med god samvittighed kan vælge en af deres modeller. Flere af modellerne består af en blanding af polyester og elastan, hvilket gør trøjerne strækbare. På den måde får du en super behagelig bevægelsesfrihed i en god og varm trøje. 

The North Face har jakker og fleece til enhver lejlighed og til enhver smag. Så du kan helt sikkert finde den model, der passer bedst til lige præcis til dig og dine behov.

Find det bedste kvalitetsudstyr fra The North Face

The North Face står også klar til at være din bedste makker, når det kommer til udendørs udstyr. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af deres duffles og tasker, huer og handsker og rygsække.

Når det kommer til tasker, så er en af de mest populære modeller den smarte dufflebag. Det er en robust og vandafvisende taske, der er lavet i genanvendte materialer med PFC-fri imprægnering. Den kan både bæres i hånden, eller på ryggen, og er derfor velegnet til et væld af situationer. 

The North Face kan også hjælpe dig, når det kommer til at passe på hoved, hænder og ører. Alt efter temperatur og formål har The North Face nemlig en masse gode huer, kasketter og handsker, som du kan få glæde af.

Alt fra varme huer og handsker til at holde dig varm på de kolde ture til kasketter, der både kan holde regnen væk fra øjnene en sjaskvåd efterårsdag og skygge for solen, når sommeren er på sit højeste.

The North Face har alt det, du kan få brug for, når du bevæger dig udenfor. Det gælder, hvad end du skal ud på store eventyr eller blot nå fra sted til sted i hverdagen.

Tilbud på The North Face 

Søger du et godt tilbud på de smarte kvalitetsprodukter fra The North Face?

Vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på tøj og sko fra anerkendte mærker, bl.a. The North Face. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

Du kan også finde tilbud på The North Face ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

Med hurtig levering på mellem 1-3 hverdage, kan du også glæde dig til hurtigt at kunne tage dit nye The North Face produkt i brug.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i en af vores fysiske butikker. Her står vores dygtige personale altid klar til hjælpe dig til at finde de produkter, der passer allerbedst til dine behov.