The North Face

Velkommen i vores The North Face-shop. Her finder du vores store udvalg af produkter fra The North Face. Vi har både tøj til børn og voksne samt udstyr, bl.a. rygsække og de klassiske duffles.

per side
Sorter stigende

The North Face: Tasker, jakker og andet kvalitetstøj

Er du på udkig efter tøj, tasker og accessories fra The North Face?

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af kvalitetsprodukter fra The North Face. Du finder: 

 


Fokuseret på kvalitet siden 1960'erne

Kom med til stranden i San Francisco. Selvom The North Face er opkaldt efter den koldeste og mest barske side af et bjerg, var det her på stranden, at Douglas Tompkins og hans daværende kone, Susie Tompkins, fik ideen til dét, der skulle blive til The North Face. 

Begge havde en stor passion for vandring og åbnede derfor en lille butik, som solgte vandre- og klatreudstyr.

I 1968 begyndte de at designe deres eget mærke af tøj og udstyr, og i dag er The North Face kendt i store dele af verden. The North Face laver gedigent tøj og udstyr til både hverdagsbrug og til alle dem, der hvert år vandrer mange kilometer, klatrer i de højeste bjerge eller suser ned ad skibakkerne.

The North Face har mottoet “Never Stop Exploring”, og det er både rammende for deres tilgang til (outdoor)livet og til produktionen af tøj og udstyr.

Hos The North Face tør man udforske og gå nye veje i jagten på nye og bedre produkter. Derfor er det heller ikke så underligt, at deres produkter gang på gang får nye fans – lige fra unge studerende over pensionister med hang til udelivet og til professionelle atleter.


Passion for bæredygtighed

Lysten og modet til at udvikle sig ses også tydeligt i arbejdet for bæredygtighed. Der tages f.eks. konkrete initiativer på produktniveau for at sikre en mere miljøvenlig produktion af tøj. The North Face arbejder bl.a. henimod at skabe flere fleecetrøjer ud af genbrugte plastikflasker.

The North Face er del af The Conservation Funds GoZero®-program. Med GoZero® plantes og beskyttes skove rundt om i USA for på den måde at give tilbage til naturen og være med til at nedsætte CO2-udslippet.

I 2009 blev The North Face del af Ceres’ Business For Innovative Climate And Energy Policy (BICEP). BICEP, og deres medlemmer, arbejder for at påvirke klimapolitikken på både stats- og landsniveau i USA.

The North Face støtter desuden The European Outdoor Conservation Association (EOCA), som arbejder for bevarelsen af naturområder og økosystemer i Europa.

Køber du dunprodukter fra The North Face, kan du derudover være sikker på, at fuglene er blevet behandlet forsvarligt. The North Face har siden 2015 brugt certificerede dun i deres produkter.

De har været med til at skabe Responsible Down Standard (RDS). RDS sikrer, at dunene ikke kommer fra dyr, der er blevet behandlet uforsvarligt. De er f.eks. ikke blevet plukket levende eller udsat for tvangsfodring. 


Læs mere om The North Faces arbejde for bæredygtighed her.

The North Face fleece, en blød og behagelig trøje

Hvis du ligesom os er fan af lag-på-lag-teknikken, så er en fleecetrøje næsten et must at have i garderoben. En fleecetrøje er oplagt som mellemlag, da åndbarheden er virkelig høj.

Hvis vejrudsigten melder solskin en skøn efterårsdag, så kan fleecetrøjen også sagtens agere jakke. Det er altså en trøje, der kan bruges store dele af året! Hvis du vælger en fleecetrøje fra The North Face, er du sikker på at kvaliteten er i top.

Fleecetrøjer kan være vanedannende

Når du først er trukket i en fleecetrøje, kan det være svært at slippe den igen! For fleece er et super blødt og behageligt materiale, og så holder det dig ovenikøbet varm.

Fleecetrøjerne fra The North Face er fremstillet af genanvendt polyester fra Polartec®. Du kan altså med god samvittighed vælge en fleecetrøje fra The North Face. Flere af modellerne består af en blanding af polyester og elastan, det gør trøjerne strækbare. Her får du en super god bevægelsesfrihed i en god, varm trøje.  

Find trøjen, der passer lige til dig!

Gå på opdagelse i vores udvalg af fleece fra The North Face, her finder du trøjer til enhver lejlighed og til enhver smag. Vi har et stort udvalg, så mon ikke du finder noget, der kan bruges?

 


Tilbud på The North Face 

Søger du et godt tilbud på de smarte kvalitetsprodukter fra The North Face?

Vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på tøj og sko fra anerkendte mærker, bl.a. The North Face. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

Du kan også finde tilbud på The North Face ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.                                                        

       

Se også:

Alle jakker

Alle fleece 

Alt tøj

Skitøj

Alle handsker og luffer

Huer og pandebånd

Rygsække og tasker