Buff® halsedisser

Her på siden finder du vores udvalg af lækkert tilbehør fra Buff, f.eks. halsedisser i forskellige materialer, kasketter og huer. Der er modeller til både børn og voksne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold varmen med en original Buff® halsedisse

Skal du pakkes varmt ind i efteråret og vinteren, så er en halsedisse et fremragende valg. Buff® har i mere end 20 år lavet slidstærke, komfortable halsedisser.

I vores udvalg af halsedisser fra Buff® finder du bl.a. modeller i merinould og i polarfleece men naturligvis også Buff® Original, der er lavet i microfiber. Vi har Buff® til såvel voksne som børn.

Simpel beklædning med mange funktioner

Historien om Buff® begynder med en passion for at køre på motorcykel.

På sine motorcykelture ud i det blå var Juan Rojas ofte iført en slags halsedisse, som skærmede ham mod vind, vejr og vejstøv, men den var ikke videre behagelig.

Rojas, som havde mange års erfaring inden for tekstilbranchen, satte sig derfor for at lave et stykke beklædning, som skulle være mere komfortabelt og kunne bruges til hals, nakke og hoved.

Det blev til den nu velkendte og populære Buff® Original.

En Buff® kan nok bedst beskrives som en halsedisse, men reelt kan den bruges på mange forskellige måder, f.eks. som hue, pandebånd eller en kombineret maske, hvor både nakke, ører og hals er dækket. Der er virkelig tale om et stykke multifunktionelt beklædning.

I vores sortiment finder du Buff® halsedisser i blød merinould, men vi har også modeller lavet i kunststoffer, for eksempel Buff® Polar halsedissen, der er lavet i fleece. Buff® Polar er rigtig varm, og gør sig bedst om vinteren, hvor mange af de andre modeller (for eksempel Buff® Original) kan bruges næsten hele året.

En Buff® findes i mange forskellige modeller der er uden sømme. Det gør dem særlig komfortable at bære. De er alle svedtransporterende og slidstærke.

Vi har også flere Buff® halsedisser med en solbeskyttelsesfaktor (UPF) på 50. Sådan en UV-Buff® er rigtig god at have med på rejse hvor solen er fuldstændig ubarmhjertig. At beskytte hovedet mod de skadelige UV-stråler er nemlig helt nødvendigt, og nogle gange er en hat bare for varm at bruge til den slags.

En halsedisse fra Buff® kan bruges til hverdag eller på ski, til løb, på (motor)cykelturen og mange andre aktiviteter. Buff® kan bæres på et utal af måder. Som halsrør, hue, om håndleddet, som hårelastik og meget mere.

Køb Buff® online eller i butik

Køb din halsedisse fra Buff® online her hos Eventyrsport eller i en af vores butikker rundt om i landet.

Vores personale står altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rette, og hvis du har spørgsmål til en online-bestilling, kan du altid kontakte vores Kundeservice.

 

Se også: 

Halsedisser og tørklæder

Huer og pandebånd

Hatte og kasketter