Buff® halsedisser

Her på siden finder du vores udvalg af lækkert tilbehør fra Buff, f.eks. halsedisser i forskellige materialer, kasketter og huer. Der er modeller til både børn og voksne.

  per side
  Sorter stigende

  Hold varmen med en Buff® halsedisse

  Skal du pakkes varmt ind i efteråret og vinteren, så er en halsedisse et fremragende valg. Buff® har i mere end 20 år lavet slidstærke, komfortable halsedisser.

  I vores udvalg af halsedisser fra Buff® finder du bl.a. modeller i merinould og i fleece, og vi har Buff® til såvel voksne som børn.

  Simpel beklædning med mange funktioner

  Historien om Buff® begynder med en passion for at køre på motorcykel.

  På sine motorcykelture ud i det blå var Juan Rojas ofte iført en slags halsedisse, som skærmede ham mod vind, vejr og vejstøv, men den var ikke videre behagelig.

  Rojas, som havde mange års erfaring inden for tekstilbranchen, satte sig derfor for at lave et stykke beklædning, som skulle være mere komfortabelt og kunne bruges til hals, nakke og hoved.

  Det blev til den nu velkendte og populære Buff®.

  En Buff® kan nok bedst beskrives som en halsedisse, men reelt kan den bruges på mange forskellige måder, f.eks. som hue, pandebånd eller en kombineret maske, hvor både nakke, ører og hals er dækket. Der er virkelig tale om et stykke multifunktionelt beklædning.

  I vores sortiment finder du Buff® halsedisser i blød merinould, men vi har også modeller lavet i kunststoffer, ligesom vi har Buff® halsedisser i fleece.

  En Buff® findes i mange forskellige modeller, og vi har bl.a. Buff® Original og Buff® Polar. Fælles for modellerne er, at de er lavet uden sømme, er svedtransporterende og slidstærke. Vi har desuden flere Buff® halsedisser med en solbeskyttelsesfaktor (UPF) på 50.

  En halsedisse fra Buff® kan bruges til hverdag eller på ski, til løb, på (motor)cykelturen og mange andre aktiviteter.

  Køb Buff® online eller i butik

  Køb din halsedisse fra Buff® online her hos Eventyrsport eller i en af vores butikker rundt om i landet.

  Vores personale står altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rette, og hvis du har spørgsmål til en online-bestilling, kan du altid kontakte vores Kundeservice.

   

  Se også: 

  Halsedisser og tørklæder

  Huer og pandebånd

  Hatte og kasketter