Fusion

Danske Fusion har skabt en række af produkter med performance og pasfom i fokus. Om du er motionist eller atlet, løber, triatlet eller cykelrytter, vil tøjet fra Fusion hjælpe dig til at yde maksimalt. Made in Europe af Oeko-tex materialer.

  per side
  Sorter stigende  Fusion – dansk når der er allerbedst

  Fusion er et dansk brand, der for alvor har slået sig fast som et af de førende mærker inden for beklædning til løb, triatlon og multisport. Fusion tøj appellerer til løbere og triatleter lige fra motionisten til eliten.
  Fusion laver produkter der dækker hele behovet for performence tøj – fra inderst til yderst – året rundt.

  Udviklet i Danmark – Made in Europe
  Brandet har i hænderne på Per og Mads, som er skaberne, udviklet sig til at blive et af danskernes fortrukne løbemærker. Fra hovedsædet i det nordjyske har Fusion udviklet en serie af løbetøj som har vundet ikke bare danskernes hjerte, men også en stor del af Europa. Fusion tights er nogle af de bedste på markedet. Med egen systue på firmaadresssen er der ikke langt fra tanke til handling. Nye ideer og prototyper kan udvikles og testes her og nu.

  Alle produkter og materialer er fremstillet i Europa.

  Fokus på funktionalitet
  Produkterne bliver lavet med det fokus, at funktionalitet altid kommer før fashion. Der er ifølge Fusion ikke sæsoner ift. mode. Funktionaliteten ligger i metervaren. Er metervaren i top, sikres et noget nær perfekt slutresultat. Og med Fusion C3 metervaren i en lang række af deres styles, sikres en fremragende komfort.
  Fusion løbetøj er med andre ord i en anden liga, og du får et produkt hvor komforten er helt unik. Som Fusion selv skriver: ”Det skal være det ekstra lag hud, der beskytter, optimerer og modstår. Og som ikke bemærkes.”

  Hvilken model skal jeg vælge?
  Fusion har, som nævnt, en række af serier af Fusion løbetøj som ikke er sæson-baseret, men baseret på funktionalitet. Disse serier kører hele året. Men hvad er forskellene?

  • C3 er metervaren som er at finde i f.eks. de meget populære Fusion Tights. Metervaren er lavet i et aktivt svedtransporterende materiale. Det smarte ved den aktive svedtransport er, at den suger fugt og sved og transporterer det til ydersiden af, i dette tilfælde, tighten. Her fordeles det ud på et større areal og derved fordamper hurtigere. Denne egenskab forbliver under hele produktets levetid. Metervaren er Oeko-Tex certificeret og derfor uden skadelige stoffer.
  • S er serien af produkter som har til hensigt at beskytte dig mod vind, vand og kulde. Her kan nævnes S1 løbejakken, som eksempel.
  • SLi er serien af produkter som skal bruges til konkurrencen. Til den hurtige maraton eller triatlon. Du får her produkter hvor komforten stadig er høj, men hvor vægt også er blevet parameter. Det er ekstremt lette og performende produkter.  

  OEKOtex – så er du på den sikre side
  Alle FUSION-produkter og underleverandører er Oeko-tex certificeret. Det sikrer dig, at der ikke er anvendt skadeligt stoffer på noget tidspunkt i processen og dermed heller ikke i tøjet.
  Men en ting er skadelige stoffer en anden ting er, at når et produkt er Oeko-Tex certificeret, så er det også din garanti for et bedre produkt, da alle leverandører omkring produktet er blevet nødt til at tage stilling til kun at vælge de bedste leverandører og produktionsmetoder for, at kunne opnå certifikatet.

  Hos Eventyrsport har vi et af Danmarks største udvalg af Fusion, da vi er vilde med ideen om fuld fokus på funktionalitet. Vi har alt fra Fusion Tights til Dannebrogs singlet.