Fusion

Danske Fusion producerer produkter med fokus på performance, pasform og maksimal ydeevne til atleten, løberen og cykelrytteren. Oeko-tex og produceret i Europa.

  per side
  Sorter stigende


  Fusion – tights, jakker og trøjer når der er allerbedst

  Fusion er et dansk brand, der for alvor har slået sig fast som et af de førende mærker inden for beklædning til løb, triatlon og multisport. Fusion tøj appellerer til løbere og triatleter lige fra motionisten til eliten.


  Fusion laver produkter der dækker hele behovet for performence tøj – fra inderst til yderst – året rundt.

  Udviklet i Danmark – Made in Europe

  Brandet har i hænderne på Per og Mads, som er skaberne, udviklet sig til at blive et af danskernes fortrukne løbemærker. Fra hovedsædet i det nordjyske har Fusion udviklet en serie af løbetøj som har vundet ikke bare danskernes hjerte, men også en stor del af Europa. Fusion tights er nogle af de bedste på markedet. Med egen systue på firmaadresssen er der ikke langt fra tanke til handling. Nye ideer og prototyper kan udvikles og testes her og nu.

  Alle produkter og materialer er fremstillet i Europa.

  Fokus på funktionalitet
  Produkterne bliver lavet med det fokus, at funktionalitet altid kommer før fashion. Der er ifølge Fusion ikke sæsoner ift. mode. Funktionaliteten ligger i metervaren. Er metervaren i top, sikres et noget nær perfekt slutresultat. Og med Fusion C3 metervaren i en lang række af deres styles, sikres en fremragende komfort.


  Fusion løbetøj er med andre ord i en anden liga, og du får et produkt hvor komforten er helt unik. Som Fusion selv skriver: ”Det skal være det ekstra lag hud, der beskytter, optimerer og modstår. Og som ikke bemærkes.”

  Hvilken model skal jeg vælge?
  Fusion har, som nævnt, en række af serier af Fusion løbetøj som ikke er sæson-baseret, men baseret på funktionalitet. Disse serier kører hele året. Men hvad er forskellene?

   

  • C3 er metervaren som er at finde i f.eks. de meget populære Fusion Tights. Metervaren er lavet i et aktivt svedtransporterende materiale. Det smarte ved den aktive svedtransport er, at den suger fugt og sved og transporterer det til ydersiden af, i dette tilfælde, tighten. Her fordeles det ud på et større areal og derved fordamper hurtigere. Denne egenskab forbliver under hele produktets levetid. Metervaren er Oeko-Tex certificeret og derfor uden skadelige stoffer.
  • S er serien af produkter som har til hensigt at beskytte dig mod vind, vand og kulde. Her kan nævnes S1 løbejakken, som eksempel.
  • SLi er serien af produkter som skal bruges til konkurrencen. Til den hurtige maraton løber eller triatlon atlet. Du får her produkter hvor komforten stadig er høj, men hvor vægt også er blevet et parameter. Det er ekstremt lette og performende produkter.  

   

  OEKOtex – så er du på den sikre side
  Alle FUSION-produkter og underleverandører er Oeko-tex certificeret. Det sikrer dig, at der ikke er anvendt skadeligt stoffer på noget tidspunkt i processen og dermed heller ikke i tøjet.
  Men en ting er skadelige stoffer en anden ting er, at når et produkt er Oeko-Tex certificeret, så er det også din garanti for et bedre produkt, da alle leverandører omkring produktet er blevet nødt til at tage stilling til kun at vælge de bedste leverandører og produktionsmetoder for, at kunne opnå certifikatet.

  Hos Eventyrsport har vi et af Danmarks største udvalg af Fusion, da vi er vilde med ideen om fuld fokus på funktionalitet. Vi har alt fra Fusion Tights til Dannebrogs singlet. 

   

  Fusion tights – kvalitet og pasform når det er bedst

  Når der skal løbes kilometer i benene, er det vigtigt, at du får den bedst mulige bevægelsesfrihed og komfort fra dine bukser. Med et par løbetights fra Fusion, får du kvalitet for alle pengene.

   

  Sportsvirksomheden har mange års erfaring og viden i at producere sportstøj til top atleter. Fra mærket får du nogle af de bedste løbetights på markedet.

   

  Løbetightsene er produceret i det smarte svedabsorberende materiale C3 og fås i forskellige modeller og længder. Fusion C3 long tights, er en model, der går helt ned til anklerne. Samme model findes også i en 3/4 udgave, der går til over knæene.

   

  Fusion jakke – løbeglade og komfort i højsædet

  Uanset om du er ultraløber, atlet, cykelrytter eller motionist, kan der ind imellem være brug for lidt ekstra beskyttelse mod elementerne – det kan både være regn eller en kold vind, som gør din tur ud i det blå lige kølig nok.

   

  Også her er danske Fusion selvfølgelig leveringsdygtig i virkelig funktionel beklædning og lette jakker til den aktive, der ønsker god kvalitet, optimal pasform og sublim komfort på farten. 

   

  En Fusion jakke er født ud af en passion for smarte designs og gode materialer, som tilsammen giver dig en lang række funktionelle løbe- og motionsjakker at vælge imellem. 

   

  Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af Fusions lækre løbejakker og sublime cykeljakker til både damer og herrer – nogle modeller er endda unisex. Så behøver hverken lidt vand eller vind at være til hindring for, at du kommer ud at bevæge dig i naturen. 

    

  Jakker fra Fusion i de bedste materialer 

  Fusions vision er, at deres beklædning slet ikke skal kunne mærkes – og det kommer virkelig til sin ret i de lette løbejakker og cykeljakker i sortimentet. Jakkerne produceres i Oeko-tex®-certificerede materialer og designes med bevægelighed og funktionalitet for øje. 

   

  Selvom jakkerne er forholdsvist eller helt tætsiddende, er de alligevel åndbare ved hjælp af de fleksible og åndbare paneler under armene og nogle gange også i siderne, som tillader dig at lave store armbevægelser, og som ikke gør, at du føler dig begrænset. 

   

  Udover ventilerende paneler laves alle Fusions jakker desuden med nøje udtænkte detaljer, som nemt gør, at jakken hurtigt bliver ens foretrukne. Alle jakkerne har mindst en lomme (ofte på brystet) til værdigenstande, reflekser så man kan ses i mørket, gennemgående lynlåse og elastikker i ærmer og i livet, som sikrer jakkens gode pasform.

   

  Fusions jakker til løb og anden motion i højt tempo er desuden vindafvisende og vandafvisende. Det betyder, at de altså sagtens kan holde dig tør gennem en mindre byge, hvis nu himlens sluser skulle åbne sig, mens du suser gennem byen eller skoven. 

   

  De fleste af de funktionelle motionsjakker fra Fusion i vores sortiment er produceret i polyester, som har fået en vandskyende coating, så du nemt kan løbe eller cykle gennem morgentåge, en lille regnbyge eller måske endda lidt spredt snevejr i de kolde måneder. 

   

  Dog er de lette jakker fra Fusion ikke vandtætte, og skal du ud i meget vådt vejr, kan det anbefales, at du vælger en vandtæt skaljakke. Du kan læse mere om de forskellige typer vandtætte og vandskyende jakkerpå vores store blog. 

   

  På bloggen kan du også finde masser af gode råd og vejledninger til løbetøj og eventyr med fart på