Tentree

184 Varer

Tentree laver tøj med en mission: At plante 1 milliard træer inden 2030. For hvert solgt produkt planter tentree ti træer.

Indtil videre har Tentree plantet

 

træer

VORES GRØNNE FAVORITER FRA TENTREE

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet. Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.

tentree_banner_800x600px

TENTREE

Tentree fremstiller tøj og udstyr med en mission: At plante 1 milliard træer inden år 2030. Målet opnås ved at plante 10 træer for hvert produkt, som Tentree sælger. Således deltager du som forbruger også i opgaven. Køb et Tentree-produkt, så har du hjulpet med at plante 10 træer hvor som helst i verden.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Tentree laver tøj og udstyr i bæredygtige materialer. Ved at bruge økologisk bomuld, genanvendt polyester, Tencel Lyocell og hamp, er den miljømæssige belastning i forbindelse med produktionen holdt på et absolut minimum.

Desuden har Tentree deres velkendte vision om at nå at plante 1 milliard træer inden 2030. Visionen er ambitiøs, men deres præstationer indtil nu, giver et realistisk håb for, at den kan indfries. Særligt hvis du og flere andre vælger at støtte projektet ved at købe Tentree tøj. Fordi for hvert solgt produkt sørger Tentree nemlig for at plante 10 træer et sted i verden, hvor behovet er stort. Du kan læse meget mere om dette på vores Tentreeside.

T-shirts og hoodier og meget mere

I vores webshop har vi er godt udvalg af tøj fra Tentree. De fleste modeller findes i både en dame og en herre version. Så om du skal bruge t-shirts, en hættetrøje med eller eller uden lynlås eller et par bløde bukser, så kan du finde noget fra Tentree, som passer dig.

For Tentree er træerne selve omdrejningspunktet i deres forretningsidé, og det ser man også tydeligt i de designs, som kommer fra designerne i Canada. Rigtig mange produkter har træer som et grafisk element. For eksempel deres Juniper serie, som viser silhuetten af en trærække mod en fuldmånebelyst nattehimmel.

Med i sortimentet er også skjorter, bukser, kasketter og strømper. Alt sammen meget brugbart på rejse, da tøjet er blødt og behageligt. Ofte er der Tencel Lyocell blandet ind i fibrene, så tøjet er naturligt antibakterielt. Det sikrer at du ikke behøver at vaske det helt så ofte, som når det kun er bomuld eller polyester.

Burg vores filtre til at sortere produkterne. Du kan filtrere, så du for eksempel kun ser modellerne til kvinder eller mænd. Du kan også filtrere på farver, hvis du har en foretrukken farve. På den måde finder du lettere ud af hvad du kan bestille, for at ramme dine ønsker til varerne.