Helly Hansen regntøj

33 Varer
Her finder du vores udvalg af funktionelt regntøj fra kvalitetssikre Helly Hansen – masser af vandtætte regnjakker og regnbukser til hele familiens eventyr.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Helly Hansen regntøj – 140 års erfaring med vådt vejr

Norske Helly Hansen bliver grundlagt af kaptajn Helly Juell Hansen i 1877, da han sammen med sin kone, Maren Margrethe, udvikler en række oilskinsprodukter til livet på havet. Det er nu over 140 år og mange, mange sømil siden, og i dag forhandles Helly Hansens funktionelle beklædning over hele verden. 

Herhjemme i Danmark er Helly Hansen især kendt for deres mange forskellige modeller indenfor vandtæt regntøj til både damer, herrer og børn. Mange danskere kan i hvert fald nikke genkendende til på et eller andet tidspunkt i livet at have ejet en god regnjakke, et par solide regnbukser eller et praktisk regnsæt med det karakteristiske ’HH’-mærke på. 

En godt sæt regntøj er nemlig nærmest uundværligt, når man bor i et land som Danmark med skiftende vejrforhold. Med et par Helly Hansen regnbukser og -jakke er du sikker på at holde dig tør, selvom det danske vejr viser tænder.  Uanset om det skal bruges til cykelturen på arbejde eller til skole, til vandring, trekking og udeliv eller til blot at holde de mindste tørre på legepladsen – så er et regnsæt ret så praktisk at have indenfor rækkevidde. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af regntøj fra Helly Hansen til både voksne og børn. I webshoppen finder du desuden også et bredt udvalg af funktionel beklædningvarmt skitøjvandtætte skosmarte accessories og praktiske tasker til al slags vejr fra kvalitetssikre Helly Hansen. 

Vandtæt regntøj med anerkendte membraner

Et sæt regntøj fra verdenskendte Helly Hansen sikrer dig optimal komfort, selvom det står ned i stænger, selvom blæsten får støvregnen til at falde vandret eller du er ude at sejle i hårdt vejr. Når du skal nyde naturen i al slags vejr, er det nemlig vigtigt med god beklædning, der kan holde til elementernes rasen.  

I 1980 kom brandets anerkendte Helly Tech® membran på banen, og lige siden har Helly Hansen været garanter for regntøj i høj kvalitet, som både er åndbart og vind- og vandtæt.  Det nytter nemlig ikke noget, at overtøjet holder dig tør udefra, mens du er ude at performe en sport eller udforske naturen, hvis du alligevel bliver våd af sved og kondens indefra. 

Hvis du er i tvivl om, hvor vandtæt og/eller åndbart dit nye regntøj skal være, kan du læse mere i vores store guide til vandtæt beklædning. Så kan du være sikker på, at du kan finde frem til det helt rigtige regntøj til dig og dit behov. Husk også, at vi har en stor størrelsesguide til brandet

I vores store udvalg af Helly Hansen-regntøj finder du mange forskellige varianter med flere forskellige udgaver af brandets slidstærke membran. 

For eksempel er regntøj med Helly Tech® professional lavet med trelagskonstruktion og har det højeste vandsøjletryk. Helly Tech® performance-tøj har 2,5 lag, mens Helly Tech® protection-jakker og bukser er lavet i en 2-lagskonstruktion og har det laveste vandsøjletryk. 

I vores sortiment finder du også regnjakker til voksne med Helly Hansens LIFA INFINITY PRO™-teknologi. Den kombinerer Helly Tech® Professional-membranens åndbarhed med bæredygtig teknologi i form af Helly Hansens kemikaliefri og vandskyende LIFA®-fibre af polypropylen. Tilsammen givet det en yderst funktionel og åndbar, vand- og vindtæt regnjakke.

Stort udvalg af Helly Hansen regntøj til hele familien

På grund af Helly Hansens store alsidighed i designs og modeller er der altså noget til ethvert behov og til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Nogle af dem har endda den miljøvenlige Bluesign®-certificering.

I vores store udvalg finder du desuden også noget for enhver pengepung. Vi har både et bredt udvalg af det mere simple og billigere Helly Hansen regntøj til hverdagen – og de tekniske og lidt dyrere regnjakker og -bukser til friluftsliv og sport i krævende omgivelser og vejrforhold.  

Så er det blot at gå på opdagelse i Helly Hansen-sortimentet og finde netop det regntøj, der bedst lever op til dine behov, så lidt regn ikke begrænser dig eller sætter en stopper for eventyr og leg ude i naturen. 

Hvis du mangler inspiration til frilufts- og udeliv, kan du med fordel tjekke vores store blog. Og hvis du er på udkig efter et rigtigt røverkøb, kan du ofte finde en billig Helly Hansen regnjakke eller andre gode tilbud på vores store outlet