Helly Hansen bagage

Her finder du vores udvalg af Helly Hansen bagage til hverdag og rejse – rummelige duffel bags, gode rygsække, rullekufferter, toilettasker og alt derimellem. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Helly Hansen bagage: Tasker, duffels og kufferter

I 1877 bliver det norske brand Helly Hansen grundlagt af kaptajn Helly Juell Hansen. Sammen med sin kone, Maren Margrethe, udvikler han en række vandskyende produkter til sømænd og det hårde liv på havet. 

 Nu er der gået mere end 140 år, og Helly Hansen er i dag kendt og elsket for sine gode og kvalitetsbevidste produkter til alt fra regnvejr til krævende vandreture. Brandets solide og praktiske tasker og duffel bags med det klassiske ”HH”-mærke på er ingen undtagelse. 

 Du kan se et stort udvalg af de rummelige tasker og holdbare duffel bags fra det norske kvalitetsmærke her hos Eventyrsport. Der er mange størrelser, klassiske designs og helt sikkert noget for enhver smag og til ethvert behov.

 

Helly Hansen duffel bags – praktiske og rummelige

En god duffel bag (… eller sportstaske, pølsetaske, duffle eller hvad du vælger at kalde den) er noget af det mest alsidige, du kommer i nærheden af, når vi taler outdoor- og hverdagstasker. Helly Hansens udgave af den klassiske duffel bag er et virkelig godt bud på en allround praktisk taske. 

De soldige duffels med bærestropper, polstrede rum, gode lommer og masser er plads er nemlig ideelle til at transportere alt fra fodboldstøvler og klatregrej til feriens badedyr. Uanset om du skal på ferie, til sport, på arbejde eller ud i naturen, så kan en duffel bag fra Helly Hansen rumme det meste. 

Her hos Eventyrsport finder du flere størrelser, og tasken kan endda bæres på ryggen ved hjælp af polstrede skulderremme, hvis du har brug for at have hænderne fri. Vores duffel bags fra Helly Hansen rummer mellem 30 og 90 liter, så der er noget til ethvert behov. 

Taskerne er lavet i slidstærke materialer, som endda godt kan klare en lille byge – du kan altså sagtens pakke din gode Helly Hansen regnjakke med i din nye duffel bag, når du skal på eventyr. 

På vores store blog kan du læse meget mere om fordelene ved en duffel bag. Her kan du også finde masser af inspiration til fede ferier, spændende rejser og sjove aktiviteter i naturen.