Regnsæt

47 Varer

Her finder du regnsæt til børn og voksne. Vi har robuste sæt til de mindste og lette, åndbare sæt til de større børn og de voksne. Du kan også selv kombinere jakke og bukser til dit favoritsæt.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regnsæt til både børn og voksne

Et eller to regnsæt er uundværligt, hvis man er barn i børnehave eller SFO, og endnu vigtigere er det, hvis man går i skov- eller udebørnehave. Der skal kvaliteten være i top, så det hverken slides for hurtigt op eller lukker vandet ind, når vejret er uforudsigeligt og himlens sluser åbner sig.

Den voksne, der som regel cykler på arbejde, har også brug for ordentlig regntøj, der både er vandtæt og åndbart. Hvis man færdes mest på cykel, kan det betale sig at købe regntøj, der er designet til at passe til cyklistens bevægelser. Hos os kan du både købe et samlet sæt, eller vælg jakke og bukser hver for sig.

Det kan altså være praktisk for både drenge og piger, kvinder og mænd at have et regnsæt liggende i garderoben derhjemme. Eventyrsport har både tynde, lette og åndbare regnsæt, som måske især er til voksne og større børn. De helt små kan til gengæld vælge mellem mange farver og mønstre på de kraftige gummiregnsæt fra Didriksons og Ticket to Heaven. 

Vælg regnsættet, der passer bedst til dig

Du kender sikkert allerede godt til, at der kan være meget stor forskel på regnvejr. Regnvejr er ligeså lunefuldt som alt andet vejr, og nogle gange kan efterårets dage være fyldt af bittesmå regndråber, der nærmest hænger i luften fra morgen til aften, mens sommerdage fra tid til anden byder på byger med kraftig regn og skybrud ind imellem.

Netop fordi regn veksler så meget i type, bør du også finde ud af, hvilken slags regnsæt du skal have. Der er nemlig forskel på, hvor meget vand de forskellige regnsæt kan holde til, og for at du får mest muligt ud af dit nye regntøj, skal det selvfølgelig passe til dig og dit liv.

Måden, du kan se forskel på regnsættene, er ved at se nærmere på vandsøjletryk. I udgangspunktet kan du altid tænke på, at jo højere vandsøjletryk regnsættet har, jo mere vandtæt er det. Vandsøjletryk er et udtryk for, hvor høj en vandstråle, der kan stå på materialet, som regnsættet er lavet af, uden at der trænger vand igennem. Et vandsøjletryk på 8.000 mm, betyder altså, at der kan stå en vandsøjle ovenpå et givent sted på din regnjakke, uden at vandet trænger igennem.

Er du typen, der holder af at være ude, når det regner, eller vil du bare gerne være forberedt på det hele, når du for eksempel cykler eller går til og fra arbejde eller studie? Så bør du se efter et regnsæt med et højt vandsøjletryk - gerne over 12.000 mm. Regnsæt med et så højt vandsøjletryk kan nemlig bruges i kraftig regn over længere tid.

Skal du bare ud i korte byger fra tid til anden, for eksempel når du skal i haven, eller når du skal på legepladsen med dine børn? Så kan du (og dine børn) sagtens nøjes med regnsæt, der har et vandsøjletryk på under 12.000 mm. Du kan læse mere om vandsøjletryk på hvert regnsæt inde på de enkelte produktsider.

Supplér dit regnsæt med det rette udstyr

Du kan sagtens holde kroppen tør i regnvejr, men har du ikke tænkt over resten af din beklædning eller dit udstyr, så er det alligevel ikke så sjovt at færdes ude i regnvejr i længere tid. En tør krop er for eksempel ikke meget værd, hvis fødderne er helt gennemblødte og kolde.

Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med et par gummistøvler i høj kvalitet. Vi har også vandtætte støvler til vandring og hverdag, så du kan holde fødderne tørre, uanset hvad du skal. Husk også et par gode sokker, du kan have på.

Du bør selvfølgelig også beskytte eventuel oppakning, som du har med dig - hvad end det er dit barns rygsæk med madpakke til børnehaven, din egen taske med computer og andre ting til arbejdet, eller om du er på vandretur og bærer på tørt tøj og lignende. Vi har masser af regnslag og tilbehør, så du ikke behøver bekymre dig om, om dine ejendele bliver våde. Derudover har vi også vandtæt opbevaring til de virkelig våde dage.

Tilbud på regnsæt til børn og voksne

Står du og mangler et regnsæt til enten dig eller dit barn, men vil du også helst have den absolut bedste pris? Så kan du bruge vores filter ”kun tilbud” oppe i venstre kolonne på denne side. Ved at aktivere filteret ser du kun de regnsæt, der er nedsat netop nu.

Vil du være sikker på aldrig at misse et tilbud, kan du melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub, hvor du blandt andet får besked, hver gang vi har udsalg eller gode tilbud til dig. Derudover er der også masser af andre fordele at hente.