Regntøj

423 Varer

Her ser du vores store udvalg af regntøj til børn, kvinder og mænd. Avancerede Gore-Tex®-jakker, letvægtsjakker, praktiske sæt til det lille behov og gummiregntøj til de mindste - vi har det hele.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Åndbart og smart regntøj fra kvalitetsmærker

Regner du med, at du får brug for regntøj, der for alvor kan holde dig tør, når vejret viser sig fra sin våde side? Så er du kommet til rette sted!

Og hvem bør egentlig ikke forberede sig på byger og grå dage? Især når man bor i et land som Danmark, hvor alle sæsoner kan byde på vand fra himlen.

Hvis du eksempelvis cykler til og fra arbejde, skal ud på gåtur med hunden eller blot holder af at være udenfor, så bør noget godt regntøj helt sikkert have en fast plads i din garderobe.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regntøj i høj kvalitet, og der er både regntøj til hverdagens små byger, regntøj med for til de ekstra kolde dage og regntøj til situationer, der kræver lidt mere af beklædningen.

Vi har alt i regntøj og vandtæt udstyr fra gode kvalitetsmærker. Du kan klikke ind på de forskellige kategorier herunder, hvis det er noget helt bestemt, som du er på udkig efter.

Alt vores regntøj kommer fra gode og kendte kvalitetsmærker som Didriksons, Helly Hansen, Haglöfs, Fjällräven og Vaude, og du kan selvfølgelig finde et bredt udvalg af regntøj til damer, herrer og børn.

På med regntøjet

Slippe helt for regnen kan du nok ikke, men hvorfor ikke gøre det til en bedre – og langt mere tør – oplevelse at være ude i den?

Uanset om du skal cykle frem og tilbage til arbejdet i regnvejr, planlægger at tage på festival, skal på vandretur i Skotland, eller om børnene skal kunne lege ude på en regnvejrsdag, så finder du regntøj her, der kan opfylde ønskerne.

Vi har bl.a. det lette regntøj, som nemt kan pakkes sammen, så det er lige til at have med i tasken, og vi har regnslag/ponchoer, som f.eks. er helt perfekte til en kort sommerbyge på sommerens festivaler.

I vores udvalg finder du også regntøj med for og mere robust regntøj, der egner sig til de mere hårdføre udendørsaktiviteter og aktive rejser.

Selvom vores hovedfokus selvfølgelig er, at regntøjet skal kunne holde vand effektivt ude, så er der også tænkt i designet. Vores regntøj til børn har f.eks. flotte farver og print, og til de voksne er der både farverige og diskrete designs, og vi har såvel lange som korte regnjakker.

Vandtæthed er alfa og omega

Der er ikke meget ved regntøj, der ikke formår at holde regnen ude! Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dit regntøj har et højt nok vandsøjletryk.

Vandsøjletrykket (VST) er et udtryk for, hvor vandtæt tøjet er. VST måles i mm, og jo højere tallet er, des mere vandtæt er tøjet.

For regntøj gælder det, at det helst skal have et VST, der ligger et stykke over 2000 mm. Med et VST på 1500 mm kan det siges at være vandafvisende, men ”vandafvisende” er ikke altid nok. Står det ned i stænger, og tager blæsten virkelig fat, anbefaler vi derfor et højere VST.

Vær også opmærksom på, om regntøjet skal kunne holde til større slid på f.eks. knæ og andre udsatte steder. I så fald kan det være godt at gå efter regntøj med et højt VST.

Hvis du gerne vil blive klogere på vandsøjletryk i tøj, så kan du læse mere om det i vores artikel her.

Husk at trække vejret: åndbart regntøj

Du kender det muligvis. Regnjakken er kommet på, du begiver dig ud i regnen, og efter kun ganske kort tid er du ved at gå til af varme, og sveden pibler frem på indersiden af jakken.

Når dette sker, skyldes det, at regnjakken ikke er åndbar nok. Åndbarhed er et udtryk for et materiales evne til at lade vanddamp slippe væk fra kroppen. For at have det behageligt i regntøj, og rent faktisk forblive tør, er det vigtigt med god åndbarhed.

Åndbarhed kan måles på forskellige måder, og det kan derfor være svært at sammenligne. Det er dog en god tommelfingerregel, at du ofte får det, du betaler for.

Kunsten er at finde regntøj, som både er tilstrækkeligt vandtæt og tilstrækkeligt åndbart. Bomuld har en meget høj åndbarhed, mens f.eks. nylon eller polyester har lav åndbarhed.

For at opnå optimal åndbarhed skal det yderste lag stof i regntøjet være ordentligt imprægneret. På den måde kan regnen holdes væk fra den membran, der ofte findes i vandtæt tøj, og som skal sørge for, at den fugt, der opstår på indersiden af tøjet, kan komme ud gennem stoffet og væk.

For at forlænge levetiden på dit regntøj er det vigtigt, at du passer og plejer det. Og hvem vil ikke gerne have, at ens overtøj holder så længe som muligt? 

Hold alt regn ude med et godt regnsæt

Et regnsæt er, som navnet antyder, et sæt af både regnjakke og regnbukser. Med sådan et har du klaret hele den vandtætte beklædning på en gang. Det kan være ganske rart, hvis du ofte har brug for at være helt beskyttet i regnen på cykelture, vandreture eller anden udendørs aktivitet.

Regnsæt er også særdeles praktiske, når det kommer til børn. Børn er tit ude og lege i børnehaven eller skolegården, også når det regner. Det er jo bare mere rart at få et tørt barn hjem, og derfor er et regnsæt også helt optimalt, både til de helt små men også de lidt ældre børn.

Hos Eventyrsport kan du få en masse gode regnsæt til børn, som gør at børnene kan bevæge sig rundt udenfor hele dagen til leg og sjov. 

Det er dog selvfølgelig ikke kun børn, der kan have glæde af et godt regnsæt. Det er faktisk noget, som alle der bevæger sig rundt udenfor kan, og her hos os har vi en masse gode regnsæt til herrer og damer at vælge imellem.

Regnjakker og regnbukser i flotte designs

Kan du se en sort sky true i horisonten? Smådrypper det fra himlen? Vil du gerne være forberedt på eventuelle byger? I situationer som disse, og mange flere, kan dit behov for vandtæt beklædning ofte klares med en god regnjakke.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af regnjakker til både kvinder, mænd og børn. Vores modeller kommer i mange forskellige farver, designs og materialer, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Er du på udkig efter en mere afdæmpet farve, har vi eksempelvis sorte, mørkeblå og grålige modeller. Og der er selvfølgelig også den evige klassiker i grøn. Hvis du i stedet gerne vil have lidt farve på hverdagen, så har vi også et væld af muligheder. I udvalget kan du finde regnjakker i flotte røde, gule og blå farver, og der er også flere regnjakker med flotte mønstre.

Hvis regnen står ned i stænger, så er en regnjakke dog sjældent nok i sig selv. Her er det skønt at kunne have et par gode regnbukser pakket ned i tasken, så du hurtigt kan hive dem frem og trække i dem. Du kan finde et stort udvalg af regnbukser i god kvalitet her hos os.

Så der er altså en masse at vælge imellem, hvad end du er på udkig efter en flot regnjakke eller et par praktiske regnbukser.

Hold det hele tørt med regnslag og regnovertræk

Vil du gerne holde tasker, rygsække og sko tørre, så er der råd for sagen.

Du kan tage et kig på en poncho eller et regnslag; du kan kalde det lige det, du har lyst til, for det er i bund det samme. Regnslag foretrækkes ofte af en del cyklister og vandrere, da det er nemt at smide over hovedet, når der kommer en byge. Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af regnslag til damer og herrer.

Visse modeller er designet med henblik på brug på cyklen, med indvendige stropper til hænderne og effektive reflekser og plads til en større eller mindre rygsæk.

Generelt er det, der er smart ved et regnslag, at det kan dække over tasker og rygsække. Det er her, det adskiller sig meget fra en klassisk, som ikke dækker rygsækken.

Hvis du er mest til regnjakke og regnbukser, så er der dog også råd for, hvordan du kan holde rygsæk og sko tørre, når du er ude i regnvejret. Nemlig regnovertræk.

For at holde fødderne tørre, kan du hoppe i et par regnovertræk til dine sko. Så du ikke behøver, at bekymre dig om våde fødder. Du kan også finde regnovertræk til din rygsæk, så indholdet i din taske forbliver tørt, hvis du eksempelvis er på cykel- eller vandretur i regnvejret. Og det er jo egentlig meget rart, for hvem kan ikke bedst lide at trække tørt tøj og udstyr op af tasken?

Tilbud på regntøj

Kvalitet har det med at koste – også når det kommer til regntøj. Hos os behøver du dog heldigvis ikke tømme sparegrisen fuldstændig for at få råd til ordentligt regntøj. Vi har løbende gode tilbud, så du kan finde godt og billigt regntøj. Du kan finde det ved at bruge ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side.

Du kan også være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. regntøj. Du skal blot være medlem af Eventyrsports Kundeklub.

Find dit regntøj hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af regntøj til damer, herrer og børn. Du kan se det store udvalg på webshoppen her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret i stort set hele Danmark. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med gode råd og kyndig vejledning, så du kan finde det helt rette regntøj.