Regntøj

Her ser du vores store udvalg af regntøj til børn, kvinder og mænd. Avancerede Gore-Tex®-jakker, letvægtsjakker, praktiske sæt til det lille behov og gummiregntøj til de mindste - vi har det hele.

per side
Sorter stigende

Regntøj til voksne

Det er vigtigt at have superlet og meget åndbart regntøj, hvis du skal være aktiv uanset vejret - eller hvis du har brug for en billig forsikring mod at komme våd hjem fra arbejde? Eventyrsport forhandler mange forskellige slags regntøj. Du kan eksempelvis finde det lette regntøj, som kan pakkes sammen, så det er lige til at have liggende i tasken, men du kan også finde mere robust regntøj til voksne og børn, som egner sig til de mere hårdføre udendørs aktiviteter og aktive rejser.

 

Regnsæt

Vi har mange modeller, og der er både det meget diskrete og det trafiksikre. Du finder både regnjakker og regnbukser separat, men du finder også deciderede regnsæt til voksne.

 

Regnsæt til børn

Hvorfor holde ungerne indendørs, bare fordi det regner? Vandpytter er jo sjove! Lad dit barn gå på opdagelse udenfor, selvom der kommer vand fra oven. Med et godt regnsæt til børn kan de små purke lege i timevis, uden at tabe interessen.  

 

Regnjakke - Her finder du regnjakker til alle formål

Er det ikke et regnsæt, du søger, men blot en regnjakke, så har vi et stort udvalg fra kendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons osv.  Det kan være svært at vælge sin nye regnjakke, for den skal ikke alene være funktionel og praktisk, den skal også være moderigtig og flot. Heldigvis ved de forskellige producenter, at nutidens regnjakker skal leve op til forbrugernes strenge krav. Der bliver investeret mange penge i udviklingen af de bedste materialer og design.

 

Regnslag og regnponcho - den lette løsning

Er dit behov ikke en decideret regnjakke eller et regnsæt, så kan et regnslag eller en regnponcho være løsningen. Et regnslag egner sig perfekt til den lille byge, som kan ødelægge en god festival, koncert eller gåtur i det fri. Er du flittig hverdagscyklist, hundelufter eller skal du på en eventyrlig rejse ud i det grønne, så er et ordentligt regnslag uundværligt. Både Vaude og Fjällräven har lavet en fremragende regnponcho med mange brugbare funktioner.

 

Regntøj med foer

Leder du efter regntøj med foer, er du komme til det rette sted. Vi har både regnbukser og regnjakker med foer, som typisk er tyndt og løst hængende. Hvor meget vand regntøjet kan modstå varierer en del, men kan det klare et vandsøjletryk på 1.500 mm er det vandafvisende. Står det ned i stænger og tager blæsten virkeligt fat, anbefaler vi dog et højere vandsøjletryk.

 

Regntøj tilbud

Kig dig omkring på webshoppen, og find et godt tilbud på regntøj til damer og herrer. Benyt filteret øverst på siden for at se aktuelle tilbud på regntøj til voksne. Du kan også indmelde dig i vores kundeklub, og få direkte besked på mail, når der er regntøj på udsalg.

 

 

Se også:

Regntøj, herrer
Regntøj, damer
Regntøj, børn