Regntøj

Her ser du vores store udvalg af regntøj til børn, kvinder og mænd. Avancerede Gore-Tex®-jakker, letvægtsjakker, praktiske sæt til det lille behov og gummiregntøj til de mindste - vi har det hele.

per side
Sorter stigende

Åndbart og smart regntøj fra kvalitetsmærker

Regner du med, at du får brug for regntøj, der for alvor kan holde dig tør, når vejret viser sig fra sin våde side? Så er du kommet til rette sted!

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regntøj i høj kvalitet, og der er både regntøj til hverdagens små byger, regntøj med for til de ekstra kolde dage og regntøj til situationer, der kræver lidt mere af beklædningen. Vi har: 

 Vores regntøj kommer fra kvalitetsmærker som Didriksons, Helly Hansen, Haglöfs og Ticket to Heaven, og der er selvfølgelig både til damer, herrer og børn.

På med regntøjet

Slippe helt for regnen kan du nok ikke, men hvorfor ikke gøre det til en bedre – og langt mere tør – oplevelse at være ude i den?

Uanset om du skal cykle frem og tilbage til arbejdet i regnvejr, planlægger at tage på festival, skal på vandretur i Skotland, eller om børnene skal kunne lege ude på en regnvejrsdag, så finder du regntøj her, der kan opfylde ønskerne.

Vi har bl.a. det lette regntøj, som nemt kan pakkes sammen, så det er lige til at have med i tasken, og vi har regnslag/ponchoer, som f.eks. er helt perfekte til en kort sommerbyge på sommerens festivaler.

I vores udvalg finder du også regntøj med for og mere robust regntøj, der egner sig til de mere hårdføre udendørsaktiviteter og aktive rejser.

Selvom vores hovedfokus selvfølgelig er, at regntøjet skal kunne holde vand effektivt ude, så er der også tænkt i designet. Til børnene er der f.eks. flotte farver og print, og til de voksne er der både farverige og diskrete designs, og vi har såvel lange som korte regnjakker.

Vandtæthed er alfa og omega

Der er ikke meget ved regntøj, der ikke formår at holde regnen ude! Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dit regntøj har et højt nok vandsøjletryk.

Vandsøjletrykket (VST) er et udtryk for, hvor vandtæt tøjet er. VST måles i mm, og jo højere tallet er, des mere vandtæt er tøjet.

For regntøj gælder det, at det helst skal have et VST, der ligger et stykke over 2000 mm. Med et VST på 1500 mm kan det siges at være vandafvisende, men ”vandafvisende” er ikke altid nok. Står det ned i stænger, og tager blæsten virkelig fat, anbefaler vi derfor et højere VST.

Vær også opmærksom på, om regntøjet skal kunne holde til større slid på f.eks. knæ og andre udsatte steder. I så fald kan det være godt at gå efter regntøj med et højt VST.

Husk at trække vejret: Åndbart regntøj

Du kender det muligvis. Regnjakken er kommet på, du begiver dig ud i regnen, og efter kun ganske kort tid er du ved at gå til af varme, og sveden pibler frem på indersiden af jakken.

Når dette sker, skyldes det, at regnjakken ikke er åndbar nok. Åndbarhed er et udtryk for et materiales evne til at lade vanddamp slippe væk fra kroppen. For at have det behageligt i regntøj, og rent faktisk forblive tør, er det vigtigt med god åndbarhed.

Åndbarhed kan måles på forskellige måder, og det kan derfor være svært at sammenligne. Det er dog en god tommelfingerregel, at du ofte får det, du betaler for.

Kunsten er at finde regntøj, som både er tilstrækkeligt vandtæt og tilstrækkeligt åndbart. Bomuld har en meget høj åndbarhed, mens f.eks. nylon eller polyester har lav åndbarhed.

For at opnå optimal åndbarhed skal det yderste lag stof i regntøjet være ordentligt imprægneret. På den måde kan regnen holdes væk fra den membran, der ofte findes i vandtæt tøj, og som skal sørge for, at den fugt, der opstår på indersiden af tøjet, kan komme ud gennem stoffet og væk.

Du kan læse mere om pleje og vask af vandtæt og -afvisende tøj her.

Tilbud på regntøj

Kvalitet har det med at koste – også når det kommer til regntøj. Hos os behøver du dog heldigvis ikke tømme sparegrisen fuldstændig for at få råd til ordentligt regntøj. Vi har løbende gode tilbud, som du kan finde ved at bruge ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

Du kan også være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. regntøj. Du skal blot være medlem af Eventyrsports Kundeklub. Læs mere om alle fordelene ved kundeklubben her

 

Se også:

Gummistøvler

Imprægnering m.m.