Gummistøvler

Her finder du gummistøvler til damer og især børn. Der er modeller med eller uden isolering, men vandtætte, det er de alle sammen. Festlige børnestøvler og stilfulde damestøvler fra Viking, Keen og Didriksons.

  per side
  Sorter stigende

  Lange og korte gummistøvler fra kvalitetsmærker

  Kom regnen i forkøbet med et par ordentlige gummistøvler, der sikrer tørre sokker hele dagen! Når vejret er rigtig vådt, er der intet som et par pålidelige og rigtig gode gummistøvler, der kan holde dine fødder tørre. 

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af gummistøvler til damer, mænd og børn. I sortimentet er der både lange og korte varianter til hele familien samt modeller med og uden isolerende og lækkert for.

  Hos Eventyrsport finder du gummistøvler fra kendte mærker som alsidige Viking og smarte LaCrosse, der laver kvalitetsgummistøvler til hele familien. Til de mindste i flokken finder du desuden også børnegummistøvler i høj kvalitet fra de danske brands Bisgaard og Bundgaard

   

  Til kamp mod regnen med gode gummistøvler

  Skal du cykle til arbejde i regnvejret, være klar til mudderhuller på festival eller måske sikre, at dit barns fødder holdes tørre, selv når der leges i vandpytter i børnehaven?

  Det er altid rart med et par gummistøvler på skohylden, som er til at regne med – så du eller dit barn er forberedt, hvis regnskyerne skulle sprede sig på himlen. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at de er praktiske at have ved hånden, hvis himlens sluser åbner sig, og du skal ud at danse regndans i dit gode regntøj

  De fleste af vores gummistøvler er lavet i naturgummi og har en solid ydersål, så det er til at stå fast på underlaget i al slags vejr; både mudder og vand – eller sne, hvis støvlerne også bruges til vinter. 

  Et par gode gummistøvler kan sagtens bruges på alle tider af året – og hvis du passer på støvlerne, kan de sagtens holde tæt i flere år, så du trygt kan regne med dem på våde og van(d)skelige dage. Nogle af modellerne er desuden foret med for eksempel fleece eller uld, der holder dine fødder varme i sjap og regn, så støvlerne kan bruges om vinteren også.

  Der findes både lange og korte gummistøvler i mange former og farver. Til børnene er der også modeller med lidt ekstra smæk på farver og mønstre, så det for alvor er en fest, når de små eventyrere hopper rundt i vandpytter.

  Hvis du er på udkig efter inspiration til dit og familien næste store eventyr, kan du med fordel tage et kig på vores store blog. Her er for eksempel forslag til gode friluftsaktiviteter med børn og spændende rejseforslag i Skandinavien

   

  Gummistøvler som værn mod vinteren

  Ønsker du at bruge dine gummistøvler til vinter, kan det anbefales, at du køber en foret model med en grov ydersål. Foret er med til at isolere støvlen, så du kan holde varmen i dem, og alt efter materialet kan de holde dine fødder varme lige så godt som mange andre vinterstøvler. 

  Et ekstra lille tip til at holde varmen er, at man kan tage et par lækre sokker i merinould på i støvlerne; så er du ekstra godt sikret mod kulde og vand, og du kan holde fødderne fri for begge dele langt ind i vintermånederne.

  Uanset hvornår på året du skal bruge dine nye gummistøvler, er det dog vigtigt at passe og pleje dem rigtigt. Naturgummi indeholder nemlig olier, som fordamper med tiden – de er med til at gøre støvlerne smidige og bløde. 

  Hvis du passer på støvlerne og deres materialer, forlænger du derfor levetiden en hel del. Sørg for altid at holde dine gummistøvler rene, så der ikke sætter sig snavs, som kan udtørre gummien eller gnave og slide i samlingerne. 

  Hvis du vil passe ekstra godt på dine vandtætte støvler, kan du med fordel bruge naturlige olier (som for eksempel madolie eller lindolie) til at smøre dem ind i – eller bruge produkter lavet specielt til det. Det forhindrer, at gummien udtørrer og mister sin vandtæthed. 

   

  Tilbud på gummistøvler

  Mangler du de helt rette gummistøvler til dagene, hvor vejret slår over i regntid?

  Vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

  Du kan også finde gode tilbud på gummistøvler, hvis du tager et kig i vores store outlet. Her finder du også et stort udvalg af en masse andet lækkert grej til skarpe priser.

   

  Se også:

  Regntøj til damer

  Regntøj til mænd

  Regntøj til børn

  Alle sko og støvler

  Vandtæt opbevaring