Gummistøvler til damer

23 Varer

Her finder du gummistøvler til damer - vandtætte og moderigtige. Husk at supplere med et par gode uldsokker, så du ikke får kolde fødder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte gummistøvler til damer: Lange og korte gummistøvler i flot design og god kvalitet

Vil du gerne undgå våde sokker og fødder, når himlen åbner sig og regnen siler ned? Så er der ingen tvivl om, at du skal have fat i et par gode gummistøvler.

Gummistøvler er et virkelig praktisk stykke fodtøj, som altid kan sørge for, at dine fødder holdes tørre. En virkelig smart egenskab, både når det kommer til hverdag og til ture ud i naturen.

Cykler du eksempelvis til og fra arbejde, så kan et par gummistøvler sørge for, at du ikke får våde fødder på trods af vand fra himlen og plask fra vandpytterne på vejen - og det er da noget mere rart at starte arbejdsdagen ud med tørre fødder.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af gummistøvler til kvinder. Der er både lange og korte damegummistøvler i flere flotte farver og designs, så du er godt klædt på i regnen uanset humør og formål.

Blandt vores udvalg af gummistøvler finder du blandt andet støvler fra kvalitets mærker som VikingLaCrosse og Bisgaard.

Gummistøvler til kvinder: Kvalitet og flot design

Med et par kvalitetsgummistøvler til kvinder slipper du for vand i sokkerne, og du behøver ikke gå på kompromis med designet – i vores udvalg af damegummistøvler finder du støvler, som effektivt holder regnen ude samtidig med, at de pynter på fødderne.

Et par gummistøvler er ikke kun en praktisk fodbeklædning i regnvejr. Som nævnt er de også helt ideelle til arbejde i haven eller gåture med hunden. På en flot morgen, hvor duggen stadig står helt frisk i græsset, kan de holde dine fødder varme og tørre, når du er ude på tur med hunden. Det samme gælder, når regnen lige er faldet, alt stadig er vådt, og du eksempelvis gerne vil ud og arbejde lidt i haven.

Damegummistøvler designet i gode materialer 

Hos os i Eventyrsport kan du finde en masse forskellige slags gummistøvler. Der er modeller med kort eller langt skaft og flere forskellige designs og farver at vælge i mellem. Vi har også varme gummistøvler og jagtgummistøvler.

Du kan eksempelvis vælge et par støvler i en helt klassisk, neutral sort farve, som passer til de fleste outfits. Hvis du i stedet er på udkig efter et par støvler med lidt mere farve på, så har vi selvfølgelig også det - for eksempel gule eller blå gummistøvler. Eller du kan finde et par jagtgummistøvler til damer, der er lavet i den klassiske grønne farve til jagt.

Mange af gummistøvlerne, som du finder her hos os, er lavet i naturgummi. Naturgummi er meget slidstærkt, hvilket betyder, at dine støvler holder længe. Flere af modellerne har desuden en kraftig ydersål, så du står godt fast i både regn, mudder og slud.

Lange og korte gummistøvler, der passer alle

Nogle gange er det nødvendigt med et par lange gummistøvler, der holder fødder og det nederste af benene tørre, selvom du går gennem højt, vådt græs eller dybe vandpytter. Men skal du bare en tur ned i byen eller lignende, så kan det være nok med en lav gummistøvle.

Lave gummistøvler går til lige op over anklen, så de beskytter stadig mod at få vand ind, men de giver mere bevægelsesfrihed og mere luft til resten af læggene og det nederste af benene. Skal du være aktiv i vådt vejr, eller nyder du bare at være mere mobil, kan et par lave gummistøvler altså være vejen frem for dig.

I vores udvalg finder du lange og korte gummistøvler i alle størrelser. Du kan derfor altid finde en model og en størrelse, der passer til dig.

Brug dine gummistøvler året rundt

Hvis du troede, at gummistøvler primært skulle findes frem i efterårs- og forårsperioden, eller du er sådan en type, der kun finder gummistøvlerne frem, når kalenderen siger festivalsæson, så kan du lære noget nyt her. Gummistøvler kan nemlig let bruges året rundt, og et par gode vintergummistøvler kan også bruges i de koldeste af årets måneder.

Der findes flere modeller af gummistøvler med for til damer, så dine fødder kan holde varmen, imens de selvfølgelig også holdes tørre. Gummistøvler med for er til de dage, hvor det både er vådt og koldt udenfor, og du stadig gerne vil ud at gå, arbejde i haven, tage en rask gåtur eller cykeltur til arbejde eller lignende.

Er varme gummistøvler med for ikke helt nok for kuldskær tæer, kan du altid bruge dine vintergummistøvler med et par gode sokker, så du er helt sikker på, at du ikke får kolde fødder. Kig for eksempel i vores kategori med uldsokker, hvor vi har et bredt udvalg af gode sokker, der kan passe i dine vintergummistøvler.

Pleje af gummistøvlerne

Plej dine damegummistøvler, så de holder så længe som muligt og holder dine fødder tørre i mange år fremover. Det sparer også både miljøet for unødvendig påvirkning ved produktion af nye gummistøvler, og det vil også spare din pengepung for unødvendige udskejelser.

Naturgummi indeholder såkaldte æteriske olier, og disse olier vil med tiden fordampe. Ved at pleje gummistøvlerne rigtigt kan du forlænge deres levetid og sikre, at de bevarer deres smidighed.

En vigtig hovedregel er at holde gummistøvlerne så rene som muligt. På den måde udsættes naturgummiet for så lidt slid som muligt. Det er også en rigtig god idé at smøre gummistøvlerne, så gummiet ikke udtørrer og dermed krakelerer.

Du kan finde plejeprodukter specielt til gummistøvler, men du kan også gå på jagt i skabene derhjemme, for du kan bruge almindelige olier som smøring til gummistøvlerne. Brug for eksempel madolie, linolie eller silikoneolie. De fleste naturlige olier kan bruges, men du bør dog ikke anvende syntetiske olier.

Smører du olien på med en svamp eller klud, undgår du at slide unødigt på støvlerne. Det er desuden en fordel at imprægnere dine gummistøvler. Sørg samtidig også for, at dine gummistøvler ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys.

Ved at følge ovenstående råd og tips, så giver du dine gummistøvler den bedst mulige chance for at holde så længe som overhovedet muligt. Du kan se vores udvalg af plejeprodukter og tilbehør til dit fodtøj i kategorien Tilbehør.

Par dine støvler med noget godt regntøj

Skal du ud i en ordentlig omgang regn og blæst, så er et par gummistøvler alene dog sjældent nok. Så er det bedste, du kan gøre for dig selv, at pakke dig ind i vandtæt overtøj fra top til tå.

Derfor er det smart altid at have et godt sæt regntøj liggende klar. Med et regnsæt får du både regnjakke og regnbukser, og du behøver derfor ikke være nervøs for vådt tøj, når du eksempelvis tager cyklen til og fra arbejde eller skole.

Ofte vil en regnjakke dog være nok. Den kan man hurtig trække i, hvis det smådrypper lidt eller nogle sorte skyer truer i horisonten. Vi har selvfølgelig også en masse flotte regnjakker til damer til både hverdag og aktiviteter udenfor.

Hvorfor gummistøvler i naturgummi?

Mange af vores gummistøvler i Eventyrsport er i naturgummi. Men hvad betyder det egentligt? Naturgummi kaldes også latex og stammer fra Kautsjuktræer eller gummitræer. Her kan naturgummiet tappes på flydende form ved et snit i barken. 

Fordelen ved gummistøvler produceret i naturgummi er, at naturgummi er meget stærkt, og så er det lettere at ånde igennem sammenlignet med kunstigt fremstillet gummi. Det skyldes naturgummiets molekylære struktur.

Vedligeholdelse af naturgummi

Naturgummi indeholder æteriske olier, og derfor kan gummistøvlerne føles fedtede, når man rører ved dem. Disse olier fordamper langsomt fra naturgummiet, hvorved det med tiden tørrer ud og kan begynde at revne. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellemrum plejer og vedligeholder dine gummistøvler i naturgummi. Det er egentligt ikke anderledes, end hvis din egen hud tørrer ud, så er det også smart at give den lidt fugtighedscreme.

Vi anbefaler Grangers’ Bluesign®-certificerede spray, Rubber Boot Care. Sprøjt det på, og gnub det ind med en klud eller svamp. Lad det tørre, og hvis det efter en times tid ikke er trukket helt ind, så tør det overskydende af. Derudover skal du huske, at hvis gummistøvlerne har været i kontakt med salt (for eksempel på vejen eller på stranden), så skyl dem, når du er kommet hjem, så saltet ikke får lov at udtørre gummistøvlerne.

Tilbud på gummistøvler til damer

Er du på udkig efter et par flotte gummistøvler i høj kvalitet og til en god pris?

Du kan altid finde gode tilbud på gummistøvler til damer ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Vi har også et stort udvalg af gummistøvler til herrer og børn. Så det er bare om at gå på udkig og finde frem til det par, som passer til dig eller dem, som du er på udkig for. Du kan finde dine nye gummistøvler i webshoppen her, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker.

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du hurtigt få besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til kvinder. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.