Gummistøvler til damer

Her finder du gummistøvler til damer - vandtætte og moderigtige. Husk at supplere med et par gode uldsokker, så du ikke får kolde fødder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Smarte gummistøvler til damer: Lange og korte gummistøvler i flot design og god kvalitet

  Vil du gerne undgå våde sokker og fødder, når himlen åbner sig og regnen siler ned? Så er der ingen tvivl om, at du skal have fat i et par gode gummistøvler.

  Gummistøvler er et virkelig praktisk stykke fodtøj, som altid kan sørger for at dine fødder holdes tørre. En virkelig smart egenskab, både når det kommer til hverdag og til ture ud i naturen.

  Cykler du eksempelvis til og fra arbejde, så kan et par gummistøvler sørger for, at du ikke får våde fødder på trods af vand fra himlen og plask fra vandpytterne på vejen - og det er da noget mere rart at starte arbejdsdagen ud med tørre fødder.

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af gummistøvler til kvinder. Der er både lange og korte damegummistøvler i flere flotte farver og designs, så du er godt klædt på i regnen uanset humør og formål.

  Blandt vores udvalg af gummistøvler finder du bl.a. støvler fra kvalitets mærker som Viking, LaCrosse og Bisgaard.

  Gummistøvler til kvinder: Kvalitet og flot design

  Står du og mangler de helt rette damegummistøvler, så regnen holdes ude både på den daglige cykeltur til byen, ved arbejde i haven eller på turene i skoven?

  Med et par kvalitetsgummistøvler til kvinder slipper du for vand i sokkerne, og du behøver ikke gå på kompromis med designet – i vores udvalg af damegummistøvler finder du støvler, som effektivt holder regnen ude samtidig med, at de pynter på fødderne.

  Et par gummistøvler er ikke kun en praktisk fodbeklædning i regnvejr. Som nævnt er de også helt ideelle til arbejde i haven eller gåture med hunden. På en flot morgen, hvor duggen stadig står helt frisk i græsset, kan de holde dine fødder varme og tørre, når du er ude på tur med hunden. Det samme gælder, når regnen lige er faldet, alt stadig er vådt, og du eksempelvis gerne vil ud og arbejde lidt i haven.

  Et sådan par gummistøvler kan derfor til enhver tid og et vel af forskellige situationer være det helt perfekte valg. Og i vores store udvalg kan du helt sikkert finde et par, der falder i din smag.

  Designet i gode materialer

  Hos Eventyrsport kan du finde en masse forskellige slags gummistøvler. Der er modeller med kort eller langt skaft og flere forskellige designs og farver at vælge i mellem.

  Du kan eksempelvis vælge et par støvler i en helt klassisk, neutral sort farve, som passer til de fleste outfits. Hvis du i stedet er på udkig efter et par støvler med lidt mere farve på, så har vi selvfølgelig også det. Her har Viking eksempelvis nogle skønne modeller i blandt andet gul, rød og blå. Du kan se Vikings gummistøvler til damer her.

  Mange af gummistøvlerne, som du finder her hos os, er lavet i naturgummi. Naturgummi er meget slidstærkt, hvilket betyder at dine støvler holder længe. Flere af modellerne har desuden en kraftig ydersål, så du står godt fast i både regn, mudder og slud.

  Pleje af gummistøvlerne

  Plej dine damegummistøvler, så de holder så længe som muligt og holder dine fødder tørre i mange år fremover!

  Naturgummi indeholder såkaldte æteriske olier, og disse olier vil med tiden fordampe. Ved at pleje gummistøvlerne rigtigt kan du forlænge deres levetid og sikre, at de bevarer deres smidighed.

  En vigtig hovedregel er at holde gummistøvlerne så rene som muligt. På den måde udsættes naturgummiet for så lidt slid som muligt.

  Det er også en rigtig god idé at smøre gummistøvlerne, så gummiet ikke udtørrer og dermed krakelerer.

  Du kan finde plejeprodukter specielt til gummistøvler, men du kan også gå på jagt i skabene derhjemme, for du kan bruge almindelige olier som smøring til gummistøvlerne. Brug f.eks. madolie, lindolie eller silikoneolie. De fleste naturlige olier kan bruges, men du bør dog ikke anvende syntetiske olier.

  Smører du olien på med en svamp eller klud, undgår du at slide unødigt på støvlerne. Det er desuden en fordel at imprægnere dine gummistøvler.

  Sørg samtidig også for, at dine gummistøvler ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys.

  Ved at følge ovenstående råd og tips, så giver du dine gummistøvler den bedst mulige chance for at holde så længe som overhovedet muligt. Du kan se vores udvalg af plejeprodukter og tilbehør til dit fodtøj her.

  Par dine støvler med noget godt regntøj

  Skal du ud i en ordentlig omgang regn og blæst, så er et par gummistøvler alene dog sjældent nok. Så er det bedste, som du kan gøre for dig selv at pakke dig ind i vandtæt overtøj fra top til tå.

  Derfor er det smart altid at have et godt sæt regntøj liggende klar. Med et regnsæt får du både regnjakke og regnbukser, og du behøver derfor ikke være nervøs for vådt tøj, når du eksempelvis tager cyklen til og fra arbejde eller skole. Du kan udforske vores mange fine regnsæt her.

  Ofte vil en regnjakke dog være nok. Den kan man hurtig trække i, hvis det smådrypper lidt eller nogle sorte skyer truer i horisonten. Vi har selvfølgelig også en masse flotte regnjakker til damer til både hverdag og aktiviteter udenfor. Du kan finde de mange flotte regnjakker på siden her.

  I vores store udvalg af regntøj til damer finder du modeller fra gode kvalitetsmærker såsom Fjällräven, Haglöfs og Didriksons. Der er altså rig mulighed for at finde noget regntøj, som går helt perfekt sammen med dine gummistøvler.

  Tilbud på gummistøvler til damer

  Er du på udkig efter et par flotte gummistøvler i høj kvalitet og til en god pris?

  Du kan altid finde gode tilbud på gummistøvler til damer ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også hurtigt få besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til kvinder. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

  Find dine gummistøvler hos Eventyrsport

  Her hos Eventyrsport kan du helt kort sagt finde det helt perfekte par gummistøvler.

  Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af gummistøvler til herrer og børn. Så det er bare om at gå på udkig og finde frem til det par, som passer til dig eller dem, som du er på udkig for.

  Du kan finde dine nye gummistøvler i webshoppen her, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med det helt rette produkt.