Gummistøvler til damer

Her finder du gummistøvler til damer - vandtætte og moderigtige. Husk at supplere med et par gode uldsokker, så du ikke får kolde fødder.

  per side
  Sorter stigende

  Smarte gummistøvler til damer: Lange og korte damegummistøvler i flot design og god kvalitet

  Undgå de våde sokker og fødder, når himlen åbner sig og regnen siler ned!

  Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af både praktiske og flotte gummistøvler til kvinder, og der er både lange og korte damegummistøvler, så du er godt klædt på i regnen uanset humør og formål.

  Blandt vores udvalg af gummistøvler finder du bl.a. støvler fra mærker som Viking, LaCrosse, Didriksons og Helly Hansen.

  Gummistøvler til kvinder: Kvalitet og flot design

  Mangler du de helt rette damegummistøvler, så regnen holdes ude både på den daglige cykeltur til byen, ved arbejde i haven eller på turene i skoven?

  Med et par kvalitetsgummistøvler til kvinder slipper du for vand i sokkerne, og du behøver ikke gå på kompromis med designet – i vores udvalg af damegummistøvler finder du støvler, som effektivt holder regnen ude samtidig med, at de pynter på fødderne.

  Mange af gummistøvlerne er lavet i naturgummi, som er meget slidstærkt, så dine støvler holder længe. Flere af modellerne har desuden en kraftig ydersål, så du står godt fast i både regn, mudder og slud.

  Pleje af gummistøvlerne

  Plej dine damegummistøvler, så de holder så længe som muligt og holder dine fødder tørre i mange år fremover!

  Naturgummi indeholder såkaldte æteriske olier, og disse olier vil med tiden fordampe. Ved at pleje gummistøvlerne rigtigt kan du forlænge deres levetid og sikre, at de bevarer deres smidighed.

  En vigtig hovedregel er at holde gummistøvlerne så rene som muligt. På den måde udsættes naturgummiet for så lidt slid som muligt.

  Det er også en rigtig god idé at smøre gummistøvlerne, så gummiet ikke udtørrer og dermed krakelerer.

  Du kan finde plejeprodukter specielt til gummistøvler, men du kan også gå på jagt i skabene derhjemme, for du kan bruge almindelige olier som smøring til gummistøvlerne. Brug f.eks. madolie, lindolie eller silikoneolie. De fleste naturlige olier kan bruges, men du bør dog ikke anvende syntetiske olier.

  Smører du olien på med en svamp eller klud, undgår du at slide unødigt på støvlerne. Det er desuden en fordel at imprægnere dine gummistøvler.

  Sørg også for, at dine gummistøvler ikke står i direkte sollys eller i meget stærkt elektrisk lys.

  Tilbud på gummistøvler til damer

  Er du på udkig efter et par flotte gummistøvler i høj kvalitet og til en god pris?

  Du kan altid finde gode tilbud på gummistøvler til damer ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også hurtigt få besked om udsalg og tilbud på gummistøvler og øvrigt fodtøj til kvinder. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

   

   

  Se også:

  Plejemidler og tilbehør

  Regntøj til damer

  Damesokker