LaCrosse

Her ser du vores udvalg af støvler fra LaCrosse. Du finder smarte gummistøvler og vinterstøvler til både damer og herrer i festlige og mere diskrete farver og med forskellig længde.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Trods regnen i smarte gummistøvler fra LaCrosse

  Skal du en tur ud i det fri?

  Måske du skal på en lang gåtur i skoven med familien? På jagt med vennerne? Eller er du på festival, og på vej ud af teltet? Der er en chance for, at det smattet, mudret jord, du møder, når du bevæger dig udenfor. Måske har himlen også åbnet sine sluser, så regnen vælter ned. Men afsted skal du! Regnvejr skal ikke være en hindring for dine små og store eventyr.

   

  I Danmark regner det meget. Og der er ikke noget værre end at få våde fødder, for så bliver dagen hurtigt rigtig lang. Heldigvis behøver gummistøvler ikke at være klodsede og ubehagelige at have på.

   

  LaCrosse har nemlig fundet løsningen på komfortable og praktiske gummistøvler, der samtidig er en fryd for øjet. De producerer smarte, behagelige praktiske gummistøvler, der gør, at du næsten krydser fingre for en regnvejrsdag, så du kom hoppe i støvlerne.

   

  Så skal regnvejr og mudder bekæmpes med solidt, behageligt fodtøj, så er LaCrosse gummistøvler et rigtig godt valg.

   

  Tag et kig i vores udvalg af fodtøj i høj kvalitet fra LaCrosse, hvor du finder både korte og lange gummistøvler.

   

  Regn og mudder er ingen hindring

  LaCrosse blev grundlagt i 1897 i byen La Crosse i Wisconsin. Siden da er der løbet meget regnvand i åen, men fokus har ikke ændret sig igennem de mange år: at lave komfortable og holdbare gummistøvler til alle dem, der skal ud i naturen.

   

  Her på siden finder du netop dét: LaCrosse gummistøvler velegnede til jagt, arbejde i haven, gåture i skoven eller blot en almindelig regnvejrsdag i byen.

   

  I vores udvalg finder du LaCrosse gummistøvler til herrer og damer. Støvlerne er lavet i naturgummi og har god svangstøtte. Vi har både lange og korte gummistøvler, og du finder modeller med og uden for.

   

  Vi har bl.a. den kendte LaCrosse Hampton. Det er en praktisk lav gummistøvle, med strækbare paneler på siderne, det giver dig en optimal bevægelsesfrihed i anklerne. Desuden er støvlen udstyret med et par stropper i toppen, der gør det super nemt at få støvlen på i en fart.

   

  Der er en god svangstøtte i glasfiber, der gør den helt perfekt til en regnvejrsdag i byen, hvor du skal gå en del. Men den er også helt perfekt til en arbejdsdag i haven, når der skal jord under neglene.

   

  Støvlerne findes i mange flotte farver og mønstre, men du kan selvfølgelig også finde LaCrosse gummistøvler i sort for et mere klassisk look.

   

  Husk at plej dine gummistøvler

  LaCrosse støvler er lavet i naturgummi. Det er gummi, der indeholder en del olie, men den forsvinder langsomt med tiden. Når olien er væk, bliver gummiet stift og hårdt. Derfor er det vigtigt, at du plejer dine støvler for at undgå at de tørrer ud og går i stykker. De skal altså plejes helt ligesom du giver din hud fugtighedscreme.

   

  Et plejemiddel du kan bruge er Granger’s Rubber Boot Care, det kan bruges til alle typer gummistøvler. Det er vigtigt, at du først fjerner alt løstsiddende snavs fra støvlen og vasker dem. Så sprøjter du plejemidlet på, og polerer det ind i støvlens overflade med en klud.

   

  Så er det bare at vente. For når støvlen er helt tør, er den klar til brug igen. 

   

  Husk at pleje dine støvler løbende, for hvis gummiet først bliver helt tørt, er det for sent. Og det er jo en skam med sådan et par lækre støvler!

   

  Tilbud på LaCrosse gummistøvler

  Er du på udkig efter et par gummistøvler fra LaCrosse?

   

  Benyt ”tilbudsfilteret” for at se en samlet oversigt over vores aktuelle tilbud på støvler fra LaCrosse.

   

  Se også:

  Hvis du stadig er i tvivl, om det er en støvle fra LaCrosse, der passer allerbedst til dig, så tag et kig her:

   

  Vores store udvalg af praktiske, flotte og festlige gummistøvler til hele familien.

   

  Det er selvfølgelig ikke nok, at det kun er fødderne du holder tørre, når regnen melder sin ankomst. Derfor skal du huske at hoppe i et godt sæt regntøj også. Hvis regntøj er en mangelvare i garderoben, eller dit gamle sæt trænger til en opgradering, så tag et kig her.

   

  Se vores store udvalg af praktisk regntøj til børn, kvinder og mænd