Støvler

Her finder du vores store udvalg af vandrestøvler, vinterstøvler, hverdagsstøvler og gummistøvler. Du finder støvler i høj kvalitet til damer, herrer og børn, bl.a. fra Keen, Hanwag, Bisgaard, Merrell og LaCrosse.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Støvler til alle slags eventyr

Skal du gå en tur i skoven, afsted på vandretur, ud i vinterkulden eller måske bare have noget behageligt fodtøj til den daglige tur til og fra arbejde? Så er der vist ikke rigtig nogen tvivl om, at du bør have fat i et par rigtig gode støvler!

For der er næsten ikke det vejr, et par flade støvler ikke kan klare, og det gælder, hvad end regnen styrter ned, terrænet er vildt, eller kulden skærer ind til marv og ben.

For uanset hvad dagen byder på, så er det altid godt at have et par støvler klar i garderoben - og egentlig gerne flere forskellige slags. Vejret har det jo trods alt med at variere en hel del.

Om du er på udkig efter nogle gode hverdagsstøvler, varme vinterstøvler, velsiddende vandrestøvler eller vandtætte gummistøvler gør ingen forskel – her hos Eventyrsport har vi alle typer af flade støvler!

Vi har masser af udendørsstøvler, der passer godt til outdoorlivet, for eksempel Gore-Tex®-støvler og flade støvler, og har du brug for noget helt specifikt til dine behov finder du hos Eventyrsport også støvler med wide fit og støvler med snører samt mange andre slags outdoorstøvler.

Samtidig finder du selvfølgelig også modeller til hele familien. Vi har støvler til damerherrer og børn. Og vi tør næsten garantere, at der er noget for enhver smag og til ethvert behov.

Vores mange modeller kommer fra kendte kvalitetsmærker, såsom BisgaardVikingKeenHaglöfsHanwagSalomonMerrellLaCrosse og mange flere.

Find de helt rette støvler

Smag og behag er forskellig fra person til person. Det gælder i høj grad også, når det kommer til støvler. Det vigtigste, når man skal vælge et par støvler, er selvfølgelig, at man finder det par, som egner sig allerbedst til det formål, man har til hensigt at bruge dem til.

Skal du afsted i regnvejr, kan du eksempelvis både vælge imellem et par lange eller korte gummistøvler. Til hverdagsbrug kan du ligeledes både vælge et par lange eller korte støvler.

Til vinter er det vigtigt med en god model, som kan holde dine fødder varme. Hvis du skal på vandretur, skal du tænke over flere ting såsom stivhed og mængde af oppakning, som du skal gå med.

Dette er blot et lille udpluk af de mange muligheder, der er at vælge imellem, uanset hvilken type af støvle, du er på udkig efter. Og uanset, om det er støvler til børn, herrer eller damer.

I teksten herunder vil du finde en mere dybdegående gennemgang af de forskellige typer af flade støvler, som vi har her hos Eventyrsport, så du kan blive klogere på, hvilken type og model du bør vælge.

Udover typen af støvlen, så er der også udseendet at tænke på - for vi kan vist godt blive enige om, at det bare er lidt mere rart at trække i et par støvler, som man rent faktisk godt kan lide udseendet på.

Her hos Eventyrsport har vi et kæmpe udvalg af modeller i forskellige farver, materialer og udformninger. Vi har modeller i de helt skarpe farver og mønstre, som du eksempelvis finder mange af i udvalget af støvler til børn.

Vi har også modeller i mere neutrale farver som sorte og brune - disse finder du for eksempel en masse af i udvalget af vandrestøvler. Hvis det er et par gummistøvler, du er på udkig efter, så kan det være sjovt med lidt ekstra farve. Her har vi blandt andet flotte modeller i gul og rød.

Kort sagt, så kan du finde et stort udvalg af forskellige typer af støvler i et væld af forskellige farver, materialer og designs. Og der er modeller til hele familien. Så det er bare om at gå på jagt i sortimentet og finde de støvler, som passer helt perfekt til dig, din stil og dit behov.

Få glade fødder

Uden godt fodtøj kommer du ikke særlig langt i din gøren og laden.

Vores fødder er meget kompliceret bygget, og de både kan og skal holde til at bære os og føre os på vej hver dag. Derfor kræver og fortjener fødderne sko og støvler i topklasse!

Er dine fødder ikke helt perfekt bygget fra naturens hånd – og det er de ikke for mange af os – kan de have brug for lidt ekstra hjælp, og det stiller endnu større krav til dine støvler end ellers. Det kan for eksempel være, at du har brug for støvler med wide fit, hvis du har lidt brede fødder, der ikke passer ned i standardstørrelser.

Skal du gå meget, for eksempel på vandreturen eller storbyferien, skal der ligeledes tænkes ekstra over, hvilket fodtøj du ifører dig, så dine fødder ikke udsættes for mere pres end højst nødvendigt.

Hos Eventyrsport går vi op i, at fodtøj ikke kun skal være pænt at se på, men også være komfortabelt for dine fødder og passe til det formål, du skal bruge det til. Derfor har vi, som allerede nævnt, et bredt udvalg af støvler i forskellige modeller, stile og farver, så du kan finde en kvalitetsstøvle, uanset hvilken type eventyr du skal på.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber støvler?

Der er meget, du bør være opmærksom på, når du skal finde støvler til mænd, kvinder eller børn. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig så godt som muligt, på din jagt efter de helt rette støvler, så her kommer vi med nogle gode råd og tips til, hvad du bør huske på og kigge efter.

Fire væsentlige elementer ved en kvalitetsstøvle er: 

 • En solid yderstøvle, der beskytter din fod mod vrid og stød
 • En god inderstøvle, så foden har det lunt og godt
 • En ordentlig indersål, der holder foden tempereret
 • En kraftig ydersål, der holder dig sikkert på sporet 

Desuden er det selvfølgelig altid vigtigt, at støvlerne har den rette pasform, så du kan holde ud at gå i dem i mange timer – såvel på fjeldet med tung oppakning som til hverdag på arbejdet.

Det er blandt andet også vigtigt at overveje, om støvlen skal have foring eller ej, om den skal være vandtæt, og hvor meget ankelstøtte den skal have. Desuden er det også vigtigt at overveje, om du har brug for et par korte eller lange støvler.

Husk også altid at prøve støvlerne med de rette sokker, og skal du bruge støvlerne til en vandretur eller lignende, hvor du bærer en rygsæk, er det også en god idé at prøve dem, mens du har en fyldt rygsæk på.

Vil du gerne have lidt mere viden om, hvad du bør være opmærksom på, når du køber støvler, så kan du læse mere i artiklen 'Bliv ven med dine støvler', som du finder på vores blog.

Nedlæg mange kilometer med de helt rette vandrestøvler

Hvad er forskellen egentlig på et par vandrestøvler og alle mulige andre typer af outdoorstøvler? Først og fremmest har det noget med sålen at gøre.

Umiddelbart føles en blød og bøjelig sål mest komfortabel. Du vil dog blive urimeligt træt i fødderne, hvis du skal ud og gå i mange timer og måske oven i købet på et ujævnt underlag.

De mange små muskler, som du har i fødderne, er typisk ikke vant til at arbejde så meget, som det ville kræve. Men de kan i høj grad få hjælp af en lidt stivere sål, som kan fungere som et plant underlag, selvom underlaget er stenet og ujævnt.

En anden ting, som du skal overveje, når du skal vælge dit nye vandrefodtøj, er, om du skal have et par vandresko eller vandrestøvler. Forskellen på sko og støvler finder du i skaftet. Igen er et ujævnt underlag en stor udfordring, denne gang for dine ankler. Står du tre dages vandring fra civilisationen med en kraftigt forstuvet ankel, er det pludselig meget lidt sjovt.

Selv om man er meget koncentreret om vandringen, skal der ikke mange øjeblikkes uopmærksomhed til, før uheldet kan være ude. Derfor: Vandrestøvler til vandreture - så simpelt kan det være. Vi har lavet den ultimative guide til dig, om hvordan du vælger de helt rigtige vandrestøvler, og den kan du læse på vores blog.

Mange støvler har en vandtæt membran som for eksempel GORE-TEX®, eVent® og Keen.Dry®. Det er nogle meget funktionelle højkvalitetsstøvler. Dog hænger membranen, som gør støvlerne vandtætte, også uløseligt sammen med mindre åndbarhed. Gore-Tex®-støvler eller andre udendørsstøvler med membraner af god kvalitet tillader, at varme og fugt kan undslippe støvlen – men de vil aldrig være lige så åndbare som for eksempel et par læderstøvler uden membran.

Men hvis alternativet alligevel er våde fødder, så er det måske meget smart at vælge en vandrestøvle med en membran.

Vinterstøvler til de kolde tider

Vinterstøvler er det perfekte værn mod kulde og fugt. De er skabt til at holde fødderne varme og tørre i de kolde måneder.

For når årstiden byder på regn, rusk og kulde, så er det altså bare rigtig vigtigt at have noget ordentligt fodtøj, som kan holde fødderne lune og tørre. Ellers bliver man meget hurtigt træt af at bevæge sig rundt!

Samtidig med, at vinterstøvlerne skal være praktiske og beskyttende, er det også vigtigt, at vinterstøvlerne er smarte og pæne at se på. For så er det lige lidt mere rart, at skulle trække i dem og drage ud i kulden.

Foret skal være blødt og behageligt, og samtidig skal støvlerne sidde godt fast på foden, så det er muligt at bevæge sig gennem sne, slud og vand. Man skal aldrig gå ned på udstyr – slet ikke, når det er vinter i de skandinaviske lande.

I vores udvalg har vi et væld af støvler til kvinder, mænd og børn, som gerne vil give fødderne de mest optimale betingelser i koldt vejr. Der er modeller i flere forskellige farver, materialer og designs. Med andre ord - du kan finde en vinterstøvle, der passer til enhver smag.

Vær klar til regnen med gode gummistøvler

Der er vist ingen tvivl om, at man i Danmark altid skal være forberedt på regn. For man kan aldrig helt vide sig sikker på, hvornår en regnbyge viser sig på himlen. Derfor er det også meget praktisk at have et par gummistøvler stående klar i skoskabet.

Hvis du eksempelvis skal tage cyklen til arbejde i regnvejret, være klar til mudderhuller på festival eller måske sikre, at dit barns fødder holdes tørre, selv når der hoppes i vandpytter i børnehaven, så er et par gummistøvler det helt perfekte valg.

De fleste af vores gummistøvler er lavet i naturgummi og har en solid ydersål. Med sådan en ydersål så det er til at stå fast på underlaget i al slags vejr; både mudder og vand – eller sne, hvis gummistøvlerne også skal bruges til vinter. 

Du kan sagtens bruge et par gode gummistøvler hele året rundt. Nogle af modellerne er eksempelvis foret med for eksempel fleece eller uld, der holder dine fødder varme i sjap og regn, så de kan bruges om vinteren.

Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af gummistøvler til mænd, kvinder og børn. For gummistøvlen er helt bestemt et stykke fodtøj, som alle medlemmer af familien bør have stående klar hjemme på skohylden. Så er man nemlig altid klar til at drage afsted - uanset vejret.

I vores store sortiment af gummistøvler kan du finde lange og korte gummistøvler i mange former og farver. Er du på udkig efter gummistøvler til dit barn, er der også modeller med fart på farverne og masser af mønstre, så det for alvor er en fest, når de små eventyrere hopper rundt i vandpytter.

Der er altså gummistøvler nok at vælge imellem - uanset hvem det er til, hvilken smag du har, og hvilken sæson du tiltænker at bruge dem i.

Hverdagsstøvler til enhver dag

Støvler er selvfølgelig også helt ideelle til hverdagsbrug. Der er ikke noget som at trække i et par flotte og behagelige støvler, og så vide at ens fødder nok skal have det rart - hele dagen lang.

Hos Eventyrsport har vi støvler, der er velegnede til hverdagsbrug, og vi har et stort udvalg af dem. Vi har flotte og komfortable støvler med varmt for til vinterens hverdage, men der er også modeller, som næsten ikke har foring, og som dermed egner sig glimrende til foråret og efteråret.

Nogle af hverdagsstøvlerne er desuden designet på sådan en måde, at de også kan bruges til let trekking og i hvert fald egner sig glimrende til lange traveture med hund og/eller familie.

Om du er til lange, elegante støvler, lave og mere sporty modeller eller går benhårdt efter funktionalitet, så skulle det være muligt at finde noget passende i vores udvalg. Det gælder, uanset om du er på udkig efter en herrestøvle, damestøvle eller et par hverdagsstøvler til dit barn.

Gode tilbud på støvler

Kvalitet har det med at koste - det gør sig selvfølgelig også gældende for hverdagsstøvler og outdoorstøvler. Men hos os behøver du ikke at bruge en formue, bare fordi du gerne vil have god kvalitet. Vi har nemlig løbende gode tilbud. For at se de gode tilbud på støvler kan du benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på denne side.

Samtidig kan du i vores store outlet også altid finde alt det grej og beklædning, som vi lige nu sælger til ekstra skarpe priser. 

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på blandt andet støvler, kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub - det er ganske gratis, og der er masser af fordele at hente, når først du er medlem.

Find dine støvler hos Eventyrsport

Her i vores webshop finder du et stort og godt udvalg af lange og korte støvler til både hverdag og udeliv, og der er selvfølgelig modeller til hele familien. Blandt vores udvalg finder du rigtig mange kvalitetsmærker som eksempelvis The North Face, Helly Hansen, Hanwag og mange, mange flere. Og husk - der er altid fri fragt og gratis retur.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet. Her kan du prøve støvlerne på med det samme, og vores kompetente medarbejdere står klar med gode råd og tips. Så kan du altid få hjælp til at få den helt rette outdoorstøvle med hjem.

Vil du vide mere?

Så læs vores blogindlæg: