Støvler

Her finder du vores store udvalg af vandrestøvler, vinterstøvler, hverdagsstøvler og gummistøvler. Du finder støvler i høj kvalitet til damer, herrer og børn, bl.a. fra Keen, Hanwag, Bisgaard, Merrell og LaCrosse.

per side
Sorter stigende

Støvler i høj kvalitet: Lange og korte støvler til både hverdag og udeliv

Skal du gå en tur i skoven, af sted på vandretur, ud i vinterkulden eller måske bare have noget behageligt fodtøj til den daglige tur til og fra arbejde?

Uanset hvad dagen byder på, så er støvler gode at have i garderoben. Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af støvler til både mænd, kvinder og børn, og vi har både lange og korte modeller.

Om du leder efter hverdagsstøvler, vinterstøvler, vandrestøvler eller gummistøvler gør ingen forskel – vi har det hele!

Vores udvalg af støvler kommer bl.a. fra mærker som Keen, Hanwag, Bisgaard, Merrell og LaCrosse.

Få glade fødder

Uden godt fodtøj kommer du ikke særlig langt i din gøren og laden.

Vores fødder er meget kompliceret bygget og både kan og skal holde til at bære os og føre os på vej hver dag. Derfor kræver og fortjener fødderne sko og støvler i topklasse!

Er dine fødder ikke helt perfekt bygget fra naturens hånd – og det er de ikke for mange af os – kan de have brug for lidt ekstra hjælp, og det stiller endnu større krav til dine støvler end ellers.

Skal du gå meget, f.eks. på vandreturen eller storbyferien, skal der ligeledes tænkes ekstra over, hvilket fodtøj du ifører dig, så dine fødder ikke udsættes for mere pres end højst nødvendigt.

Hos Eventyrsport går vi op i, at fodtøj ikke kun skal være pænt at se på, men også være komfortabelt for dine fødder og passe til det formål, du skal bruge det til. Derfor har vi et bredt udvalg af støvler i forskellige modeller, stile og farver, så du kan finde en kvalitetsstøvle, uanset hvilken type eventyr du skal på.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber støvler?

Fire væsentlige elementer ved en kvalitetsstøvle er: 

 

  • En solid yderstøvle, der beskytter din fod mod vrid og stød
  • En god inderstøvle, så foden har det lunt og godt
  • En ordentlig indersål, der holder foden tempereret
  • En kraftig ydersål, der holder dig sikkert på sporet 

 

Desuden er det selvfølgelig altid vigtigt, at støvlen har den rette pasform, så du kan holde ud at gå i dem i mange timer – såvel på fjeldet som på arbejdet.

Det er bl.a. også vigtigt at overveje, om støvlen skal have foring eller ej, om den skal være vandtæt, og hvor meget ankelstøtte den skal have. Desuden er det også vigtigt at overveje, om du har brug for en lang eller kort støvle.

Husk også at prøve støvlerne med de rette sokker, og skal du bruge støvlerne til en vandretur e.l., hvor du bærer en rygsæk, er det også en god idé at prøve dem, mens du har en fyldt rygsæk på.

Her kan du læse mere om, hvad du bør være opmærksom på, når du køber støvler.

Støvler på web og i butik

Her på web finder du et rigtig godt udvalg af lange og korte støvler til både hverdag og udeliv, og det er nemt at shoppe via computer, tablet eller smartphone. Der er altid fri fragt og gratis retur.

For at se gode tilbud på støvler kan du benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side, eller du kan trykke her.

Du kan også se vores udvalg af fodtøj rundt om i vores butikker. Så kan du med det samme prøve sko og støvler på, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig.

 

Se også:

Sko

Sandaler

Sokker og strømper

Såler, pleje m.m.

Vedligehold af vandrestøvler