Uldsokker

96 Varer

Her finder du vandresokker, skisokker, hverdagssokker m.m., der alle indeholder mere eller mindre uld, som regulerer temperaturen og isolerer, selv om sokkerne skulle blive våde. Vi elsker uld!

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Uldsokker i alle afskygninger

Uld er godt til det meste, og det gælder ikke mindst strømper og sokker. Uanset hvilken type af strømper, du er på udkig efter, så er det næsten altid en god ide at overveje, om ikke de skal indeholde uld.

Med et par uldsokker kan du holde dine fødder varme og glade. Selv når du er ude i kulden eller bevæger dig rundt i vådt vejr. Uldsokker er altså en helt essentiel ting i din garderobe.

Her hos Eventyrsport kan du finde både vandresokker, skisokker, hverdagssokker m.m., der alle indeholder mere eller mindre uld. Alle i super god kvalitet så dine fødder kan have det rart og godt.

Vi har blandt andet uldsokker fra mærker såsom Smartwool, Ulvang og Icebreaker. Samtidig har vi selvfølgelig uldsokker til mænd og til kvinder.

Hvad er fordelene ved at bruge uldsokker?

UId er et helt fantastisk materiale. Det har nemlig en lang række af gode egenskaber, som gør det helt optimalt til beklædning. Det gælder i høj grad også for beklædning, du bruger, når du er aktiv udenfor.

En af ulds egenskaber er, at det er regulerer temperaturen og isolerer. Det gælder selv, om dine uldsokker skulle blive våde. Det betyder, at uldstrømperne ikke vil føles kolde, selvom de måske er blevet våde eller fugtige på din tur.

Den temperaturregulerende egenskab betyder, at uld gør sig glimrende både om sommeren og vinteren. Det kan nemlig holde dine fødder varme, når det er koldt og på en svedig dag om sommeren, vil uldsokkerne ikke blive kolde og ubehagelige. Ulden isolerer nemlig stadig, selvom den bliver våd af sved og giver en dejlig naturlig varme.

Samtidig er uld også lugthæmmende. En egenskab der især er god, når der er tale om fødderne, som eksempelvis ofte er lukket inde i skoene under en hel dags vandring.

Alt i alt er uld altså et helt eminent materiale, og der er ingen tvivl om, at du bør have mindst et par uldsokker i din garderobe.

Find den rette model

Uldsokker kommer i mange forskellige former, tykkelser og modeller. Samtidig er der en masse forskellige modeller, som er specielt egnet til forskellige aktiviteter og formål.

Først og fremmest er der selvfølgelig tykkelsen at kigge på. Du kan eksempelvis vælge et par gode tykke uldsokker eller en tyndere model.

De tykke sokker er helt optimale til brug i vinterstøvlerne eller gummistøvlerne. De er også perfekte som ekstra sokker i teltet eller på et fodkoldt gulv. Det er et par skønne varme uldsokker, som sikre lune fødder alle steder.

De tyndere sokker kommer tit i zoneopdeling og kan være utroligt velegnede til hverdag og let vandring. Du finder også sokker fremstillet i en kombination af kunststof og uld bestemte fit systemer med elastikker i forskellige retninger rundt om foden, som får strømperne til at sidde tæt til foden uden at folde, hvilket kan forebygge risikoen for vabler.

På trods af at der er tale om en kombination af uld og kunststof, så går du ikke glip af uldens gode egenskaber i sådan en model. De vil forsat temperere kroppen både i varmen om sommeren og kulden om vinteren, og så er de også naturligt antibakterielle, hvilket bare er super smart i en strømpe, som eksempelvis bruges til krævende aktiviteter.

Du kan altså finde gode uldsokker, som egner sig til hyggelige stunder med lune fødder og modeller, som er helt perfekte til aktive dage. Der er nok at vælge imellem, så det er bare om at finde de modeller, der passer bedst til dig og det, du skal bruge dem t

Bæredygtige og miljøvenlige uldsokker

Tænker du gerne over miljøet og bæredygtighed, når du køber udstyr, så er der også en masse modeller at vælge imellem. Her hos Eventyrsport vil vi nemlig gerne bidrage til muligheden for at træffe bæredygtige valg.

Derfor har vi skabt et miljømærke, der skal gøre det nemmere for dig at finde frem til de produkter, der fremstilles mere bæredygtigt og/eller med større socialt ansvar.

Mærket hedder Careful Choice, og kriterierne for at opnå dette mærke inkluderer blandt andet, at det skal have minimum 90% bluesign®-godkendte materialer, at det er lavet af minimum 80% genanvendte fibre, f.eks. polyester, eller at det skal være lavet af minimum 80% økologisk bomuld.

Hvis du gerne vil vide mere om vores Careful Choice-mærke, og hvad det indebærer, så kan du læse mere her.

Så hvis du gerne vil vælge et par mere miljøvenlige uldsokker, eller udstyr generelt, så skal du altså kigge efter Careful Choice-mærket. Så ved du, at der er tænkt på miljø og bæredygtighed.

Find dine uldsokker hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af kvalitets uldsokker til både mænd og kvinder. Der er modeller til alle slags aktiviteter, så der er helt sikkert også et par, som passer til dig.

Du kan kigge igennem siden her for at finde dine uldsokker, men du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores personale altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette udstyr med dig hjem.