Haglöfs soveposer

11 Varer

Her finder du vores udvalg af lækre soveposer fra Haglöfs til hele familien. Bløde fiber- og dunsoveposer i høj kvalitet til eventyr på alle tider af året. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöfs soveposer – gode soveposer i høj kvalitet

Hvis du vil være sikker på at få en god nats søvn, når du overnatter ude i det fri, er det vigtigt med en rigtig god sovepose, så du hverken får det for varmt eller koldt – så kan du vågne med fornyet energi til at udforske naturen.  

Soveposer fra kvalitetssikre Haglöfs er et godt valg, uanset om du skal på vandretur, campingferie, overnatte ude i haven for første gang eller til en hyggelig sleepover hos en god ven. Haglöfs producerer nemlig gode og alsidige soveposer i høj kvalitet til alle fire sæsoner og til hele familien. 

I Eventyrsports store udvalg af soveposer finder du derfor både lune sommersoveposerbløde soveposer til for- og efteråretvarme vintersoveposer samt et stort udvalg af gode børnesoveposer fra kvalitetsmærker som Haglöfs. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type sovepose, der bedst lever op til dit behov, kan du læse mere i vores store soveposeguide. Her kan du også læse om alle de ting og betegnelser, du skal være opmærksom på, når du køber en ny, lækker sovepose. 

 

Bæredygtige soveposer med høj komfort

Haglöfs er leveringsdygtige i alle typer soveposer – både fiber- og dunsoveposer, de helt sæson- og kønsspecifikke soveposer samt de alsidige modeller, som kan bruges stort set hele året af både børn og voksne, mænd og kvinder. 

I Haglöfs sortiment finder du desuden også den innovative L.I.M-serie. Forkortelsen står for ”Less is more,” og varerne i serien vejer derfor absolut mindst, uden at du skal gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed. 

Haglöfs har over 100 års erfaring i at producere outdoorgear, har den grønne Bluesign®-certificering og fokuserer særligt på at lave bæredygtige produkter i høj kvalitet. En sovepose fra Haglöfs er altså et rigtig godt valg, hvis du ønsker en holdbar sovepose, som kan holde dig varm i mange sæsoner. 

Det betyder også, at du med god samvittighed kan kravle i posen efter en lang og spændende dag. Alle Haglöfs soveposer er nemlig produceret i allergivenlige materialer og med øje for de funktionelle detaljer – uden at gå lade det gå ud over miljøet. 

For at passe endnu bedre på din nye sovepose, er det desuden en god idé med en beskyttende lagenpose – så bibeholder soveposen sine isolerende evner endnu længere, fordi materialerne i posen ikke bliver slidt af snavs og sved. 

Hvis du har lyst til at gøre din overnatning i det blå endnu mere behagelig, kan du også med fordel tjekke vores store udvalg af lette liggeunderlagbløde luftmadrasser samt overnatningstilbehør til enhver lejlighed.