Lagenposer

En lagenpose vil forlænge din soveposes levetid og isoleringsevne. Du kan både bruge den som ekstra lag i din sovepose eller som separat sommersovepose. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, alle fra super lækre kvalitetsmærker.

  per side
  Sorter stigende

  Lækker lagenpose til tropiske nætter eller en ekstra luksus

  At overnatte under tropiske himmelstrøg er en fantastisk oplevelse, når soveposen er let og lækker at krybe ned i. En lagenpose er et perfekt valg, hvis du skal sydpå og ikke har brug for en tung og isolerende sovepose til minusgrader. Lagenposer er som regel i bomuld eller silke, og du kan vælge mellem den klassiske soveposefacon eller en rektangulær model, der har lidt mere plads til benene.

  Lagenposen har et dobbelt formål, for den kan også bruges som ekstra lag i din almindelige sovepose. Den er ekstra rar at ligge, har ofte en antibakteriel funktion og er nem at have med sammen med soveposen. Du bruger simpelthen bare lagenposen inden i din sovepose, og på den måde beskytter du soveposen mod sved m.m.

   

  Ingen ubudne krible-krable gæster

  Kryb er der nok af, og når mørket falder på, er det som om, de bliver en smule mere irriterende. Det kribler, summer og kravler, så det er helt umuligt at sove! Næste morgen vågner du med bid, myggestik og kradsemærker. Visse modeller har en imprægnering, der afskrækker f.eks. væggelus, nok værd at overveje.

  Lifeventure, Trekmates og Robens - alle tre supergode mærker, som vi forhandler.  Deres modeller er robust kvalitet og smart design. Mange af poserne er syet i 100% silke og har en ekstrem stor komfort og en uhørt lav vægt. En silkelagenpose vejer næsten ingenting, for eksempel ca. 100 g og er derfor ideel i en ellers fyldt rygsæk. Modellerne er smarte og passer til enhver sovepose.

   

  Se også:


  Myggenet

  Sovetilbehør