Sommer sovepose

21 Varer

Her finder du soveposer med en komforttemperatur for kvinder på +3°C og højere. For de samme poser ligger temperaturen for mænd typisk 4-5 grader lavere. Vælg mellem dun- og fiberfyld og flere længder til kroppe på ca. 175-200 cm.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Sommersoveposer til eventyr i de lyse nætter

Sommer er lig med ferie, og er din familie sådan én, der holder af at tage ud i naturen, når I har fri, eller har I lige fået øjnene op for, hvor fedt det er at pakke rygsækkene og komme ud i landskabet, når muligheden byder sig? Uanset set hvad, så er det vigtigt, at du får en god nats søvn, når du og familien tager på eventyr i sommerlandet.

Den nemmeste vej til en god søvn er ved at investere i en god sommersovepose. Med en sommersovepose, får du en sovepose, der er lavet specifikt til sommerens varme, men som også kan holde dig varm, når temperaturen alligevel kryber lidt nedad i løbet af de lyse sommernætter.

Her i kategorien finder du sommersoveposer i god kvalitet fra mærker som Deuter, Haglöfs, Sea to Summit og mange andre. Vi har både soveposer til sommer med dun og fiberfyld, og der er modeller til både voksne og børn, så hele familien kan få en god nats søvn på sommerferiens telttur, sheltertur eller lignende.

Sovepose til sommer i dun eller fiber?

En sovepose til sommer med dun kan komprimeres til ukendelighed, og da dun har en uovertruffen isoleringsevne i forhold til sin vægt, er dunsoveposer ideelle på ture, hvor en lav vægt er essentiel. Dunsoveposer kræver lidt omhu af sin ejer, og det er en god idé at hænge den til luftning hver dag efter brug, så fugten fra både din krop og omgivelserne kan fordampe.

Fibersoveposer er billigere end dunsoveposer, men de vejer og fylder også mere. De fås med samme temperaturgrænser som dunposerne, men altså med en højere vægt, idet fibre på trods af mange anstrengelser stadig ikke isolerer helt så godt som dun i forhold til vægten. Men der findes mange slags fibre, og de bedste ligger efterhånden tæt op ad dun.

Opbevaring af din sommersovepose

En sovepose skal opbevares hængende eller i en opbevaringspose, når man ikke er på tur. Ligger den komprimeret, vil fyldet efterhånden miste sin spændstighed og dermed evnen til at indeholde den isolerende luft, som er hele soveposens berettigelse.

Husk også, at du ind imellem kan have behov for at vaske din sovepose

Mange funktionelle detaljer i vores sommersoveposer

De fleste af Eventyrsports soveposer har smarte, funktionelle detaljer som hætte med snøre, varmekrave ved skuldrene, inderlomme og 2-vejs lynlåse med beskyttelse. Udstyrsniveauet afhænger både af pris og af den funktion, som posen er lavet til.

Hold øje med temperaturangivelser, når du køber en sommersovepose

Alle Eventyrsports sommersoveposer til voksne har temperaturangivelser, som er målt efter EN 13537, som er en fælles norm for måling af soveposer. På den måde kan du sammenligne temperaturerne direkte. Komforttemperaturen er den, du skal kigge på.

Kvinder og mænd er som bekendt forskellige, og for de fleste kvinder gælder det, at de skal have en sovepose med en komforttemperatur, der er 4-5 grader højere end mændenes ved samme lufttemperatur. De to grænser kaldes ofte for Temp/Komf og Temp/Lim. Ekstremtemperaturen er uinteressant ved valg af sovepose. Den angiver den grænse, hvor det bliver helbredstruende for en kvinde at ligge i soveposen, fordi det er for koldt.

Sommersoveposer på tilbud hos Eventyrsport

Er det tid til at udskifte din gamle sommersovepose, eller skal du have anskaffet dig din første? Uanset hvad har du helt sikkert ikke lyst til at skulle ud og betale alt for meget for dit nye udstyr.

Hos Eventyrsport finder du altid et godt tilbud - hvad end det er på en sovepose til sommer med dun, eller en anden form for sommersovepose. Du kan nemt finde de bedste tilbud ved at benytte dig af filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Filtrene kan også hjælpe dig med at finde dit favoritmærke, og du kan også udvælge komforttemperatur for begge køn, så du hurtigt kan finde den sommersovepose, du leder efter.