Luftmadrasser

28 Varer

Her finder du både enkeltluftmadrasser og dobbeltluftmadrasser til camping eller som ekstra seng. Madrasserne findes med og uden indbygget pumpe, og der er også selvoppustelige modeller. Bl.a. fra mærker som Sea to Summit, Exped og Outwell.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Luftmadrasser til hverdag og outdoor

Skal du have en god nats søvn, er det selvfølgelig vigtigt med det helt rette underlag!

Hos Eventyrsport har vi et godt udvalg af luftmadrasser, og der er både enkelt- og dobbeltluftmadrasser samt tykke og tynde. Blandt vores luftmadrasser finder du både selvoppustelige modeller og underlag med og uden indbygget pumpe.

Luftmadrasser er den ideelle ledsager til alle dine udendørs eventyr, hvor komfort møder praktisk bærbarhed. De oppustelige senge giver dig mulighed for at hvile og genoplade, uanset hvor du befinder dig. 

Stort udvalg af luftmadrasser

Der findes en luftmadras til et hvert behov - både til de lange vandreture, hvor vægten og oppakningen er vigtigt samt til bilturen eller campingturen, hvor udstyret ikke skal bæres så langt. 

I dag kan du få kompakte og lette luftmadrasser, som nemt passer ned i rygsækken uden, de tager for meget plads fra alt det andet grej, der også skal med på turen. Så uanset om du skal ove under stjernerne eller i en rus på årets festival, er en luftmadras en god løsning. Den hæver dig over jorden og giver dig en isolerende barriere, så du kan nyde en god nats søvn, uanset hvilket terræn du befinder dig i. Du får bekvemmelighed og komfort kombineret i én med en luftmadras. 

Luftmadrasser er fundamentet for en god nattesøvn

Find oppustelige liggeunderlag og luftmadrasser i god kvalitet

Ingen grund til at lege Prinsessen eller Prinsen på ærten. Så hellere finde det rette underlag, så søvnen kan indfinde sig, og du kan være dejligt udhvilet til en ny dag.

Et ordentligt underlag er fundamentet for en god nattesøvn. Det skal være behageligt at ligge på, have den rigtige størrelse og holde kulden væk fra gulvet eller jorden. Selv en virkelig varm sovepose må give op over for kulden fra jorden, hvis ikke underlaget er i orden.

I vores udvalg af luftmadrasser er der dobbeltluftmadrasser, så der snildt kan ligge to personer, eller så du rigtig kan ligge og slænge dig. Vi har naturligvis også enkeltluftmadrasser.

Luft skal der selvfølgelig til for, at en luftmadras bliver noget værd, og her kan du enten vælge en selvoppustelig model eller en madras, som skal pustes op med pumpe, enten med den indbyggede pumpe eller med en pumpe som tilbehør.

Vær opmærksom på ikke selv at puste en luftmadras op, hvis den indeholder dun. Det tåler dunene ikke i det lange løb.

Der er som sagt ikke meget rolig og dejlig nattesøvn over det, hvis kulden fra jorden og gulvet trækker op igennem underlaget og soveposen eller dynen. Derfor er det vigtigt at finde en luftmadras med den rette R-værdi.

For at få den bedst mulige nat, så skal du selvfølgelig også have en god sovepose. Her hos Eventyrsport har vi også en masse gode soveposer i rigtig høj kvalitet.

Hvad er R-værdi?

Find luftmadrasser fra kvalitetsmærker som Exped og Outwell

Når du skal købe en luftmadras, eller en anden slags liggeunderlag, skal du tage højde for den såkaldte R-værdi, som er et udtryk for underlagets isolerende egenskaber.

Skalaen for R-værdi går fra 1-10, hvor 1 betyder lav isoleringsevne, mens 10 omvendt angiver en høj isoleringsevne.

I vores udvalg af luftmadrasser finder du madrasser med en lav R-værdi, som f.eks. egner sig til at sove under stjernerne på en varm sommernat eller kan bruges indendørs hele året.

Vi forhandler også luftmadrasser med en høj R-værdi, som kan bruges udendørs året rundt – også når kulden bider sig fast.

Tilbud på luftmadrasser

Bruger du ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden, kan du se gode tilbud på luftmadrasser - både på vores enkeltluftmadrasser og på vores større dobbeltluftmadrasser.

Du kan også blive blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på luftmadrasser og andet udstyr ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub.

Se også: