Indkøbskurv 0

Luftmadrasser

Her finder du helt traditionelle luftmadrasser til camping eller som ekstra seng. Men du finder også Expeds innovative luftmadrasser med dunfyld, de er varme, lette og robuste nok til tur brug. Og så er de superkomfortable!
Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2

LUFTMADRASSER

Luftmadrasser puster ikke sig selv om, her skal hjælpemidler til, enten i form af dig selv eller en pumpe. Husk bare, at dem med dun i må du IKKE selv puste op med munden - det tåler dunene ikke i det lange løb.

 

Her findes lidt af hvert; fra de ultralette og til den store campingluftmadras. En traditionel luftmadras, som de fleste kender fra campingturen, festivaller eller eksta gæsteseng er lidt tungere og kræver en pumpe eller stor lungekapacitet, og så isolerer de ikke kulden fra jorden, da de kun rummer luft. Til gengæld er de på størrelse med din seng derhjemme og ligger i den billigere ende. 

 

I de seneste par år er efterspørgslen på mere komfortable letvægtsmadrasser blevet stor, og det har flere producenter taget til sig, især Exped og Vaude har lagt sig helt i front med letvægsluftmadrasser, der er foret med enten fiber- eller dunfyld for øget isolering, indbygget pumpe og liggekomfort langt over både det traditionelle skumunderlag og de selvoppustelige underlag.

 

Se også:


Liggeunderlag
Lagenposer
Tilbehør