Børnesoveposer

19 Varer
Her finder du vores udvalg af soveposer til eventyrlystne børn i alle aldre og størrelser – dunsoveposer og fibersoveposer til alle fire sæsoners strabadser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lækre børnesoveposer til friske unger

Er cyklen kørt i stilling, eller er rygsækken pakket med varme trøjer og madpakker? Hytteturen eller kanoturen er tiptop klar og planlagt, men der mangler stadig én vigtig ting; en tryg og rar sovepose at kravle ned i, når dit barn ikke kan holde øjnene åbne længere.

Der er næsten ikke noget, der kan sammenlignes med at sove ude i den fri natur – men det kræver også en lækker og lun sovepose, hvis man vil have en rigtig god nats søvn.

En god juniorsovepose er perfekt til både lune sommernætter på telttur, en vandretur i den nordiske natur eller overnatning hos den bedste ven. Vores børnesoveposer kommer fra anerkendte outdoormærker som NordiskDeuterTLT og Haglöfs, som alle har fokus på kvalitet og funktionalitet.

Bredt udvalg af de bedste soveposer til børn

I vores sortiment af soveposer til børn finder du et stort udvalg af soveposer, som er praktiske og nemme at pakke ned – selv for de mindste. Komforten er i top, og de robuste materialer, som soveposerne er syet i, holder til både slid og vask, så de nemt kan komme med på mange spændende eventyr.

På webshoppen finder du derfor både fiber- og dunsoveposer samt varme vintersoveposerluftige sommersoveposer og alsidige efterårs- og forårssoveposer til drenge og piger i alle aldre. Du finder mange forskellige farver og typer. Der er helt sikkert noget til enhver smag og til ethvert behov – det er bare om at gå på opdagelse.

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om børnesoveposer, så du kan vælge den helt rigtige til dit barn, kan du tjekke vores store soveposeguide på bloggen.

Juniorsoveposer med flere længder

Et barn vokser og vokser – det kan faktisk være utroligt svært at følge med i det. Men netop når det kommer til at vælge en børnesovepose til dit barn, som passer i længen på mere end bare én tur, er det med at være lidt på forkant med al vokseværket.

Og netop det med længden på soveposen – og barnet – spiller en stor rolle, når det kommer til at holde varmen i soveposen. Det kan du også læse meget mere om på vores blog, hvor du kan finde 8 gode råd til at holde varmen i soveposen.

Får dit barn en sovepose, der er for lang, er der for meget luft til, at han eller hun kan varme soveposen op – og så bliver det hurtigt en kold fornøjelse. Får de omvendt en børnesovepose, der passer helt perfekt, går der ikke lang tid, før den er for kort – og det duer heller ikke.

Derfor kan man i vores webshop finde soveposer, der tager højde for netop denne problematik. Vi har for eksempel soveposer, der kan udvides med ca. 30 cm, så den kan vokse med barnet, så du kan finde den bedste sovepose til børn, der holder mere end en enkelt sæson. 

Indtil hele soveposens længde bliver udnyttet, kan man også lægge en varm og isolerende pude ned i bunden, som kan hjælpe med at holde de små fusser varme i løbet af natten. Desuden kan et isolerende og blødt liggeunderlag også gøre meget for varmen – og den gode overnatning undervejs på sjove eventyr.  

Hvis du er på udkig efter inspiration til store eventyr med de mindste i flokken, kan du med fordel gå på opdagelse på vores store blog.

Pas godt på børnesoveposen

For at dit barn kan blive ved med at holde varmen i børnesoveposen, når I tager på tur, skal du selvfølgelig huske at passe godt på den. Det betyder for eksempel, at den ikke bør opbevares komprimeret, når den ligger til opbevaring - den kan med fordel hænges op på en bøjle i skabet eller lignende.

Derudover kan det være nødvendigt at vaske selv de bedste soveposer til børn - ligesom med alt andet sengetøj, kan det nemlig være rart at sove i helt rent sengetøj fra tid til anden. Det kan selvfølgelig også være, at der er kommet lidt mudder eller andet snavs på soveposen, imens I har pakket teltet ned eller har siddet med soveposerne oppe om livet, mens I har hygget jer ved bålet om aftenen.

For at du kan vaske din børnesovepose på den korrekte måde, har vi lavet en guide til vask af soveposer på vores blog. Husk også altid at tjekke vaskevejledningen på soveposen.