Børnesoveposer

Her finder soveposer til børn i forskellige aldre. Visse modeller kan ændre størrelse og dermed følge barnet. Find soveposer fra Deuter og Haglöfs.

  per side
  Sorter stigende

  Lækre kvalitetssoveposer til friske børn

  Cyklen er kørt i stilling eller rygsækken er pakket med varme trøjer og madpakke. Hytteturen er tiptop klar, men der mangler én vigtigt ting: En tryg og rar sovepose at kravle ned i, når dit barn ikke kan holde øjnene åbne længere.

  Til lune sommernætter på telttur, en vandretur i den nordiske natur eller overnatning hos den bedste ven. Vores børnesoveposer kommer fra anerkendte outdoormærker, der har fokus på kvalitet og funktionalitet.

  Soveposerne er praktiske og nemme at pakke ned – selv for de mindste. Komforten er i top og de robuste materialer, som soveposerne er syet i, holder til meget slid og vask.

  En sovepose med flere længder

  Et barn vokser og vokser, så det er helt utroligt svært at følge med. Får dit barn en sovepose, der er for lang, er der for meget luft til, at han eller hun kan varme soveposen op. Får de omvendt en, der passer, går der ikke lang tid, før den er for kort, og det duer heller ikke. Derfor kan man i vores webshop finde soveposer, der tager højde for netop denne problematik. Vi har soveposer, der kan udvides med ca. 30 cm! Indtil længden bliver udnyttet, kan en varm og isolerende pude i bunden af soveposen også holde de små fusser varme.