Børnesoveposer

Her finder du vores udvalg af soveposer til eventyrlystne børn i alle aldre og størrelser – dunsoveposer og fibersoveposer til alle fire sæsoners strabadser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Lækre børnesoveposer til friske unger

  Er cyklen er kørt i stilling, eller er rygsækken pakket med varme trøjer og madpakker? Hytteturen eller kanoturen er tiptop klar og planlagt, men der mangler stadig én vigtigt ting; en tryg og rar sovepose at kravle ned i, når dit barn ikke kan holde øjnene åbne længere.

  Der er næsten ikke noget, der kan sammenlignes med at sove ude i den fri natur – men det kræver også en lækker og lun sovepose, hvis man vil have en rigtig god nats søvn.

  En god juniorsovepose er perfekt til både lune sommernætter på telttur, en vandretur i den nordiske natur eller overnatning hos den bedste ven. Vores børnesoveposer kommer fra anerkendte outdoormærker som NordiskDeuterTLT og Haglöfs, som alle har fokus på kvalitet og funktionalitet.

  Bredt udvalg af soveposer til børn i god kvalitet

  I vores sortiment af soveposer til børn finder du et stort udvalg af soveposer, som er praktiske og nemme at pakke ned – selv for de mindste. Komforten er i top, og de robuste materialer, som soveposerne er syet i, holder til både slid og vask, så de nemt kan komme med på mange spændende eventyr.

  På webshoppen finder du derfor både fiber- og dunsoveposer samt varme vintersoveposerluftige sommersoveposer og alsidige efterårs- og forårssoveposer til drenge og piger i alle aldre. Du finder mange forskellige farver og typer. Der er helt sikkert noget til enhver smag og til ethvert behov – det er bare om at gå på opdagelse.

  Hvis du er nysgerrig på at læse mere om soveposer, så du kan vælge den helt rigtige til dit barn eller dig selv, kan du tjekke vores store soveposeguide på bloggen.

  Juniorsoveposer med flere længder

  Et barn vokser og vokser – det kan faktisk være utroligt svært at følge med i det. Men netop når det kommer til at vælge en sovepose til dit barn, som passer i længen på mere end bare én tur, er det med at være lidt på forkant med al vokseværket. 

  Og netop det med længden på soveposen – og barnet – spiller en stor rolle, når det kommer til at holde varmen i soveposen

  Får dit barn en sovepose, der er for lang, er der for meget luft til, at han eller hun kan varme soveposen op – og så bliver det hurtigt en kold fornøjelse. Får de omvendt en børnesovepose, der passer helt perfekt, går der ikke lang tid, før den er for kort – og det duer heller ikke. 

  Derfor kan man i vores webshop finde soveposer, der tager højde for netop denne problematik. Vi har for eksempel soveposer, der kan udvides med ca. 30 cm, så den kan vokse med barnet. 

  Indtil hele soveposens længde bliver udnyttet, kan man også lægge en varm og isolerende pude ned i bunden, som kan hjælpe med at holde de små fusser varme i løbet af natten. Desuden kan et isolerende og blødt liggeunderlag også gøre meget for varmen – og den gode overnatning undervejs på sjove eventyr.  

  Hvis du er på udkig efter inspiration til store eventyr med de mindste i flokken, kan du med fordel gå på opdagelse på vores store blog