Løb til damer

530 Varer

Her kan du finde alt det, som du har brug for til dit løb. Løbesko, løbetøj og løbegrej. Du finder det hele her - i høj kvalitet og fra gode kvalitetsmærker. Så bliver løbeturene lige lidt sjovere.

  1. Mærke
    Navn:
    Product price
  2. Mærke
    Navn:
    Product price
  3. Mærke
    Navn:
    Product price
  4. Mærke
    Navn:
    Product price
  5. Mærke
    Navn:
    Product price
  6. Mærke
    Navn:
    Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

  1. Mærke
    Navn:
    Product price
  2. Mærke
    Navn:
    Product price
  3. Mærke
    Navn:
    Product price
  4. Mærke
    Navn:
    Product price
  5. Mærke
    Navn:
    Product price
  6. Mærke
    Navn:
    Product price

Bliv klar til løb med løbesko, løbetøj og løbeudstyr til damer

Er du glad for at få nogle kilometer i benene på en god løbetur? Eller måske vil du gerne til at starte dit løbeeventyr. Hvad end du er en habil løber med mange kilometer i benene eller helt ny i løbeskoene, så er det vigtigt, at dit løbeudstyr er helt i orden. Godt udstyr gør både løbeturene mere behagelige, men også lidt sjovere.

Om dine løbeture finder sted udendørs eller på løbebåndet i fitnesscentret, er underordnet. Uanset hvad så er det vigtigt, at have udstyr, tøj og sko i orden.

Hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af alt i løb til damer. Vi har både løbesko til damer, løbetøj til damer, samt en masse godt løbeudstyr og pulsure. Vi har en masse forskellige modeller og designs, som du kan vælge imellem, så der er helt sikkert også noget, der passer til lige præcis dig og dit behov.

Vores brede udvalg af løbesko, løbetøj og løbeudstyr til damer kommer fra flere kendte kvalitetsmærker. Du kan blandt andet finde produkter fra Adidas, New Balance, Brooks og Salomon.

Uanset årstid, vejr og vind så er der ikke noget, der står i vejen for, at du kan snøre et par løbesko, trække i dit løbetøj og smutte ud på en løbetur. Alle 365 dage om året!

Få kilometer i benene med de perfekte løbesko

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til løb, så er noget af det vigtigste løbeskoene! Med de forkerte løbesko kan man hurtigt få ubehag og skader, og så er det noget sværere at finde motivationen til at komme afsted.

Derfor er det vigtigt, at du finder de helt rigtige løbesko til dig. Her er det eksempelvis både fod og løbestil, der spiller ind, samt hvilken type løb du regner med at bruge løbeskoene til. Der er nemlig forskellige typer af løbesko til damer, som egner sig til forskellige typer af løb.

Valget af løbesko bør derfor være velovervejet, og det er en god idé at tage sig tiden til at finde det helt rette par løbesko til kvinder.

Først og fremmest skal du kende din løbestil. Din løbestil er bestemt af, hvordan din fod bevæger sig fra landing til afsæt. Der er overordnet tre forskellige løbestile.

Neutral løberen lander plant på underlaget på sin fodsål. Det kaldes også neutralt eller neutral pronation. Knækker din fod indad, så kaldes det overpronation eller pronationsindfald. Falder din fod i stedet udad, så kaldes det supination.

Du kan finde løbesko til damer, der passer til alle de forskellige typer af løbestil, så du kan undgå irriterende skader, som kan sætte en stopper for de gode løbeture. Du kan læse mere om de forskellige løbestile i artiklen her: Stil ind på din løbestil.

I vores store udvalg af løbesko til damer kan du finde løbesko, som kan bruges til forskellige typer af løb. Vi har både allround løbesko, trailsko og konkurrenceløbesko.

En allround løbesko til kvinder, er den løbesko, som du vil løbe de fleste af dine kilometer i. Ved disse løbesko er der fokus på komfort og stabilitet. Din løbestil afgør stabiliteten, mens kravet til løbeskoens stødabsorbering er afhængig af underlaget og længden på dine løbeture.

Vil du gerne flytte dine løbeture ud i naturen og væk fra asfalt og løbebånd, så er et par trailsko til damer formodentlig det rette valg for dig. Trailsko har en grov sål, som giver sikkerhed, da den gør, at du står fast, hvad end det går opad eller nedad. Så med en god trailsko kan du gå offroad og undgå dumme styrt.

Er du til konkurrence- eller tempoløb, så skal du have fat i en dameløbesko, som er designet til netop dette. Denne type løbesko til damer giver dig en let og flyvende fornemmelse, som giver en god fart. Fokus i disse løbesko ligger på optimal energioverførsel, og de egner sig ideelt til intervaltræning, korte tempoture og dine konkurrencer. 

Kort sagt, uanset hvilken type af løber du er, så kan du helt sikkert finde de helt rette løbesko i vores udvalg her hos Eventyrsport.

Bliv klædt på fra inderst til yderst i det helt rette løbetøj til kvinder

Det er ikke kun løbeskoene, som skal være i orden, hvis man gerne vil sikre sig gode løbeture. Løbetøjet bør bestemt også passe til dig og dine løbeture.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af godt og funktionelt løbetøj til kvinder i rigtig god kvalitet. Vi har alt i løbetøj til damer, så du kan blive klædt på fra inderst til yderst og til alt slags vejr.

Du kan finde løbeundertøj til damer, såsom gode sports BH'er med god support eller uldundertøj som kan holde dig varm i koldt vejr, uden at du skal gå på kompromis med åndbarheden.

Der er selvfølgelig også andet løbetøj at finde, såsom løbe t-shirts og løbetights til damer, som du kan se i vores udvalg. Også her kan du finde en masse forskellige designs og modeller. Nogle modeller er perfekte til løbeture på de varme sommerdage, og nogle er ideelle til turene på de kolde og mørke vinterdage. Det er i hvert fald ikke mangel på noget godt løbetøj til kvinder, som skal stå i vejen for, at du kommer afsted.

Yderligere kan du selvfølgelig også finde overtøj til løbeturene. Du kan eksempelvis finde løbejakker til damer i rigtig høj kvalitet. En god løbejakke er det perfekte stykke tøj til at holde dig tør på dine løbeture. For med den helt rigtige løbejakke til kvinder kan du holde både vind og vand ude.

Når du er ude på løbeture, så er det rigtig smart, at gøre brug af lag på lag princippet. Det betyder, at du iklæder dig flere tynde lag i stedet for ét tykt lag. Så kan du altid tage et lag af undervejs på turen og på den måde regulere din temperatur.

Uanset, hvilken type af løber du er, og hvilke slags løbeture, som du skal ud på, så kan du altid finde det helt perfekte løbetøj til damer her hos Eventyrsport!

Track dit løb med et godt pulsur

Vil du gerne holde styr på dit løb, så bør du finde dig et godt pulsur. Pulsure er efterhånden blevet fast inventar på mange løberes håndled, og det er der rigtig mange gode grunde til.

Med et godt pulsur kan du nemt følge med i din træning, din hverdag og dine eventyr. Et godt pulsur kan måle og registrere din puls, imens du er aktiv og give dig øjeblikkelig feedback, så du kan følge med i målingerne under din træning.

På den måde kan du få kontrol over dine træninger, se tilbage på dem efterfølgende og følge din egen udvikling. For mange er et pulsur en rigtig stor motivationsfaktor og et rigtig godt selvtillidsboost. Så der er ingen tvivl om, at et pulsur er en rigtig god investering, hvis du gerne vil udvikle dit løb.

Vi har flere forskellige slags pulsure i høj kvalitet her hos Eventyrsport. Vi har eksempelvis flere gode pulsure fra Garmin. Her kan du blandt andet vælge modellerne Garmin Forerunner eller Garmin Fenix. Begge er fremragende pulsure med en masse gode funktioner!

Gode tilbud på løbetøj og løbesko til kvinder

God kvalitet og pris har det ofte med at gå hånd i hånd. Men bare rolig. Her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme kontoen, blot fordi du gerne vil have løbetøj og løbesko til damer i høj kvalitet.

Vi har løbende gode tilbud på løbetøj til damer. Du kan se de mange gode tilbud på løbesko til damer, samt tilbuddene på alt det andet gode løbeudstyr ved at vælge tilbudsfiltre øverst til venstre her på siden eller ved at trykke her.

Der er alt i alt rigtig gode chancer for at finde alt i løbetøj, løbeudstyr og løbesko til damer til rigtig skarpe priser.

Vi har alt det, som du har brug for på dit løbeeventyr - uanset om eventyret byder på løb i fitnesscentret eller længere løberejser, som kræver løberygsække og pandelamper. Så det er blot om at tage et kig på udvalget og så snøre løbeskoene og få nogle kilometer i benene.

Find dit løbeudstyr hos Eventyrsport

Mangler du et par nye løbesko til damer? En ny løbejakke? Eller måske en løbetaske? Så kan du finde det her hos Eventyrsport.

Du kan kigge igennem vores udvalg på siden her eller tage et kig forbi en af vores butikker. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette løbeudstyr med hjem.