Løbetights & løbebukser til damer

Den rette beklædning er vigtig. Fordelene ved løbetights og løbebukser er materialerne og pasformen. Syntetisk stof transporterer sveden væk og det atletiske snit fremmer funktionaliteten i bukserne. Her finder du løsninger til damer.

  per side
  Sorter stigende

  Løbetights og løbebusker til damer

  Når du er ude og løbe, eller i det hele taget dyrker sport og er aktiv, så er det vigtigt med den rette beklædning. Det er generelt ikke særlig rart at løbe rundt og svede i dit almindelige tøj, og specielt ikke når du er på løbetur. Det gælder, uanset om du er en habil løber eller helt ny i løbeskoene.

  Løbebukser og løbetights til kvinder er en yderst vigtig del af dit løbeoutfit. Fordelene ved løbetights og løbebukser i modsætning til bomulds joggingbukser er materialerne og pasformen. De er lavet i svedtransporterende materiale, som syntetisk stof, der altså transporterer sveden markant bedre.

  Samtidig har løbetights et atletiske snit, der fremmer funktionaliteten i bukserne. Du får således en mere komfortabel og ubesværet løbeoplevelse.

  Om du vælger løbetights eller løbebukser er et spørgsmål om præferencer og personlig smag. Vi har et bredt udvalg af løbetights og -bukser til damer i alle prisklasser.

  Du finder modeller fra flere kendte kvalitetsmærker såsom Adidas, FusionCraft, Kari Traa, New Balance og Salomon. Vi har selvfølgelig også en masse gode løbetights og løbebukser til herrer, dem kan du finde her.

  Find de helt rette løbetights til damer

  Et par dame løbetights er ikke bare et par tilfældige bukser til løbeturen. Løbetights har en lang række af forskellige fordele og funktioner, der gør dem perfekte til løbeturene. Uanset om du er til de kortere og hurtigere ture eller de helt lange løberuter, så kan du få glæde af et par tights.

  Løbetights er stramme og sidder tæt til kroppen. Det har to overordnede fordele. Det stramme og tætsiddende look leder hurtigt sveden væk og mindske samtidig irritation.

  Den stramme pasform gør at du ikke har noget stof, som hænger løst og skarver mod lårene. Løbetights følger din bevægelser og giver optimal frihed. Løber man hurtig vil tights derfor også være ideelle og yde mindst vindmodstand.

  Løbetights i unisex modeller bruges af både herrer og damer. Unisex modeller har en neutral pasform.

  Løbetights i specielle dameudgaver har et feminint snit med højere hoftebånd og et andet forhold mellem længde og bredde. Enkelte modeller er forstærket bagpå, så stoffet ikke trækkes gennemsigtigt ved styrketræning eller yoga.

  Løbetights til damer fås i et væld af forskellige former, farver og designs. Hvilke man bør vælge er afhængig af smag og behag. Vi har det hele her hos Eventyrsport.

  Du kan finde korte løbetights og tights med ¾ længde, der går til knæene eller lige over. De kan både være kompressions tights men også uden kompression. Der er yderligere løbetights i 7/8 længde, der skærer ved anklerne og stopper lige over dem.

  Samtidig kan du selvfølgelig også finde helt almindelige lange løbetights, samt løbetights med ekstra længde, hvis du har meget lange ben.

  Så hvad end du er til de lange eller korte løbeture og på udkig efter korte eller lange løbetights, eller noget midt imellem, så går du ikke galt med et par rigtig gode løbetights i høj kvalitet.

  Tights til damer til de kolde dage

  Når kulden banker på og temperaturerne daler, så kan det godt være lidt ekstra hårdt, at snøre løbeskoene og komme ud af døren - og tights kan måske også se lidt for tynde og kolde ud til sådanne vejrforhold. Men det er faktisk slet ikke tilfældet!

  Til de kolde perioder på året eller til løb i bjergene findes der nemlig specielt varme og modstandsdygtige løbetights i tykkere materialer. Vinterløbetights har den egenskab, at de ofte er kradset op på indersiden. På denne måde kan den varme, som din krop har genereret, holdes bedre inde.

  Du kan desuden få vinterløbetights, som har vind- og vandtæt membran på fronten. Med disse løbetights holdes du både varm og tør.

  Vi fører specielle vinterløbetights fra bl.a.: Fusion, Salomon, Inov8, New Balance. Et eksempel er Fusion Womens HOT Long Tights. Disse tights til damer er meget velegnet til løb eller andre former for udendørs træning, når det er koldt vejr. Modellen er en kraftigere version af C3 med blød inderside og er således varmere end den normale Fusion Womens C3+ Long Tight.

  Et andet eksempel på et par rigtig gode vinterløbetights til damer kommer fra Inov8. Deres model Race Elite Winter Tight Women er et par løbetights i vinterudgave til de rigtig kolde dage. De har blandt andet vindtæt og vandafvisende paneler på fronten, så du er beskyttet mod vind og kulde.

  Det kan ofte virke meget hårdere at komme afsted på løbetur, når det er koldt udenfor. Det ved vi godt. Men der er en masse gode grunde til at gøre det, samt en masse gode tips til, hvordan du klæder dig bedst på til vejret.

  Inde på vores store blog kan du finde en masse gode guides, ideer og tips om alt fra outdoor-liv og vandreruter til pakkelister og vejledning. Du finder også en hel side med artikler, som er dedikeret kun til løb.

  Hvis du har mod på de kolde løbeture, (og hvorfor skulle du ikke have det?) så kan du tage et kig på artiklen 'Løb trygt og sikkert gennem kulden', hvor du får gode råd og tips til både beklædning, vandindtag og alt det, der er vigtigt, når man skal ud i kulden med løbeskoene på.

  Der er altså kort sagt ikke noget, der står i vejen for, at du kan løbe hele året rundt. Det er blot om at hoppe i det rette outfit, finde de rette varme løbetights frem og komme afsted!

  Løbebukser for en løsere pasform

  Løbebukser til damer er kendetegnet ved en løsere pasform end tights. Bryder man sig ikke om det stramme look på et par løbetights, så er løbebukser altså en oplagt mulighed.

  Løbebukser er et meget alsidigt stykke tøj, som sagtens kan bruges både før, under og efter løb eller i fitnesscenteret. Samtidig er de fleste modeller, ud over at være perfekte til løb og træning, også gode til noget afslapning på sofaen eller måske en gåtur med hunden. Et par gode løbebukser til damer kan altså bruges til lidt af hvert!

  Et eksempel på et par rigtig gode dame løbebukser er Fusion C3+ Recharge Pants Women. En meget alsidig buks, der kan bruges både før, under og efter træning. De er tætsiddende nok til, at du kan bevæge dig ubesværet på din løbetur eller din tur i fitness, og samtidig er de løse nok til at kunne fungere som hverdagsbukser, til rejser eller afslappet om søndagen. Alt i alt en rigtig god alt i en model.

  Hvorfor skal du vælge et par løbetights eller løbebukser?

  Løbetights eller løbebukser har mange gode funktioner, som gør dem helt ideelle til netop løb.

  Her er listet nogle stykker:

  • Lommer på siden af benene eller i lænden med eller uden lynlås, så du kan medbringe telefon, nøgler, snack mm.
  • Lynlås i bunden af benene så man kan tage dem over dine løbesko.
  • Refleksprint for øget synlighed.

  Med et par gode løbebukser eller løbetights til damer, samt selvfølgelig nogle rigtig gode løbesko til damer, så er du altså mere end klar til at løbe afsted!

  Tilbud på løbetights og løbebukser til damer hos Eventyrsport

  Er du i tvivl om, hvorvidt et par løbetights eller løbebukser, er det rette valg for dig? Eller vil du bare gerne prøve et par forskellige modeller, inden du træffer dit valg?

  Så er du selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores kompetente medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig, så du kan finde de helt perfekte løbetights eller løbebukser.

  I vores udvalg kan du ofte også finde rigtig gode tilbud på løbetights til kvinder. Du kan finde dem ved at vælge tilbudsfiltret øverst til venstre eller ved at trykke her.

  Du har altså rigtig gode muligheder for at finde gode kvalitets tights til damer til en rigtig god pris - hvor du ikke behøver at tømme kontoen. Så er der slet ikke noget, der står i vejen for en masse gode løbeture!