Løbetights til damer

68 Varer

Den rette beklædning er vigtig. Fordelene ved tights og løbebukser er materialerne og pasformen. Syntetisk stof transporterer sveden væk og det atletiske snit fremmer funktionaliteten i bukserne. Se hele vores udvalg af løbebukser og tights til damer. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Funktionelle tights og løbebukser til damer

Når du er ude og løbe, eller i det hele taget dyrker sport og er aktiv, så er det vigtigt med den rette beklædning. Det gælder både om det er aktiviteter med høj puls eller med lav puls.

Funktionelt træningstøj har to vigtige egenskaber:

 • Det skal sidde, så du har fuld bevægelsesfrihed
 • Det skal kunne transportere sveden væk fra kroppen

Løbebukser og løbetights til damer er en yderst vigtig del af dit løbeoutfit. Fordelene ved tights og løbebukser, i modsætning til almindelige joggingbukser, er de svedtransporterende materialerne og pasformen.

Vælg altid tights og løbebukser i høj kvalitet. Det er godt givet ud på den lange bane. Billigt løbetøj mister hurtigt sin pasform og derved hele sin berettigelse.

Perfekte funktioner til løb

Løbetights eller løbebukser har mange gode funktioner, som gør dem helt ideelle til netop løb.

Tights med lommer på siden af benene er super fede! Så du kan have din telefon med på løbeturen og på den måde lytte til musik undervejs. Du vil såmænd også kunne have plads til handsker, en buff eller lignende i sidelommerne.

Lommer i lænden er et must på et par løbetights til damer. De laves med eller uden lynlås og er oplagte til dine bilnøgler, lommetørklæder m.m. Nogle modeller har lommer af mesh hele vejen rundt i linningen, og så kan der være plads til energi og væske til selv de helt lange ture.

Vælg et par løbebukser med lynlås ved anklerne, hvis du gerne vil have mulighed for at nemt at kunne tage dem af uden at skulle tage løbeskoene af. Det kan være en rar feature, hvis du bruger dine løbebukser som overtræk før eller efter et løb.

Områder med øget ventilation i knæhaserne er virkelig dejligt, når det gælder tights til sommerbrug. Det er zoner af mesh, som er strategisk placeret på områder, hvor du udvikler mest sved.

Skal du løbe når det er mørkt, er løbetights med reflekser super gode. Ofte er refleksdetaljerne en del af designet, som så lyser op, når du mødes af bilernes lys. Husk også pandelampe, refleksvest og andet lys! Se hele vores udvalg af godt udstyr med lys og reflekser til løb.

Skal du vælge tights eller løbebukser? 

Valget af løbetights eller løbebukser til damer er et spørgsmål om smag og behag. Den store forskel finder du i pasformen. Tights til damer sidder tæt til kroppen, hvorimod løbebukser har en løsere pasform.

Hos Eventyrsport har vi begge dele og fører et stort udvalg af løbetights og -bukser til damer fra flere kendte kvalitetsmærker såsom AdidasFusionCraftKari TraaNew Balance og Salomon.

Er du slet ikke én af dem, der løber i lange bukser eller tights, så kig i stedet på vores udvalg af løbeshorts til damer.

Vi har selvfølgelig også en masse gode løbetights og løbebukser til herrer.

0034_Fusion_22Aug-197_low

Perfekte løbetights til damer

Løbetights specielt til damer er adskiller sig fra modeller til herrer i pasformen. Løbetights i dameudgaver har et feminint snit med højere hoftebånd og et andet forhold mellem længde og bredde. Enkelte modeller er forstærket bagpå, så stoffet ikke trækkes gennemsigtigt ved styrketræning eller yoga.

Løbetights skal sidde tæt til kroppen af to grunde:

 • Det mindsker irritation mod huden
 • Det giver dig optimale muligheder for at bevæge dig uhindret

Den stramme pasform sikrer at løst stof, ikke skarver mod lårene. Løbetights følger din bevægelser og giver optimal frihed. Løber man hurtig, vil tights derfor også være ideelle, da de yder mindst vindmodstand.

Den tætsiddende pasform vil også være behagelig, hvis du løber i kuperet terræn. Når det går op og ned, skal du kunne bevæge dine ben så frit som muligt. Ellers vil du blive generet i knæhaser og især mellem lårene.

Find den rette længde på dine løbetights

Hvad der fungerer for dig, er jo i høj grad afhængig af formålet. Det er svært at finde én model, som kan det hele på alle årstider. Derfor vil du også opleve, at det giver mening med flere forskellige løbetights, som kan hver deres. Dels i forskellige længder og i forskellige tykkelser.

Du kan løbetights i forskellige længder:

 • Korte løbetights der varierer i længder på låret
 • ¾ længde der går til knæene eller lige over
 • 7/8 længde der stopper over anklerne
 • Fuld længde til anklerne
 • Ekstra længde finder du eks. i modeller fra Fusion

 

Løbetights til damer fås i et væld af forskellige farver og designs. Hvilke man bør vælge, er afhængig af egne præferencer. Er du i tvivl, så kom ind i en af vores butikker med løbesortiment og prøv dem på.

Løbetights i unisex modeller bruges af både herrer og damer. Unisex modeller har en neutral pasform.

Lange løbetights til damer til de kolde dage

Når kulden banker på og temperaturerne daler, så kan det godt være lidt ekstra hårdt at snøre løbeskoene og komme ud af døren, men med den rette påklædning og lidt ekstra lag på overkroppen går det godt.

Til de kolde perioder på året findes der nemlig specielt varme og modstandsdygtige lange tights i tykkere materialer. Vinterløbetights har ofte en opkradset inderside, som kan holde på den varme, som din krop udvikler og holde den inde. Disse tights til damer er meget velegnede til løb eller andre former for udendørs træning, når det er koldt vejr.

Derudover kan du få vinterløbetights, som har vind- og vandtæt membran på fronten. Med disse løbetights holdes du både varm og tør i sne og slud.

Vi fører specielle vinterløbetights fra bl.a.: Fusion, Salomon, Inov8, New Balance.

Lag på lag er godt til løb

Hvis det rigtig blæser på de kolde dage, så kan du prøve med et par løse shorts udenover dine lange løbetights. På den måde opstår der et rum af luft mellem det løse stof og de tætsiddende tights, som dels bryder vinden, men som også er med til at isolere.

Vigtigheden af lag på lag gælder også overkroppen. Inderst skal du have et tætsiddende, svedtransporterende lag, som skal flytte sveden hurtigt væk fra kroppen. Dernæst kommer det varmegivende mellemlag og til sidst et lag yderst, som beskytter mod vind og vand.

Gode råd til løb i kulden

Det kan ofte virke meget hårdere at komme afsted på løbetur, når det er koldt udenfor. Det ved vi godt. Der er dog en masse gode grunde til at gøre det og vi vil gerne hjælpe dig godt på vej.

Inde på vores store blog kan du finde en masse gode guides, ideer og tips om alt fra outdoor-liv og vandreruter til pakkelister og vejledning. Du finder også en hel side med artikler, som er dedikeret kun til løb, samt en masse gode tips til, hvordan du klæder dig bedst på til vejret.

Hvis du har mod på de kolde løbeture, (og hvorfor skulle du ikke have det?) så kan du læse mere im emnet i artiklen "Løb trygt og sikkert gennem kulden", hvor du får gode råd og tips til både beklædning, vandindtag og alt det, der er vigtigt, når man skal ud i kulden med løbeskoene på.

Der er altså kort sagt ikke noget, der står i vejen for, at du kan løbe hele året rundt. Det er blot om at hoppe i det rette outfit, finde de rette varme løbetights frem og komme afsted!

Alberte_S1_Bordeaux-36

Vælg løbebukser for en løsere pasform

Løbebukser til damer har en løsere pasform end tights. Bryder man sig ikke om de stramme løbetights, så er løbebukser altså et oplagt alternativ. De har ofte samme detaljer og du kan således også få løbebukser med lommer.

Løbebukser er et meget alsidige og kan bruges både før, under og efter løb eller i fitnesscenteret. Samtidig er de fleste modeller, ud over at være perfekte til løb og træning, også gode til noget afslapning på en søndag. Et par gode løbebukser til damer kan altså bruges til lidt af hvert!

Et eksempel på et par rigtig gode dame løbebukser er Fusion C3+ Recharge Pants Women. En meget alsidig buks, der kan bruges både før, under og efter træning. De er tætsiddende nok til, at du kan bevæge dig ubesværet på din løbetur eller din tur i fitness, og samtidig er de løse nok til at kunne fungere som hverdagsbukser, til rejser eller afslappet om søndagen. Alt i alt en rigtig god alt i en model.

Tilbud på løbetights og løbebukser til damer hos Eventyrsport

Er du i tvivl om, hvorvidt et par løbebukser eller et par løbetights er det rette valg for dig? Eller vil du bare gerne prøve et par forskellige modeller, inden du træffer dit valg?

Kom ind forbi en af vores butikker, hvor vores kompetente medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig, så du kan finde de helt perfekte løbetights eller løbebukser specielt til damer.

I vores udvalg kan du ofte også finde rigtig gode tilbud på løbetights til kvinder. Du kan finde dem ved at vælge tilbudsfiltret øverst til venstre eller ved at trykke her.

Du har altså rigtig gode muligheder for at finde de bedste løbetights til damer til en rigtig god pris, så er der slet ikke noget, der står i vejen for en masse gode løbeture!

Hos Eventyrsport har du altid….

 • 365 bytteservice
 • Fri fragt og retur
 • Prisgaranti
 • og personlig kundeservice hvis du skulle have spørgsmål.