Pulsure og GPS'er

Løbeure er blevet et fast inventar på håndledet hos langt de fleste aktive mennesker. Et pulsur gør det nemt at følge med i din træning og din hverdag. Find alle de funktioner der passer præcis til dig og dit behov.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold styr på din træning med et pulsur om håndledet


Pulsure er efterhånden blevet fast inventar på håndleddet hos langt de fleste aktive mennesker. Flere og flere har fundet ud af, hvor meget man kan få ud af de informationer, uret kan give dig. Et pulsur gør det nemt at følge med i din træning, din hverdag og dine eventyr.

 

Pulsuret måler og registrerer din puls, imens du er aktiv, og så giver det dig en øjeblikkelig feedback, så du kan følge med i målingerne under din træning. Du får en tydelig kontrol over dine træninger, og så har du muligheden for at se tilbage på dem efterfølgende og på den måde følge med i din udvikling. Det er en stor motivationsfaktor. Brug det som et selvtillidsboost og fortsæt det gode arbejde!

 

Desuden kan du bruge målingerne til at vurdere, hvornår du kan presse dig selv yderligere og omvendt, hvornår det er tid til en pause.


Et pulsur er oplagt til en lange række aktiviteter. Mange af modellerne har specifikke forud indlagte funktioner målrettet mod eks. løb, golf, svømning, cykling, vandring, fitness, styrketræning, ski mm. Mange af urene kan altså måle din aktivitet under stort set alle sportsgrene.

Overordnet for dem er, at du samler informationer om dine aktiviteter via pulsmåling. Derudover varierer funktionerne fra model til model.

Se også:
Sportsure – til enkle former for træning og aktiviteter
GPS-ure – til udendørs træning og aktiviteter

Vi fører det bedste af det bedste indenfor pulsure:

Vi har et stort udvalg af pulsure af høj kvalitet. Vi har ure, der måler pulsen, ure med indbygget gps, ure du kan parre med din smartphone via bluetooth, så du kan læse beskeder og modtage opkald direkte fra dit håndled. Og så har vi selvfølgelig urene, der kan det hele.

 

Vi vil fremhæve to rigtig gode mærker, for når det kommer til pulsure er Garmin og Suunto to af de rigtig store spillere på markedet.

 

Garmin er et af verdens førende brands inden for navigation. I ure fra Garmin får du kvalitet og funktioner for alle pengene. Vi har et stort udvalg af Garmins populære ure.

 

Ved at klikke ind på siden kan du læse meget mere om f.eks. garmin fenix-serien og andre populære ure som Garmin Forerunner 245 music.


Suunto ure er ure i virkelig god kvalitet. Det er ure, der er perfekte til løberen, der ønsker et robust, teknisk og gennemtestet ur. Urene er ideelle til den kvalitetsbevidste trailløber, eller til dig elsker at opholde dig i det fri og gerne vil have en lang batterilevetid. Du kan læse meget mere om de enkelte modeller, og om mærket generelt ved at klikke dig ind på siden for de tekniske Suunto ure.

Er du i tvivl om hvilket pulsur du skal vælge, så spørg dig selv:
Hvad er mit behov?
Hvor mange penge vil jeg bruge?

Funktionerne i et pulsur kan variere meget fra model til model, og det er derfor vigtigt nøje at overveje sit behov:


Er du meget udendørs, skal uret været holdbart og slidstærkt.


Dyrker du vandsport skal uret været vandtæt.


Er måling af distance og tempo vigtigt, skal du have et GPS-ur.


Er udseende og størrelse vigtigt, skal du forholde dig til det.

Pulsmåling i håndledet
På de fleste nye ure foregår pulsmålingen via en sensor i håndledet, og du slipper således for et eksternet pulsbælte om brystet. Målingerne giver dig en god indikator på, hvor hårdt du træner, hvor meget du kan presse dig selv, og hvornår du burde tage en pause.

 

Du kan holde øje med dine pulszoner, der måles i forhold til din makspuls. Du kan på den måde se, hvor intens dit træningspas er, ved at aflæse om din puls er lav, moderat eller høj. Men det er vigtigt at huske, at målingerne ikke er helt præcise.

 

Træner du meget intensivt på dine pulszoner, vil et pulsbælte dog give de mest præcise målinger. Det kan her være en fordel at kombinere håndledspulsmåler med et bælte, for at få en mere præcise målinger.

GPS:
Med GPS tracking får du informationer om længden på din tur, hvor hurtigt det foregår og ikke mindst, hvilken rute du har tilbagelagt. Du har også mulighed for at navigere ud fra uret, følge en planlagt rute og finde hjem igen, hvis du mister orienteringen.

 

Der er altså mange fordele ved at vælge et ur med GPS. GPS’en er et rigtig godt værktøj til at følge med under din træning, men det er også supergodt til at sammenligne dine træninger og fremskridt, for derefter at kunne forbedre din præstation.

Størrelse og udseende:
Der findes mange forskellige størrelser og designs og som sagt forskellige funktioner. De forskellige pulsure er som udgangspunkt unisex modeller, men der findes modeller som tilgodeser personer med små håndled eller som i designet har et feminint look.

 

Udseendet spænder fra store, robuste træningsure til mere elegante modeller. Der er ure, der ikke bare er gode til en løbetur, men de passer også fint til et pænt sæt festtøj eller sammen med hverdagens arbejdstøj, så kan du også måle skridtene fra printeren og tilbage til kontorstolen. Du kan derfor være sikker på, at der findes et pulsur, som passer lige præcis til dig.

Dit personlige ur:
Det er vigtigt at sige, at på trods af alle funktionerne i et moderne pulsur, kan det også gøres enkelt og overskueligt. Så hvis du ikke kan se fordelen ved alle funktionerne, så kan du gøre det mere overskueligt for dig selv. Alle ure kan nemlig sættes personligt op, og det er dig, der vælger, hvor mange af funktionerne du vælger at bruge.

 

Dit pulsur kan altså meget mere, end ´bare´ at give dig et overblik over dine træninger. Flere af urene kan også holde øje med din hjerterytme, dit stressniveau, din søvnrytme og hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen.

 

Flere af urene fortæller dig også, når det er tid til en pause. Uret giver dig en advarsel, hvis du laver alt for meget. Men det kan også give dig en opfordring, så du kan komme op af sofaen og ud på tur. På den måde er uret et praktisk og et rigtig godt redskab til at hjælpe dig med at lytte til din egen krop.