Pulsure og GPS'er

Pulsure er blevet et fast inventar på håndledet hos langt de fleste aktive mennesker. Et pulsur gør det nemt at følge med i din træning og din hverdag. Find alle de funktioner der passer præcis til dig og dit behov.

per side
Sorter stigende

PULSURE:
Pulsure er efterhånden blevet et fast inventar på håndleddet ved langt de fleste aktive mennesker. Flere og flere har fundet ud af, hvor meget man kan få ud af de informationer et pulsur giver dig. Et pulsur gør det nemt at følge med i din træning, din hverdag og dine eventyr.
Et pulsur er oplagt til en lange række af aktivteter. Mange af modellerne har specifikke forud indlagte funktioner målrettet mod eks. løb, golf, svømning, cykling, vandring, fitness, styrketræning, ski mm.

Overordnet for dem er, at du samler informationer om dine aktiviteter via pulsmåling. Derud over varierer funktionerne fra model til model.

Se også:
Sportsure – til enkle former for træning og aktiviteter
GPS-ure – til udendørs træning og aktiviteter

Vi fører det bedste af det bedste indenfor pulsure:
Garmin ure
Suunto ure

Er du i tvivl om hvilket pulsur du skal vælge, så er svaret på dette:
Hvad er mit behov?
Hvor mange penge vil jeg bruge?

Funktionerne i et pulsur kan variere meget fra model til model og det er derfor vigtigt nøje at overveje sit behov:
Er du meget udendørs, skal uret været holdbart og slidstærkt.
Dyrker du vandsport skal uret været vandtæt.
Er måling af distance og tempo vigtigt, skal du have et GPS ur.
Er udseende og størrelse vigtigt, skal du forholde dig til det.

Pulsmåling i håndledet
På de fleste nye ure foregår pulsmålingen via en sensor i håndledet og du slipper således for et eksternet pulsbælte om brystet. Træner man meget intensivt på sine pulszoner, vil et pulsbælte dog give de mest præcise målinger og det han her være en fordel at kombinere håndleds pulsmåler med et bælte.

GPS:
Med GPS tracking får du informationer om længden på din tur, hvor hurtigt det foregår og ikke mindst hvilken rute, du har tilbagelagt. Du har også mulighed for at navigere ud fra uret, følge en planlagt rute og finde hjem hvis du mister orienteringen.

Størrelse og udseende:
Der findes mange forskellige størrelser og designs og som sagt forskellige funktioner. De forskellige pulsure er som udgangspunkt unisex modeller, men der findes modeller som tilgodeser personer med små håndled eller som i designet har et feminint look. Du kan derfor være sikker på, at der er et pulsur, som passer lige præcis til dig.

Dit personlige ur:
Det er vigtigt at sige, at på trods af alle funktionerne i et moderne pulsur, kan det også gøres enkelt og overskueligt. Alle ure kan sættes personligt op og det er dig der vælger hvor mange af funktionerne du vælger at bruge.