Pulsure og GPS'er

39 Varer

Løbeure er blevet et fast inventar på håndledet hos langt de fleste aktive mennesker. Et pulsur gør det nemt at følge med i din træning og din hverdag. Find alle de funktioner der passer præcis til dig og dit behov.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold styr på din træning med et pulsur om håndleddet

Er du trailløb, vandreture, klatring, almindeligt løb, skisport eller anden form for aktivitet, hvor du bevæger dig og gerne vil forbedre eller i hvert fald holde øje med dine resultater? Så vil et pulsur kunne hjælpe dig godt på vej!

Pulsure er efterhånden blevet fast inventar på håndleddet hos langt de fleste aktive mennesker. Flere og flere har fundet ud af, hvor meget man kan få ud af de informationer, uret kan give dig. Et pulsur gør det nemt at følge med i din træning, din hverdag og dine eventyr.

Overordnet for dem er, at du samler informationer om dine aktiviteter via pulsmåling. Derudover varierer funktionerne fra model til model. Her på siden finder du pulsure fra Garmin og Miisport, og der er masser af forskellige modeller til både damer og herrer. Du vil derfor sagtens kunne finde et ur, der passer til dig og din træning.

Er du interesseret i flere ure til træning, kan du også tage et kig på vores sportsure til enke former for træning og aktiviteter eller vores GPS-ure til udendørs træning og aktiviteter.

Hvad er et pulsur?

Et pulsur er din trofaste følgesvend, når det kommer til at have kontrol over fysisk aktivitet. Et pulsur er designet til at måle og registrere din puls i realtid under træning. Denne feedback kan hjælpe dig med at tilpasse din træning, udfordre dine grænser og måle din udvikling over tid, og det kan være en virkelig stærk motivationsfaktor for alle former for atleter.

En af de fedeste ting ved pulsure er alsidigheden. De er velegnede til en bred vifte af aktiviteter, da mange modeller er udstyret med specifikke funktioner, der er skræddersyet til forskellige sportsgrene, såsom løb, golf, svømning, cykling, vandreture, fitness, styrketræning og endda skisport. Uanset din træningsrutine kan du finde et pulsur, der passer til dine behov.

Vi fører det bedste af det bedste indenfor pulsure

Vi har et stort udvalg af pulsure af høj kvalitet. Vi har ure, der måler pulsen, ure med indbygget GPS, ure du kan parre med din smartphone via Bluetooth, så du kan læse beskeder og modtage opkald direkte fra dit håndled. Og så har vi selvfølgelig pulsurene, der kan det hele.

Vi vil fremhæve to rigtig gode mærker, for når det kommer til pulsure er Garmin og Suunto to af de rigtig store spillere på markedet.

Garmin er et af verdens førende brands inden for navigation. I ure fra Garmin får du kvalitet og funktioner for alle pengene. Vi har et stort udvalg af Garmins populære ure.

Ved at klikke ind på siden kan du læse meget mere om for eksempel Garmin Fenix-serien og andre populære ure som Garmin Forerunner 245 Music.

Suunto ure er pulsure i virkelig god kvalitet. Det er ure, der er perfekte til løberen, der ønsker et robust, teknisk og gennemtestet ur. Urene er ideelle til den kvalitetsbevidste trailløber, eller til dig elsker at opholde dig i det fri og gerne vil have en lang batterilevetid. Du kan læse meget mere om de enkelte modeller, og om mærket generelt ved at klikke dig ind på siden for de tekniske Suunto ure.

Er du i tvivl om hvilket pulsur du skal vælge?

Når du skal vælge et pulsur, så er der flere ting, du skal overveje. Men de to vigtigste ting er, hvad har du behov for fra dit pulsur, og hvor mange penge vil du bruge på dit pulsur?

Der er ikke nødvendigvis stor forskel på pulsure til damer og herrer, men der kan selvfølgelig være forskel på stil. Derudover kan funktionerne i et pulsur variere meget fra model til model, og det er derfor vigtigt nøje at overveje sit behov:

 • Er du meget udendørs, skal uret været holdbart og slidstærkt
 • Dyrker du vandsport skal uret været vandtæt.
 • Er måling af distance og tempo vigtigt, skal du have et GPS-ur.
 • Er udseende og størrelse vigtigt, skal du forholde dig til det.

Pulsmåling i håndleddet på pulsuret

På de fleste nye ure foregår pulsmålingen via en sensor i håndleddet, og du slipper således for et eksternt pulsbælte om brystet, som mange nok kender det fra tidligere versioner af pulsure. Målingerne giver dig en god indikator på, hvor hårdt du træner, hvor meget du kan presse dig selv, og hvornår du burde tage en pause.

Du kan holde øje med dine pulszoner, der måles i forhold til din makspuls. Du kan på den måde se, hvor intens dit træningspas er, ved at aflæse på pulsuret om din puls er lav, moderat eller høj. Men det er vigtigt at huske, at målingerne ikke er helt præcise.

Træner du meget intensivt på dine pulszoner, vil et pulsbælte dog give de mest præcise målinger. Det kan her være en fordel at kombinere håndledspulsmåler med et bælte, for at få en mere præcise målinger.

GPS i pulsuret

Med GPS tracking i pulsuret får du informationer om længden på din tur, hvor hurtigt det foregår og ikke mindst, hvilken rute du har tilbagelagt. Du har også mulighed for at navigere ud fra uret, følge en planlagt rute og finde hjem igen, hvis du mister orienteringen.

Der er altså mange fordele ved at vælge et ur med GPS. GPS’en er et rigtig godt værktøj til at følge med under din træning, men det er også supergodt til at sammenligne dine træninger og fremskridt for derefter at kunne forbedre din præstation.

Størrelse og udseende på pulsuret

Der findes mange forskellige størrelser og designs af pulsure og som sagt forskellige funktioner. De forskellige pulsure er som udgangspunkt unisex modeller, men der findes modeller som tilgodeser personer med små håndled eller som i designet har et look, der umiddelbart henvender sig mere til enten herrer eller damer.

Udseendet spænder fra store, robuste træningsure til mere elegante modeller. Der er ure, der ikke bare er gode til en løbetur, men de passer også fint til et pænt sæt festtøj eller sammen med hverdagens arbejdstøj, så kan du også måle skridtene fra printeren og tilbage til kontorstolen. Du kan derfor være sikker på, at der findes et pulsur, som passer lige præcis til dig.

Dit personlige pulsur

Det er vigtigt at sige, at på trods af alle funktionerne i et moderne pulsur, kan det også gøres enkelt og overskueligt. Så hvis du ikke kan se fordelen ved alle funktionerne, så kan du gøre det mere overskueligt for dig selv. Alle ure kan nemlig sættes personligt op, og det er dig, der vælger, hvor mange af funktionerne du vælger at bruge.

Dit pulsur kan altså meget mere, end ”bare” at give dig et overblik over dine træninger. Flere af pulsurene kan også holde øje med din hjerterytme, dit stressniveau, din søvnrytme og hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen.

Flere af urene fortæller dig også, når det er tid til en pause. Uret giver dig en advarsel, hvis du laver alt for meget. Men det kan også give dig en opfordring, så du kan komme op af sofaen og ud på tur. På den måde er uret et praktisk og godt redskab til at hjælpe dig med at lytte til din egen krop.

Læs også: