Løbeudstyr

Løbeudstyr skal være let og funktionelt. Det skal hjælpe dig til at komme godt gennem dine løbetur – korte som lange. Funktionaliteten skal være i top. Lys til mørke tider, sovegrej til dit næste eventyr og energi når du trænger.

per side
Sorter stigende

LØBEUDSTYR:
Alt udstyr til løb er vægtoptimeret, så du ikke skal slæbe på flere kilo end højest nødvendigt. Jo flere kilo, jo mere energi skal du bruge. Hvad du har behov for af udstyr er selvfølgelig afhængig af turen du skal på. Vi har udstyr til alt fra korte tempotur til lange ultra- og adventurerace over flere dage. Løbeudstyr er nødvendigt i alle tænkelige situationer, da du kan kombinere det som du har lyst. Det er dig som løber der skal afgøre, hvad du har behov for på din løbetur. Et godt råd fra os: Gå aldrig ned på udstyr!

Det rette udstyr i den bedste kvalitet kan være forskellen på en god og dårlig løbeoplevelse. Løbeudstyr i god kvalitet, er lavet til at blive brugt igen og igen. Derfor kan det godt betalte sig, at gøre det rigtigt fra starten.
Vi har et stort og alsidigt udvalg af løbeudstyr, så mangler du grej til dit næste eventyr eller personlige rekord, eller savner du blot inspiration, kan du finde det her.

Løberygsække
Telte
Sovegrej
Spise- og kogegrej
Energi og drikke
Lys og reflekser
Diverse løbeudstyr

Søger du løbeudstyr indenfor beklædning kan du finde det her:
Løbetilbehør til damer
Løbetilbehør til herrer