Løbeudstyr

230 Varer

Løbeudstyr skal være let og funktionelt. Det skal hjælpe dig til at komme godt gennem dine løbetur – korte som lange. Funktionaliteten skal være i top. Lys til mørke tider, sovegrej til dit næste eventyr og energi når du trænger.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Løbeudstyr til alle løbere

Alt udstyr til løb er vægtoptimeret, så du ikke skal slæbe på flere kilo end højest nødvendigt. Jo flere kilo, jo mere energi skal du bruge. Hvad du har behov for af udstyr er selvfølgelig afhængig af turen du skal på. Vi har udstyr til alt fra korte tempotur til lange ultra- og adventurerace over flere dage. Løbeudstyr er nødvendigt i alle tænkelige situationer, da du kan kombinere det som du har lyst. Det er dig som løber der skal afgøre, hvad du har behov for på din løbetur. Et godt råd fra os: Gå aldrig ned på udstyr!

Det rette udstyr i den bedste kvalitet kan være forskellen på en god og dårlig løbeoplevelse. Løbeudstyr i god kvalitet, er lavet til at blive brugt igen og igen. Derfor kan det godt betalte sig, at gøre det rigtigt fra starten.
Vi har et stort og alsidigt udvalg af løbeudstyr, så mangler du grej til dit næste eventyr eller personlige rekord, eller savner du blot inspiration, kan du finde det her.

Smarte, lette og komfortable løbebælter

Du snører løbeskoene tæt om fødderne i entreen, griber nøgler og telefon på vej ud ad døren, nu er du klar til dagens løbetur. For at have den bedst mulige bevægelsesfrihed er et løbebælte næsten et must, for en løbetur med en telefon i hånden er bare ikke optimal.

Her på siden finder du vores udvalg af løbebælter. Vi har bælter i forskellige størrelser, der passer til enhver løbedistance.

Hvilket løbebælte skal jeg vælge?

Det perfekte løbebælte kan variere alt efter, hvilke krav du stiller til det. Først og fremmest skal du overveje, hvor stort et bælte, der er nødvendigt for dig. For det er altid at foretrække at have et så let bælte som muligt.

Vi har små lette tasker, hvor der er plads til de vigtigste ting som kort, nøgler og telefon. Det er modeller som det behagelige tubeformede FlipBelt. FlipBelt har fire åbninger, så du let kan komme til dine ting. Bæltet er superfleksibelt og strækbart, så din komfort er helt i top. FlipBelt giver dig en ekstra sikkerhed. Du kan nemlig vende bæltet om, så åbningen er ind mod kroppen, på den måde ligger dine ting trygt, og du kan koncentrere dig om løbeturen.

Et andet let bælte er Salomons behagelige Agile 250 Set løbebælte. Når du køber bæltet, følger der en 250 ml. softflask med, så du altid har nem adgang til væske.

Vi har også større bælter, der er oplagte til længere ture. I dem er der plads til kompas, snacks, væske og hvad du ellers skal have med, når du skal løbe langt. Vi har et stort udvalg af bæltetasker fra Osprey i forskellige størrelser, der er oplagte at have med på mellemlange eller lange ture.

Bælterne er lavet i strækbart materiale for at give dig en optimal komfort. Du kan justere størrelsen på remmen, og sikre dig, at bæltet sidder godt og ikke hopper op og ned, imens du løber.

Fælles for bælterne er, at de er lette og behagelige at have rundt om livet.

Du kan læse mere om materialerne, og hvad de enkelte bælter er gode til ved at klikke dig ind på produkterne.

Se også:

Søger du løbeudstyr indenfor beklædning kan du finde det her: