Regnsæt til damer

18 Varer

Her finder du regnsæt til damer, både regulære sæt og nogle, hvor du skal vælge jakke og bukser for sig. Der er noget for enhver smag, både meget let, teknisk regntøj og noget til et mindre behov.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold kroppen i tørvejr med regnsæt til damer

Hvis du skal tænke på typisk dansk vejr, så er der en ret stor sandsynlighed for, at du tænker på store grå skyer, der truer med at sende tunge regndråber mod jorden hvert øjeblik det skal være. Det danske vejr byder nemlig ofte på regn, både i form af stille og roligt støvregn, men også kraftige byger og skybrud.

Er du en kvinde, der ikke skipper cykelturen til arbejde, fordi det regner, eller holder du af at gå i haven, tage på vandretur eller andet, uanset hvad meteorologerne har i ærmet, så kan du ikke undvære et regnsæt.

Vi har masser af regnsæt til damer, hvor du selv kan mixe og matche regnbukser og regnjakke, eller hvor du får et samlet sæt. Vores regnsæt til damer kommer fra mærker som Haglöfs og Helly Hansen, og de fås i alle størrelser og mange forskellige farver, så der er noget for alle.

Vælg dit regnsæt efter, hvor meget du skal være ude

Når du skal vælge blandt vores regnsæt til damer, er det vigtigt at vælge ud fra dine behov. Det ville være rigtig træls at få et regnsæt hjem, der ikke lever op til det, som du har behov for, da det ellers bare vil komme til at hænge i skabet - og du risikerer at blive gennemblødt, når det regner.

Noget af det, du kan vælge ud fra, er, hvor meget du forestiller dig at være ude i kraftigt regnvejr. Vil du gerne være helgarderet mod selv de værste skybrud, når du vandrer eller cykler på arbejde, eller vil du bare gerne have et regnsæt, der kan holde dig tør, indtil du kommer i læ for bygen?

Uanset hvad du skal bruge regnsættet til, kan det være en god idé at se på vandsøjletrykket. Det er nemlig vandsøjletrykket, der siger noget om, hvor vandtæt et regnsæt er. Vandsøjletryk er et udtryk for, hvor meget vand et materiale kan tåle, før der trænger vand igennem, og det står som et tal i mm, for eksempel 8.000 mm. Det betyder, at der kan stå en vandsøjle med en højde på 8.000 mm ovenpå materialet, uden at der kommer vand igennem.

Under hvert enkelt regnsæt til damer kan du se, hvor meget vandsøjletrykket er på, så du kan træffe dit valg af regnsæt ud fra det. Skal du ud i kraftigt regnvejr i længere perioder ad gangen, er det en god idé at se på vandsøjletryk over 12.000 mm. Skal du bare bruge regnsættet til at færdes ude i små byger eller let regn, kan du sagtens nøjes med et vandsøjletryk på under 12.000 mm.

Find et godt tilbud på regnsæt til damer hos os

Vil du gerne have et godt regnsæt til dame, uden at det skal gøre alt for ondt på pengepungen? Hos os finder du altid et godt tilbud, så du kan få et regnsæt til en god pris. For at få et hurtigt overblik over, hvilke regnsæt til damer der er på tilbud lige nu, kan du bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Husk, at du hos os altid får gratis fragt, når du bestiller. Finder du ud af, at farven på dit nye regnsæt ikke lige var dig, at det ikke passer alligevel, eller der er noget andet galt, har vi også gratis retur, så det bliver så bekvemt for dig at sende regnsættet tilbage som muligt. Derudover får du hele 365 dages bytteservice, så hvis du ombestemmer dig, inden du har taget regnsættet i brug, har du god tid til at sende det tilbage.

Læs også: