Black Diamond

Her finder du vores udvalg af tøj og udstyr fra Black Diamond. Der er rig mulighed for at finde det rette til fritid og hverdag, bl.a. pandelamper, vandrestave, klatreudstyr - eller hvad med en smart T-shirt eller skjorte?

per side
Sorter stigende

Black Diamond: Pandelamper, vandrestave og tøj til eventyr

Er du på udkig efter smart og praktisk tøj eller udstyr til eventyr i hverdag og fritid?

Tag et kig i vores store udvalg fra Black Diamond, hvor der er gode chancer for at finde det helt rette til den næste tur. Du finder bl.a. Black Diamond-vandrestave.

Tøj og udstyr af høj karat 

Amerikanske Black Diamond blev grundlagt i 1954, men erfaringen med at lave solidt tøj og udstyr til et aktivt liv kommer ikke kun fra det mangeårige arbejde med netop dette.

Black Diamond beskriver også sig selv som et firma bestående af brugere: de er et hold af dedikerede klatrere og skiløbere, så de ved, hvad der virker, og hvad der absolut ikke gør. Derfor arbejder de også hele tiden på at udvikle og forbedre deres produkter – akkurat som en diamant slibes, indtil den er helt perfekt.

I vores sortiment af Black Diamond finder du tøj til både fritid og hverdag, bl.a. jakker, T-shirts og bukser, ligesom vi har Black Diamond-vandrestave og -pandelamper. Der er også et godt udvalg af klatreudstyr, bl.a. klatrerseler og -hjelme.

Til kamp for miljøet

Black Diamond skaber beklædning og udstyr til oplevelser i naturen, ligesom de selv er ivrige outdoor-mennesker. Derfor står det også højt på deres prioriteringsliste at passe godt på netop den natur, som omgiver os.

I deres afdelinger i USA, Asien og Europa fokuserer de således blandt andet på genbrug af vand og metal, ligesom de anvender pap bestående af genanvendt materiale.

Black Diamond Europe har desuden ad flere omgange organiseret begivenheden ’Chasin’ the Rubbish’ i Frankrig. Her samles Black Diamond-holdet, atleter og klatrere for at indsamle affald og skabe opmærksomhed omkring bæredygtighed.

Hos Black Diamond brænder de for innovation, så de konstant kan skabe endnu bedre produkter. Deres insisteren på ikke at gå på kompromis med kvaliteten går hånd i hånd med deres insisteren på at mindske de negative påvirkninger af miljøet. I vores udvalg af Black Diamond finder du derfor eksempelvis beklædning, som er bluesign®-certificeret. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet.

Desuden er flere af vores Black Diamond-produkter lavet i økologisk bomuld. 

Tilbud på Black Diamond

Leder du efter Black Diamond-vandrestave, -pandelamper eller andet kvalitetstøj og -udstyr fra det amerikanske mærke? Hvorfor så ikke også tjekke, om der er et godt tilbud at finde?

Ved at benytte vores ”tilbudsfilter” eller trykke lige her kan du få en samlet oversigt over alle tilbud på Black Diamond.

 

Se også:

Alle vandrestave

Pandelygter, lommelygter m.m.

Skiudstyr

Klatreudstyr