Regn- og skalbukser til damer

Her finder du vores udvalg af vandtætte regnbukser og skalbukser til damer – både funktionelle modeller med åndbare membraner og simple vandtætte regnbukser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Valg af regnbukser til damer

  Når man bor i Danmark og færdes i Norden, er det altid praktisk at have et par solide regnbukser ved hånden – man ved jo aldrig med det danske vejr, hvor himlens sluser pludselig åbner sig, selvom det var skyfrit for bare få minutter siden. 

  Men vær omhyggelig, når du skal vælge dine nye regnbukser – så finder du bedst frem til det helt rigtige par regnbukser til dit behov. 

  Du behøver måske ikke at købe verdens dyreste bukser pumpet med finesser, hvis du bare skal vente på bussen i regnvejr – men hvis du færdes ude i våde omgivelser i lang tid ad gangen, skal du ikke gå på kompromis med funktionaliteten.

  Vores dameregnbukser kommer fra anerkendte mærker som HaglöfsFjällräven og Arc’teryx, og der er et bredt udvalg af forskellige modeller til forskellige behov. 

  Du finder både funktionelle regnbukser med et vandsøjletryk, der virkelig batter, samt billigere regnbukser til de mindre behov, som eksempelvis venten på bussen.

  I sortimentet er der naturligvis lagt stor vægt på funktionaliteten med vandtæthed og åndbarhed, men pasformen er også et vigtigt element. Det er selvfølgelig vigtigt at være tør og varm, men det gør jo heller ikke noget, at man ser smart ud og føler sig godt tilpas samtidig.

  På bloggen kan du læse meget mere om Gore-Tex®-membranerne, som er at finde i mange af vores regnbukser. På vores store blog kan du også læse mere om regntøjs vandtæthed samt tage et kig i vores store guide til regntøj

  Her på vores webshop finder du desuden også altid et stort udvalg af vandtæt regntøj til damer; både regnbukserne her på siden, men også funktionelle regnjakkergode regnslag og ponchoer samt praktiske regnovertræk til sko og tasker – så kan du nemt og bekvemt holde dig tør i al slags vejr. 

  Find de perfekte regnbukser til dit behov

  Find gode regnbukser til damer hos Eventyrsport

  Der er ingen tvivl om, at man som beboende i Danmark altid skal være forberedt på regnvejr. Der er så godt som altid risiko for et regnskyl - selvom sæsonen selvfølgelig også har lidt at sige. Men man kan ikke komme udenom, at regnvejr hører både, sommer, efterår, vinter og forår til i Danmark.

  Når nu man bor i sådan et klima, så er det vigtigt at være klar til alle vejrets luner. Og hvad bedre måde at være det på end med et par regnbukser?

  Regnbukser til kvinder er lavet i pasform og modeller, som passer perfekt til netop kvinder. Vi har en lang række af forskellige regnbukser til damer. Alt efter, hvilket behov du har, kan du altså finde et par vandtætte regnbukser i god kvalitet her hos Eventyrsport.

  Hvis du som nævnt primært skal bruge dine regnbukser til, når du venter på bussen eller er på gåtur med hunden, så behøver du måske ikke, at vælge et af de par dameregnbukser med flest funktioner. Her vil et par almindelige, velsiddende regnbukser egne sig ganske fint.

  Men hvis du eksempelvis skal på en længere vandretur i et klima, hvor regn er en selvfølge, så er det måske en god ide at tage et kig på nogle af de mest vandtætte og komfortable regnbukser. For der er næsten ikke noget værre end at skulle vandre rundt i vådt tøj en hel dag.

  Skalbukser til damer – et vandtæt og funktionelt valg

  Hvis du skal på skiferie, skal ud at klatre, prøve kræfter med bouldering i lumsk vejr, eller måske på vandretur, hvor der er chance for regn eller sne, så har du brug for et par vandtætte bukser, der kan holde til hårdt brug, og som samtidig tillader din hud at ånde, uden at du drukner i sved.

  Med et par skalbukser udenpå dit inderlag, har du garanti for glade og tørre ben – selv når det går vildt for sig vejr- eller aktivitetsmæssigt. 

  Et par skalbukser af høj kvalitet er nemlig til at regne med selv i krævende situationer, og passer du godt på skalbukserne, vil de også være det i mange år fremadrettet. 

  Og så tænker du måske nok: ”Hvad er det nu lige, skalbukser er?”

  Ser du, skalbukser er netop dét. En skal, der beskytter mod vind, vejr og nedbør, og som fungerer som et holdbart og uigennemtrængeligt skjold mod naturens kræfter. Et par skalbukser er nemlig både vindtætte, vandtætte, åndbare og utroligt slidstærke. 

  Skalbukser adskiller sig fra mange andre vandtætte bukser ved at være enormt alsidige. De har en masse smarte funktioner, som gør friluftsliv, skisport, vandring og andet ophold i naturen lidt federe og lidt lettere. 

  Nogle af de funktioner og detaljer kan være lynlås i siderne, dybe og mange lommer, mulighed for at lyne bukserne helt af uden at smide støvlerne, udluftning, høje taljer, indbyggede bælter og forstærkninger på bagen og ved anklerne, så de også kan bruges til ski og anden alpinsport. 

  Skalbukser kan altså bruges til stort set alle former for udeliv; de kan både være et par virkelig funktionelle regnbukser, være et isolerende yderlag eller et par ultralette skibukser udenpå et par gode uldunderbukser

  Flere lag – skalbuksers forskellige konstruktioner

  Tilbud på kvalitetsregnbukser til damer

  Ligesom med gode skaljakker, så findes der skalbukser til alle formål og til ethvert behov. Og ligesom de funktionelle jakker, findes skalbukser også i forskellige konstruktioner med flere lag. 

  Skalbukser laves både i vandtætte og vandskyende materialer som værn mod nedbør og fugtigt vejr. Men langt de fleste konstrueres i flere lag omkring en vandtæt og åndbar membran som for eksempel en Gore-Tex-membran. 

  Skalbukser med to lag består af et yderlag og den vandtætte membran. Membranen holder bukserne tætte, mens ydermaterialet holder snavs og skidt væk fra membranen, hvilket højner dens levetid. Dog er der ikke noget fast inderlag til at beskytte membranen den vej fra, og derfor er 2-lags konstruktioner også de mindst slidsærke typer skalbukser- og jakker. 

  I smørhullet finder man skalbukserne med 2,5-lagskonstruktioner. Det ekstra halve lag gør dem en smule mere slidstærke, da der er påført en coating på membranen, som beskytter den mod sved, snavs, slid og fugt. 

  3-lagsskalbukserne er de allermest holdbare og slidstærke type. De har nemlig både et beskyttende inder- og yderlag, som indkapsler membranen og derved på beskyttende vis ’låser’ den inde mellem sig.

  Et par skalbukser i 3 lag føles dog kun som ét lag, da de mange lag er presset sammen under stort tryk, som får det til at føles som ét materiale. Dette er også med til at højne levetiden og slidstyrken, da det gør materialet stærkere og mindre modtagelig for snavs og fedt fra naturen og kroppen. 

  Man skal dog også være opmærksom på, at man får, hvad man betaler for, når man køber snakbukser. Ofte stiger prisen nemlig i takt med lag, funktionalitet, detaljer og slidstyrke. 

  Hvis du plejer din skalbeklædning godt, kan det dog nemt holde dig tør i mange år og er derfor en rigtig god investering. 

  Åndbare skalbukser til udeliv i højt gear

  Find regnbukser damer fra gode og kendte mærker

  Ligesom med et par gode regnbukser, så dur det ikke, at dine skalbukser holder dig tørre udefra, men at du alligevel svømmer i sved, fordi de er for vandtætte – og du altså på ingen måde kan kalde dem åndbare. 

  Skalbukser har en rigtig høj åndbarhed på grund af membranen og de materialer, de er lavet af – det tillader nemlig fugt og damp at undslippe, uden at vand, sne eller fugt på anden vis kan trække ind udefra. 

  Det er særligt her, at skalbukser løber fra mange typer regnbukser, selvom det kan være svært at adskille de to slags vandtæt beklædning. Nogle gange kan regnbukser uden membraner nemlig godt være lavet i så vandtætte materialer, at det ikke kan lade sig gøre for huden og kroppen at ånde, så man derfor overopheder.

  Og nogle gange er der selvfølgelig behov for, at vand hverken skal kunne komme ind den ene eller anden vej. Men hvis man skal være garanteret et par vind- og vandtætte bukser, som holder til hårdt brug og samtidig er åndbare, så er et par skalbukser et rigtig godt valg. 

  Desuden er det overhovedet ikke svært at vedligeholde sine skalbuksers åndbare egenskaber. Når man bruger dem ofte, skal man blot huske at vaske og genimprægnere dem fra tid til anden, så fedt, snavs og sved ikke sætter sig i membranen. 

  På vores store blog har vi en god guide til dig, der er i tvivl om, om ud skal købe skalbeklædning eller et sæt traditionelt regntøj. Her finder du også andre gode tips til at holde dig tør på tur samt hvordan du bedst passer, plejer og vasker på din vandtætte beklædning.