Regnslag til damer

10 Varer

Her kan du finde ponchoer/regnslag. Vi har gode modeller til cykel- og vandrebrug og nogle, der kan det hele. En god løsning, hvis du ikke gider at trække i regntøj.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Alsidige regnslag til damer i høj kvalitet

Regnponcho eller regnslag; du kan kalde det lige det, du har lyst til, for det er i bund det samme. Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gode regnslag og regnponchoer fra gode kvalitetsmærker.

Det første folk tænker på, når man siger vandtæt overtøj, er som regel regntøj. Men det er ikke altid, at det er det bedste eller mest oplagte valg at trække i regntøjet. Der er nemlig nogle gange, hvor et regnslag til damer bare er et rigtigt godt valg!

Regnponchoer foretrækkes eksempelvis af en del cyklister og vandrere, da det er meget nemmere at smide et regnslag over hovedet, end at skulle trække i et komplet regnsæt, når der pludselig kommer en byge.

Men hvis du i stedet skulle være på jagt efter et lækkert regnsæt, en flot og praktisk dameregnjakke eller et par gode regnbukser, så kan du selvfølgelig også finde det hos os. Vi har alt det vandtætte overtøj, som du har brug for i garderoben.

I vores store udvalg af regnslag til damer finder du modeller fra flere kendte kvalitetsmærker som VaudeFjällräven og Trespass. Det er blot om, at tage et kig på udvalget og finde den helt rette model.

Den nemme løsning - et regnslag

Regnslag eller regnponcho, kært barn har, som vi allerede har slået fast, mange navne. En regnponcho er et godt alternativ til dig, der ikke gider trække i regntøjet, fordi det regner lidt engang imellem. Det er nemt og hurtigt at trække en regnponcho over hovedet, og udover deres funktion som regnslag, så kan de også bruges til beskyttelse af bagage eller som bivuak i en snæver vending.

Regnslag er, som allerede nævnt, foretrukket af mange vandrere og cyklister - og det er der flere gode grunde til. Det der generelt er rigtig smart ved et regnslag er, at det kan dække over tasker og rygsække. Det er her, det adskiller sig meget fra den klassiske regnjakke.

Hvis du er ude på vandretur eller på cyklen på vej til arbejde og bliver overrasket af et regnskyl, så er det super smart med et dameregnslag i bagagen. For med sådan et, så er både du og din rygsæk beskyttet imod regnen, og du kan nå tør frem til din destination. Og det er jo egentlig meget rart.

Der er visse modeller af regnslag, som er designet med henblik på, at du skal bruge dem på cyklen. Her er der indvendige stropper til hænderne, effektive reflekser og plads til en større eller mindre rygsæk. Regnslaget er altså designet med henblik på at give den helt perfekte beskyttelse, når du suser afsted på cyklen i regnvejret.

Regnslagets og ponchoens oprindelse og historie

Ponchoen har en lang historie bag sig. Den startede ikke som et vandtæt stykke overtøj. Ponchoen er en almindelig beklædningsgenstand i Sydamerika, for eksempel Chile, Peru og Andesbjergene.

I sin oprindelige form er ponchoen egentlig bare et tæppe med et hul i midten, som man tager over hovedet. Det er ofte udstyret med et hættelignende stykke stof, der bruges til beskyttelse af hovedet. Funktionen her er at holde kroppen varm. Hvis tæppet eller stoffet så også er gjort vandtæt, kan det samtidig bruges som regnslag.

I 1850’erne tog det amerikanske militær også ponchoen til sig. Her blev stoffet coatede med latex, hvilket betød, at ponchoen blev gjort vandtæt.

Under den amerikanske borgerkrig (1861-1865) udviklede militæret regnslag beklædt med indisk gummi. Det ydede beskyttelse mod regn, og kunne samtidig bruges som liggeunderlag, når soldaterne skulle hvile sig.

Under 1. Verdenskrig tog den franske marine også regnslaget til sig. Man foretrak det fremfor regntøj, der ikke kunne holde rygsække og anden oppakning tørt. 2. Verdenskrig medførte en forbedring af den traditionelle poncho, idet stoffet blev gjort lettere og stærkere.

Som du kan læse, har regnslaget, som vi kender i dag, altså en længere historie bag sig.

I dag fås regnslaget i mange forskellige designs og materialer. Der er blevet tilføjet de åndbarer versioner, som blandt andet bruges af jægere, redningsfolk og campister.

Find den helt rette regnponcho

Smag og behag er meget forskellige. Det gælder også, når det kommer til dit outfit, dit overtøj og dermed også dit nye regnslag. Heldigvis er der en masse forskellige modeller og farver at vælge i mellem i vores udvalg af ponchoer til damer.

Kan du godt lide, at der er lidt ekstra knald på farverne, så kan du eksempelvis vælge en regnponcho i en flot rød, gul eller orange model.

Hvis du i stedet er på jagt efter et regnslag i en lidt mere afdæmpet farve, så kan du med fordel tage et kig på en model i klassisk sort - eller måske et i den evigt populære olivengrønne. Muligheder er der nok af.

Vores dameregnslag findes i mange forskellige designs. Du kan finde de mere kraftige regnslag og poncho jakker, som kan holde til det, når vejret byder på godt med regn.

Vi har også tyndere modeller, der kan pakkes i sin egen lomme. De fylder ikke meget og kan let tages med i tasken, så de er lige ved hånden, når regnen pludselig vælter ned. Langt de fleste kan få glæde af sådan et regnslag.

Uanset hvilken type regnslag der er tale om, så skal det nok klare jobbet og holde dig tør, når du bevæger dig rundt i diverse regnbyger - store som små.

Hvis du er på udkig efter et bæredygtig og miljøvenligt regnslag til damer, kan du altid kigge efter vores eget ’careful choice’-mærkat. På vores blog kan du også finde vores store guide til at vælge bæredygtig beklædning, som du kan læse, hvis du gerne vil finde det 'grønneste' regnslag.

Tag dit dameregnslag med på eventyr

Hvis du skal afsted på eventyr, så er det ikke nogen dum ide, at have et regnslag med i rygsækken. Skal du på vandretur, så kan regnen jo pludselig vælte ned, og så er det meget rart at kunne holde t-shirt, trøjer og bukser tørre.

På vores store blog kan du finde en masse inspiration til eventyr, som bare kalder på dig. Der er eksempelvis en masse gode forslag til vandreture, både i og udenfor Danmark.

Hvis du er til jagt, så bør du helt sikkert også tilføje et regnslag til dit jagtudstyr. Så er du parat til en lang jagt, selv hvis hele dagen byder på grå regnvejrsskyer.

Find din regnponcho til damer hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af regnslag til damer. Du kan tage et kig på vores udvalg her på siden, og under de enkelte ponchoer kan du læse om deres specifikationer, anvendelsesområder og eventuelle certificeringer. 

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret i stort set hele Danmark. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning og gode råd, så du kan få det helt rette regnslag med hjem.

Regnslag på tilbud

Kvalitet koster tit - og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til regnslag. Men hos os behøver det dog langt fra at koste dig en formue, blot fordi du gerne vil have god kvalitet. Vi har nemlig løbende gode tilbud, som du finde ved at benytte dig af sorteringsfilteret øverst til venstre på siden her, hvor du kan klikke ’kun tilbud’.

vores store outlet kan du også altid finde alt det grej og beklædning, som vi lige nu sælger til ekstra skarpe priser. 

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. regnslag til damer, kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub - det er ganske gratis. 

Læs også: