På tur i naturen

32 Varer

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

 

Vær god ved dine fødder

En godt tilgået vandrestøvle er at foretrække når du skal på længere vandringer og specielt når der er flere højdemeter du skal passere. En lækker læderstøvle hvor fødderne kan ånde er det rigtige for nogen mens en syntetisk støvle med GTX membran, kan være rigtig for din vandremakker. Der er forskel i vægt, åndbarhed og vandtæthed.

Det er et temperaments spørgsmål og i høj grad afhængig af hvilket terræn eller vejr du går i.
Hvordan dine fødder har det i støvlerne betyder alt – prioriter altid komfort som nr. 1 - også over vandtæthed. Selvom det er rart med tørre fødder, hjælper det ikke noget, hvis ikke støvlernes form ikke passer dig. Så snup hellere et par ekstra sokker med til at skifte undervejs.

   

Om lidt er kaffen klar

Har du lyst et hurtigt og nemt måltid eller en varm kop kaffe når pausen melder sig? På ganske få minutter kan du koge vand i din Jetboil og få tanket energi til resten af din vandretur. Jetboil er nem at have med fordi den ikke fylder noget, de små gasflasker kan pakkes ned i kogeenheden og på den måde være meget kompakt og nem at have med i rygsækken. Nemt og bekvemt.

   

Ske hvad der vil - ske skal der til

Foretrækker du at spise din turmad direkte fra posen, så gør du dig selv en tjeneste ved at medbringe en lang spork. Den kan både bruges til at blande vand og posens indhold, men den forhindrer også, at du skal sidde med hele hånden nede i posen, når du spiser.
En Spork findes i mange forskellige materialer og i lige så mange farver. Går du efter den langtidsholdbare model, er en letvægts model i titanium perfekt, men er det til børnenes madpakke, så gå efter en farverig der sætter kulør på hverdagen.

  

Garmin viser vejen

Med et Garmin ur på armen, får dine ture og træning helt nye dimensioner. Få hjælp til at finde vej eller finde hjem, til at følge en forudindlagt rute eller følge med i din døgnrytme, skridt og puls. Du kan med Garmin Coach få lagt træningsprogrammer tilpasset dit træningsniveau og du kan med PacePro får hjælp til at forbedre tidligere ture.
Eller du kan ledsage din tur med Garmin Music i ørerne. Masser af fede features til at booste motivationen og til at nå dine mål i 2021.

SE ALLE GARMIN URE SE ALLE PULSURE & GPS'ER SE ALLE VANDRESTØVLER TIL HERRER SE ALLE VANDRESTØVLER TIL DAMER SE ALLE KOGESÆT & GRYDER SE ALLE BRÆNDERE & GRILL SE ALT KØKKENUDSTYR SE ALT MAD & DRIKKE SE ALT SPISEGREJ SE ALLE TERMOKRUS & FLASKER

      

Udsigten er flot på toppen og vejen derhen er belagt med masser af oplevelser, sved på panden og smil på læben. At nå til tops er en fed fornemmelse. Om det er i vandrestøvler eller i løbesko. Om det på en bakketop eller på toppen af din træning. Vi har samlet inspiration og godt grej til at gøre din vej til toppen sjovere, hurtigere og mere hyggelig. 

Rigtig god tur derude!

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price