Garmin pulsure

Garmin er et af verdens førende brands inden for navigation. Her får du topkvalitet og alle tænkelige funktioner til en aktiv livsstil i alle omgivelser. Læs mere om bla. Fenix 6 og hele Forerunner serien og find alle produkterne her.

  per side
  Sorter stigende

  Med et Garmin pulsur er du altid på rette spor

  Vil du gerne vide, hvor langt du løber? Hvor hurtigt? Eller hvordan din puls ændrer sig under intervaltræning? Så skal du have fat i et løbeur. Distance, fart og puls er bare nogle af de ting, dit løbeur måler for dig.
  Når vi snakker løbeure, så er Garmin førende på markedet. I et Garmin ur får du kvalitet, detaljer og holdbarhed for alle pengene. På Eventyrsport.dk finder du et stort udvalg af de populære Garmin ure.


  Perfekt til alle motionister

  Garmin er et af verdens førende brands inden for navigation, og særligt navigation til en aktiv livsstil er i de seneste år blevet den helt store ting hos Garmin. Garmin løbeure er blevet et hit hos rigtig mange aktive mennesker.
  Garmin er den dag i dag, uden sammenligning, det mest populære brand inden for aktivitetsmålere – i verden. Med modeller som Garmin Fenix 6 og Garmin Forerunner serien har de fået slået deres navn fast. Garmin har med andre ord lavet aktivitets- og løbeure til alle behov.
  Uanset om du professionel atlet eller nyopstartet fritidsmotionist, så kan et Garmin ur hjælpe dig med at holde styr på dine træninger, så du kan optimere din præstation. Men hvor mange funktioner man behøver i et ur er forskelligt, derfor findes der så mange forskellige modeller.
  For at hjælpe dig gennem løbeure-junglen, får du her et overblik over tre af deres serier, og hvad de hver især er gode til.  Fenix serien er til udendørs aktivteter hvor du ønsker at gå på kompromis.
  Forerunner serien er lettere ure og mindre ure men med masser af funktioner.
  Vivoactive / Venu / Vivomove er smartwatch ure med touchskærm hovedsageligt til indendørs træning

  Ønsker du funktionerne fra et hårdført men stort ur som en Fenix model, bare i en mindre og lettere udgave, skal du overveje Forerunner 945.

  Fenix 6 serien
  Med Fenix serien har Garmin flyttet grænser for funktioner i et sportsur. Fenix serien er de mest avancerede og populære af Garmins ure. Her skal især Fenix 6 fremhæves. Det er et superlækkert, flot, robust hverdagsur med en masse smartwatch-funktioner. Blandt funktionerne kan nævnes:

  • Håndledsbaseret pulsmåler
  • Puls-OX måler til at måle iltniveauet i blodet
  • Detaljeret typografiske kort til navigation
  • Sensorer: navigation (Glonass, GPS og Galileo), barometer, kompas, gyroskop, accelerometer.
  • PacePro der hjælper dig til at sætte personlige rekorder

  Forerunner - det smalle og lette ur

  Forerunner serien var Garmins allerførste løbeure med GPS. Urene satte skub i Garmins succes, og er stadig i dag nogle af de bedste løbeure på markedet. Ure fra Forerunner serien findes i alle prisklasser og til alle ambitionsniveauer. Der er simple og brugervenlige modeller i den billigere prisklasse og mere avancerede ure spækket med ekstra funktioner i den dyrere ende af skalaen.

  Fælles for seriens ure er, at de har en forholdsvis lille og let urkasse, der passer perfekt til et smallere håndled, som mange kvinder har.

  Ønsker du funktionerne fra et hårdført men stort ur som en Fenix model, bare i en mindre og lettere udgave, skal du overveje Forerunner 945.

  Stiller du lidt færre krav til uret, kan du kravle lidt ned af prislisten og vælge et ur i ”mellemsklassen”, f.eks. Forerunner 245 eller Forerunner 645. Her får du flere fysiologiske målinger end de billigste ure, intervaltræning, træningsplaner og restitutionsanbefalinger.

  Hvis du ikke har de helt store krav til uret, men blot ønsker de mere basale funktioner som f.eks. GPS, distance, puls og hastighed, kan du vælge et lidt billigere og mere simpelt ur, som f.eks. Forerunner 45 eller Forerunner 55. Det er super lækre og lette ure.

  Vivo-serien – det elegante ur

  Hvis du ikke har behov for de mest avancerede og nørdede træningsfunktioner, og samtidig ønsker et udseende, der minder mere om et almindeligt analogt armbåndsur, så skal du gå på opdagelse i vivo-serien. Et af de mere elegant løbeure er Vivoactive 4s. Garmin vivoactiv 4s og vivoactive 4 egner sig perfekt som både løbeur, pulsur og hverdagsur.

  Ørige relevante funktioner i et Garmin ur:
  Garmin Pay:
  Sportsure fra Garmin giver dig muligheden for at betale med dit ur. Læg informationerne fra dit betalingskort ind i uret og betal herefter med uret i butikkerne

  Garmin Play:
  Flere modeller indeholder musikafspiller, der kan bruges offline mens du er aktiv. Download musik fra eks. Spotify til ur når du er hjemme på dit wifi eller overfør manuelt musikfiler. Uret behøver således ikke wifi adgang for at afspille, når du er aktiv.

  Garmin Connect:
  Garmin har desuden gjort det ekstremt nemt at holde styr på sine data via Garmin Connect. Garmin Connect er et program - eller App til telefonen - som samler din data, så du nemt kan holde styr på din aktiviteter. Du kan via Garmin Connect desuden oprette dine helt personlige træningsprogrammer og personliggøre dit Garmin løbeur med urskiver du kan downloade til dit ur.

  Dit ur er også en motivations booster

  Dit Garmin ur aflæser dine dato og opbevarer dem for dig. Det er altså med til at give dig et overblik over, hvor du har været, og hvor du er på vej hen. Uret kan nemlig hjælpe dig med at lytte til din krop, det er helt nødvendigt for at kunne udvikle dig i din træning. Garmin løbeuret informerer og inspirerer dig i din træning. Det holder øje med dig – men på en god måde. Så du hverken bliver for doven eller løber ind i en overbelastning.

  Se også:

  Vi har pulsure fra mange andre mærker. Så hvis du stadig ikke er sikker på, at det er et Garmin ur, der passer bedst til dig, så klik på linkene herunder.

  Du kan læse om de forskellige ure her på siderne eller kigge forbi en af vores fysiske butikker. Vores team er selv brugere af løbeure, og vi deler meget gerne ud af egne erfaringer og viden omkring de forskellige ure.


  Sportsure

  GPS-ure

  Suunto ure

  Læs om de forskellige ure her på siderne eller kigge forbi en af vores fysiske butikker. Vores team er selv brugere af løbeure og vi deler meget gerne ud af egne erfaringer og viden omkring de forskellige ure.