Garmin pulsure

Garmin er et af verdens førende brands inden for navigation. Her får du topkvalitet og alle tænkelige funktioner til en aktiv livsstil i alle omgivelser. Læs mere om bla. Fenix 6 og hele Forerunner serien og find alle produkterne her.

  per side
  Sorter stigende

  GARMIN PULSURE
  Garmin er et af verdens førende brands inden for navigation og særligt navigation til en aktiv livsstil er i de seneste år blevet den helt store ting hos Garmin. Garmin løbeure er blevet et hit hos rigtig mange aktive mennesker. Garmin er den dag i dag, uden sammenligning, det mest populære brand inden for aktivitetsmålere – i verden. Med modeller som Garmin Fenix 6 og Forerunner serien har Garmin fået slået sit navn fast. Garmin har med andre ord lavet aktivitets- og løbeure til alle behov.

  Fenix serien er til udendørs aktivteter hvor du ønsker at gå på kompromis.
  Forerunner serien er lettere ure og mindre ure men med masser af funktioner.
  Vivoactive / Venu / Vivomove er smartwatch ure med touchskærm hovedsageligt til indendørs træning

  Ønsker du funktionerne fra et hårdført men stort ur som en Fenix model, bare i en mindre og lettere udgave, skal du overveje Forerunner 945.

  Fenix 6 serien
  Med Fenix serien har Garmin flyttet grænser for funktioner i et sportsur. Fenix 6 urerne er seneste versioner og blandt funktionerne kan nævnes:

  • Håndledsbaseret pulsmåler
  • Puls-OX måler til at måle iltniveauet i blodet
  • Detaljeret typografiske kort til navigation
  • Sensorer: navigation (Glonass, GPS og Galileo), barometer, kompas, gyroskop, accelerometer.
  • PacePro der hjælper dig til at sætte personlige rekorder

  Ørige relevante funktioner i et Garmin ur:
  Garmin Pay:
  Sportsure fra Garmin giver dig muligheden for at betale med dit ur. Læg informationerne fra dit betalingskort ind i uret og betal herefter med uret i butikkerne

  Garmin Play:
  Flere modeller indeholder musikafspiller, der kan bruges offline mens du er aktiv. Download musik fra eks. Spotify til ur når du er hjemme på dit wifi eller overfør manuelt musikfiler. Uret behøver således ikke wifi adgang for at afspille, når du er aktiv.

  Garmin Connect:
  Garmin har desuden gjort det ekstremt nemt at holde styr på sine data via Garmin Connect. Garmin Connect er et program - eller App til telefonen - som samler din data, så du nemt kan holde styr på din aktiviteter. Du kan via Garmin Connect desuden oprette dine helt personlige træningsprogrammer og personliggøre dit Garmin løbeur med urskiver du kan downloade til dit ur.

  Se også:
  Sportsure
  GPS-ure

  Suunto ure

  Læs om de forskellige ure her på siderne eller kigge forbi en af vores fysiske butikker. Vores team er selv brugere af løbeure og vi deler meget gerne ud af egne erfaringer og viden omkring de forskellige ure.