Termokrus og termoflasker

Hold dine drikke varme - eller kolde. Her finder du termoflasker og krus til dine drikke, når du er på tur eller på farten i bil. Flere størrelser, modeller og farver fra Primus, Lifeventure og Stanley.

  per side
  Sorter stigende

  TERMOFLASKER OG -KRUS

  Ah! Kaffe, kakao eller bare varmt vand medbragt til frokostens cup-nudler. Man skal have noget at stå imod med, som de voksne siger. Og når varmen kommer igen indefra, synger selv de mest forfrosne tæer, mens hænderne nyder at holde om koppen. Så kan man lidt igen. Termoflasker og termokrus er uundværlige og kan holde til lidt af det hele. Også slag og fancy stickers

   

   

  Hvor længe holder de vandet varmt?

  Holdbarheden afhænger af flere faktorer, hvis termoflasken er iskold når vandet kommer i vil en del af varmen frigives til opvarmningen, og temperaturen sænkes derfor hurtigere, det kan altså være en fordel at hælde lidt kogende vand i flasken eller koppen først, sætte låget på og vende den et par gange til flasken er varm indvendig, herefter kan nyt vand fyldes i. Det mest afgørende for temperaturen er hvor meget vand der er fyldt i flasken eller koppen. Hvis der kun bliver fyldt halvt op, vil varmen fra vandet frigives til den tomme luft og temperaturen vil falde væsentligt hurtigere, er flasken eller koppen derimod fyldt op har du den helt optimale funktion.