Kogesæt og gryder

29 Varer

Her finder du hele kogesæt som Trangia og løse gryder til din gasbrænder eller din Trangia. Gryder i forskellige legeringer med forskellig slidstyrke og vægt. Skal gryden skiftes ud eller skal din Trangia have en ny pande, så er det her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kogegrej til teltturen

Det skal være nemt at lave mad, når man står midt i naturen. Det er uanset, om du er på vandretur eller camping. Selvom bålmad kan være meget lækkert, er der ikke altid tid til eller mulighed for at starte et bål. Her kan et kogesæt med blus, gryder og pander være den ideelle løsning.

Kogegrej gør det muligt at have kogende vand og tilberede et måltid på kort tid.

Med et kogesæt kan du lave mad lige, hvor du er! Brænderen kan både bruges ved stranden, i skoven eller ved et bord-bænkesæt i parken, hvilket gør outdoor livet en smule nemmere. Kogesættet gør det også muligt at forlænge vandreturen med et par timer eller flere dage, da du ikke skal vende om, når du bliver lav på energi, eller maven rumler.

Hos Eventyrsport finder du både løse gryder, pander og brændere samt sæt, hvor du har det hele samlet. Grejet findes i forskellige vægte og materialer, så der er noget for enhver. Vi har også et godt udvalg af brændere samt spisegrej, der nemt kan være med i rygsækken.

Fordelene ved et stormkøkken

Der er naturligvis mange fordele ved et stormkøkken, men vi har oplistet en række fordele herunder, så du kan blive helt overbevist om, hvorfor kogegrej er den rette løsning til dig.

 • Et transportabelt køkken
 • Minimal vægt – de vejer ofte under ét kilo
 • Uden brændstof
 • Det kan nemt tages med i rygsækken
 • Hurtig tilberedning
 • Nemt at koge vand og lave mad

Stormkøkken fra Trangia

Trangia er i dag nærmest et synonym for stormkøkken, men i realiteten er Trangia blot et mærke indenfor kogegrej. Svenske Trangia er meget populært i Danmark, men der findes også andre store mærker som f.eks. Primus og Jetboil.

Hos Eventyrsport forhandler vi dem alle – og kommer du ned i en af vores butikker, hjælper vi dig gerne med at vælge den rette model til dit behov, ellers kan du læse artiklen ”hvilket Trangia stormkøkken passer til dig?”, hvor vi hjælper dig med at finde dit behov.