Løbesko

Her finder du løbesko til alle former for løb. Om du løber på asfalt gennem byen eller følger trailsporet ude i skoven, løber op eller ned, hurtigt eller langsomt, så har vi en løbesko, der passer til dig og dine næste løbeoplevelser. Find løbesko fra bl.a. HOKA, Adidas og New Balance.

per side
Sorter stigende

Løbesko

Hos Eventyrsport finder du et bredt udvalg af løbesko, men der er tale om modeller til terrænløb, friluftsfitness og multisport, ikke standardløbesko til asfalt.

 

Terrænløb og friluftsfitness

Mange almindelige løberuter er ganske overrendt, og har man trampet de samme ruter tynde i årevis, er det måske en fed forandring at forlægge løb og anden træning fra den slagne vej og træningscentrene og ud i naturen, hvor man får både plads og frisk luft. Flere og flere spændende træningspladser skyder op i parker og skove, som kom frisk!

Skal du løbe i terrænet, vil du have glæde af en af vores løbesko, som er designet til netop dette. Forskellen fra en almindelig løbesko er, at der er mindre højdeforskel på forfod og hæl - det såkaldte hældrop. Den tyndere hæl giver bedre kontakt med underlaget. Da dette ikke er så hårdt som asfalt, har man heller ikke brug for helt så tyk en hæl til stødabsorbering. Sålerne er også lidt bredere ved hælene, så man ikke så nemt vrikker om, og så er ydersålerne designet sådan, at man står godt fast både på langs og på tværs af skoen.

 

Barefoot

Med et par barfodsløbesko er støtten under hæl og forfod skåret fra, og du står dermed helt plan med underlaget. Det gør løbeoplevelsen meget naturalistisk. Den eneste form for støtte, der eksisterer i disse intuitive og innovative løbesko, er den støtte, som producenten har valgt at placere under svangen, idet du i disse løbesko kommer til at løbe anderledes og mere naturligt og ikke med hælen først, som ellers er normalt iført moderne fodtøj.

 

Mærker

Eventyrsport fører løbesko fra Haglöfs, Merrell, La Sportiva og Teva.

 

Se også:

Løbetøj

Løbeudstyr